Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám tuty Seika a už jsem utrpěl dvě rýhy na skle. Dá se na ně nějak napasovat safír? A pokud ano, tak kde a u koho? Samozřejmě tak, aby neutrpěla vodotěsnost. Děkuju

Odesláno

Mám tuty Seika a už jsem utrpěl dvě rýhy na skle. Dá se na ně nějak napasovat safír? A pokud ano, tak kde a u koho? Samozřejmě tak, aby neutrpěla vodotěsnost. Děkuju

Pokud máš skla ,tak bych to svěřil mechanovi,pokud ne,tak zkusit harolda /yobokies/ a pak mechano.
Odesláno

No sklo mám jen to poškrábaný na hodinkách. A protože se asi do budoucna nějakýmu tomu otěru o cokoliv nevyhnu, tak když už bych to nechal měnit, chtěl bych safír.

Odesláno

Mrazíku,jak vypadá po čase ten béžový řemen,špiní se to?To je věc,která mne na nich trochu odrazuje,jinak se mi z té řady matných sportů líbí nejvíc.

Krapet jo, ale dá se dobře vymýt ( což určitě doporučuju, protože když je někdo potimír jako já, tak by ten řemínek po čase čpěl ). Já ho vždy vykartáčoval mydlinkama a byl jak novej. Horší je to s tím koženkovým podšitím kolem direk. Barva na kožence popraskala a nevypadá to úplně nejlíp. Nicméně teď jsem přezbrojil na Hirsch Liberty a hodinky náramně prokoukly.
Odesláno

Díky za odpověď.Dovolil jsem si použít Tvou fotku pro ukázku.Opravdu jim to sluší.

Promiň,že Tvůj dotaz odvádím jiným směrem.Také mne to zajímá a asi mne to také bude čekat.

Posted Image

Odesláno

Díky za odpověď.Dovolil jsem si použít Tvou fotku pro ukázku.Opravdu jim to sluší.

Promiň,že Tvůj dotaz odvádím jiným směrem.Také mne to zajímá a asi mne to také bude čekat.

Posted Image

To je v pohodě. Teď jsem mám objednaný ještě jeden řemen a pokud to naplní má očekávání, tak to teprve bude něco.

Nicméně zpět ke sklům. Nějak se mi nepodařilo najít nic kloudnýho, co by mi pomohlo. Takže nějaké nasměrování ( link ) bych ocenil. Pochopil jsem, že Mechano by uměl to sklo vyměnit a to tak, aby se nesnížila vodotěsnost, ale otázka tedy zůstává kde ho sehnat? Tedy nejlépe safír?

Odesláno

Ahoj, o safiru na tenhle model jsem jeste neslysel....

No mě je jasný, že origo asi nebude, ale spíš by mne zajímalo, jestli neexistuje nějaká netovární možnost.
Odesláno

O tom mluvim :)

Ach tak, já měl za to, že sklíčka jsou nějak typizovaný podle průměru a tvaru. To se tedy asi pletu, že?
Odesláno

Ach tak, já měl za to, že sklíčka jsou nějak typizovaný podle průměru a tvaru. To se tedy asi pletu, že?

Tak nekdo by ti ho mozna udelal na zakazku - jen cenove by to asi nebylo ono ... Ja jenom vim , ze samotne Seiko ani nikdo ze znamych upravcu safir na tenhle model neprodava.

Odesláno

Ještě mne napadlo, dá se tu někde koupit opravná sada na sklíčka? Našel jsem jí venku, ale dopravný by bylo dražší, než cena vlastní sady.

Odesláno (upraveno)

Safír - jinde než venku to asi těžko seženeš. Musíš vědět přesně rozměr, potom kupř http://www.cousinsuk.com/.

Cena ale není v jednotkách liber.

Seiko 5 mám v jiném pouzdru, takže víc sloužit nemůžu.

Opravná sada - za nějaké drobné a poštovné Ti klidně na 2-3 hodinky odsypu, cena brusiva je vůči obalové technice zanedbatelná, ale dobře si to rozmysli, páč to není taková sranda jako plexisklo, měl bys vyndat strojek.

Upraveno uživatelem Rs.
Odesláno

Safír - jinde než venku to asi těžko seženeš. Musíš vědět přesně rozměr, potom kupř http://www.cousinsuk.com/.

Cena ale není v jednotkách liber.

Seiko 5 mám v jiném pouzdru, takže víc sloužit nemůžu.

Opravná sada - za nějaké drobné a poštovné Ti klidně na 2-3 hodinky odsypu, cena brusiva je vůči obalové technice zanedbatelná, ale dobře si to rozmysli, páč to není taková sranda jako plexisklo, měl bys vyndat strojek.

Dík za nabídku. Asi se na to vykašlu a až neuvidím ne rafičky, nechám vyměnit znovu za originál. Špekulovat asi nemá cenu. Stejně jako ve všem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...