Přejít na obsah

Jay Doll - hodnocení po roce

Jay Doll

Jay Doll  

75 hlasů

1. 1. Moda Jay Dolla celkově hodnotím

• Velmi kladně
      22
    • Spíše kladně
      27
    • Neutrálně, je mi to fuk
      23
    • Spíše negativně
      3
    • Velmi negativně
      0
  2. 2. Jay by tu měl jako moderátor...

• Zůstat, protože mi třeba pomohl
      13
    • Zůstat, i když mi nijak nepomohl (nebyla příležitost)
      49
    • Skončit, protože mi nepomohl
      2
    • Skončit, přestože mi (jednou) pomohl
      0
    • Je mi to fuk, moderátoři mě nezajímají, pouze hodinky
      11
  3. 3. Pokud chcete aby Jay zůstal, měl by...

• Dělat to co dosud, nic navíc dělat nemusí
      44
    • Víc lidem pomáhat, když ho požádají
      6
    • Méně lidem pomáhat, i když ho požádají
      2
    • Vic mazat, cenzurovat a být tvrdší
      19
    • Méně mazat, cenzurovat a být měkčí
      2
    • prostě odejít, už mě štve
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení členové fóra,

jelikož je dneska 1.11.2011 a je tomu tedy přesně rok, co jsem se náhle a (téměř) neočekávaně stal moderátorem, je podle mě na čase udělat menší zhodnocení této roční práce.

Rád bych od Vás slyšel, zda-li má můj pobyt na fóru pro Vás smysl. Taktéž jestli jsem někomu pomohl, nepomohl, někoho naštval, ponížil, ublížil, uklidnil a nebo vyřešil nějaký problém.

Připravil jsem proto menší hlasování a požádám vás o pár kliknutí. Hlasování je anonymní, takže buďte prosím upřímní. Chci si z toho udělat názor na svůj pobyt tady

Díky předem za hlasování

Jay Doll, mod

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

U mě za jedna, pár věcí jsme již řešily, vždycky jsi pomohl a to rychle" Já osobně nemám stres, jsi výborný a moc hodný moderátor :smile_anim:

Odesláno

Bohužel jsem nehlasoval, protože si ve třetí sekci neumím vybrat a dál mě to nepustí. Možná mně tam schází kolonka: "Občas více nadhledu", což je asi moje jediná výtka, která se navíc týká jedné konkrétní věci, a to podle mě zbytečně vyhrocenýho postoje k separátním srazům.

Návštěvník ?po
Odesláno

kristepane - co je to za mastrubační vlákno ? - HE HE

jestli potřebuješ nastavit zrcadlo, tak se poptej svých modrých šéfů jestli to děláš dobře - a pokud ti tato cesta není dost dobrá a není dost povzbuzující a naplňující ego, tak tě mrtvej Kalif klidně poplácá po zadku a servilně tě v tom, že to dělš dobře utvrdí (zdarma) :D

Odesláno
  V 1. 11. 2011 v 15:42, '?po' napsal:

kristepane - co je to za mastrubační vlákno ? - HE HE

jestli potřebuješ nastavit zrcadlo, tak se poptej svých modrých šéfů jestli to děláš dobře - a pokud ti tato cesta není dost dobrá a není dost povzbuzující a naplňující ego, tak tě mrtvej Kalif klidně poplácá po zadku a servilně tě v tom, že to dělš dobře utvrdí (zdarma) :D

To jsi nemusel. Tohle ale bodlo u srdíčka. To je normální hyenismus.

Návštěvník ?po
Odesláno
  V 1. 11. 2011 v 15:54, 'Ludwig Wittgenstein' napsal:

To jsi nemusel. Tohle ale bodlo u srdíčka. To je normální hyenismus.

ty vole sorry, já chtěl napsat Franta a při tom sem myslel na tebe (vůbec nevím proč) /jo už vím, tudle si mě v hospodě plácal po zadku na záchodě a říkal si, že hezky čůrám/ = prostě sem to popletl :D

Odesláno

Ypouši, zákaznický servis, co s.re na feedback, je houby zákaznický servis. A jestli být pochválen za odvedení dobré práce znamená masturbaci, mno, asi to bude přesně jako s tou masturbací... (nepřiznáš a jedeš 1. ligu..)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...