Přejít na obsah

Jay Doll - hodnocení po roce

Jay Doll

Jay Doll  

75 hlasů

1. 1. Moda Jay Dolla celkově hodnotím

• Velmi kladně
      22
    • Spíše kladně
      27
    • Neutrálně, je mi to fuk
      23
    • Spíše negativně
      3
    • Velmi negativně
      0
  2. 2. Jay by tu měl jako moderátor...

• Zůstat, protože mi třeba pomohl
      13
    • Zůstat, i když mi nijak nepomohl (nebyla příležitost)
      49
    • Skončit, protože mi nepomohl
      2
    • Skončit, přestože mi (jednou) pomohl
      0
    • Je mi to fuk, moderátoři mě nezajímají, pouze hodinky
      11
  3. 3. Pokud chcete aby Jay zůstal, měl by...

• Dělat to co dosud, nic navíc dělat nemusí
      44
    • Víc lidem pomáhat, když ho požádají
      6
    • Méně lidem pomáhat, i když ho požádají
      2
    • Vic mazat, cenzurovat a být tvrdší
      19
    • Méně mazat, cenzurovat a být měkčí
      2
    • prostě odejít, už mě štve
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po
Odesláno

Ypouši, zákaznický servis, co s.re na feedback, je houby zákaznický servis. A jestli být pochválen za odvedení dobré práce znamená masturbaci, mno, asi to bude přesně jako s tou masturbací... (nepřiznáš a jedeš 1. ligu..)

tak jo, máš pravdu gougy :smile_anim:, já jsem starej mastrubíř a když mám málo, tak si strčím i prst do zadku :D

.... já zastávám názor, že správný moderátor koná a nemluví o tom - a tak by to mělo fungovat i v běžném životě - nevšiml jsem si, že by třeba Kamil (se kterým se né se vším ztotožňuji), nebo třeba Baker se museli nějak zviditelňovat /víc moderátorů tady nevidím - sry - a nebo to jsou ti neviditelní ?/

*koneckonců, kdyby moderátor stál za prt, tak by tady asi nebyl nebo JO? určitě by dostal zpětnou vazbu dříve než by se na ní zeptal

**tak NAZDAR :-)

EDIT: mimochodem na zákaznickém servisu, má zákazník vždy pravdu :D

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Velmi oceňuji to, že stojíš o zpětnou vazbu a jseš evidentně schopen nějaké sebereflexe.

Určitě modem zůstaň, přeji ti v tom hodně štěstí do dalšího, minimálně, roku.

Souhlasím s tím, že v prodejní sekci je bordel a určitě by bylo dobré vlákna typu "proč nemůžu prodávat bez 50 příspěvků" apod. zamykat a mazat okamžitě a bez upozornění.

Odesláno

.... já zastávám názor, že správný moderátor koná a nemluví o tom - a tak by to mělo fungovat i v běžném životě - nevšiml jsem si, že by třeba Kamil (se kterým se né se vším ztotožňuji), nebo třeba Baker se museli nějak zviditelňovat /víc moderátorů tady nevidím - sry - a nebo to jsou ti neviditelní ?/

EDIT: mimochodem na zákaznickém servisu, má zákazník vždy pravdu :D

1. Jay Dolla osobně neznám, na fórum určitým způsobem "dohlíží" a je s tím spojena i práce a hodiny času. Tebe nezajímá, jestli to, co děláš, má aspoň trošku smysl nebo přínos (nevěřím)? Až je nějaký průšvih a negace vyjede v plné kráse (jako ve vlákně o jistém členovi), to je jediná povolená zpětná vazba?

2.načasování na 12 měsíců mi připadá trefné

3.s tím Editem nemáš pravdu, ale je fajn, že to tak na Tebe působí :cheers:

Návštěvník ?po
Odesláno

1. Jay Dolla osobně neznám, na fórum určitým způsobem "dohlíží" a je s tím spojena i práce a hodiny času. Tebe nezajímá, jestli to, co děláš, má aspoň trošku smysl nebo přínos (nevěřím)? Až je nějaký průšvih a negace vyjede v plné kráse (jako ve vlákně o jistém členovi), to je jediná povolená zpětná vazba?

2.načasování na 12 měsíců mi připadá trefné

3.s tím Editem nemáš pravdu, ale je fajn, že to tak na Tebe působí :cheers:

a on je jediný ? - ano jediný, který exhibuje :smile_anim:

Odesláno

Ahoj, mě jsi trochu zchladil, ale v mezích :-)). Jinak s prodejním vláknem se snažím pomáhat ( snažím se psát lidem, ať zamykají po prodeji vlákno )- sice většinou slyším ne zrovna poděkování, ale daří se :-)). Jinak přeju pevné nervy do dalších let.

Odesláno

Fakt slušná masturbace, to má ypo zase pravdu. Po tomdle vlákně si už s Tadou splachovacím můžeš klidně potykat. Není se taky čemu divit, když jedny nejpreferovanějších jsou dneska láska k věhlasu, ctižádost a touha po uznání. Takže ti přeju hodně úspěchů v dalším roce. Jen bacha na ten "burnout".

Odesláno

Hele, naše firma taky 2x ročně zjišťuje fýdbek od zákazníků a partnerů. Tak proč by tohle mělo vadit ;).

Já na to měl na kytáru krabičku vod Huga Bosse, menovala se Super Feedbacker and Distortion. To za tebe udělá v podstatě všechno.
Odesláno

Náhodou mně se ta anketa líbí, nechám to vo sobě vyplnit v práci.

U nás ve firmě se anonymní hodnocení firmy (šéfů, vazeb mezi lidmi, výhrad vůči kolegům) dělalo pravidelně jako součást ISO 9001. Bylo to někdy velmi zajímavé a přínosné.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Náhodou mně se ta anketa líbí, nechám to vo sobě vyplnit v práci.

Vole! :lol2:
Odesláno

No třeba bych se vo sobě něco dozvěděl. Každej by se musel pod to podepsat...

Každej by se podepsal vlastní krví, která by z něj potom tekla.

Odesláno

UP

Prosím ty, kteří ještě nehlasovali, aby tak učinili. Zatím hlasovalo 58 členů z celkového počtu 15 825

Si děláš kozy, ne?

Trošku nudíš, tím, že nutíš.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...