PetrLBC Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Ahoj,dnes jsem si udělal radost a koupil Frederique Constant Index Healey Clear Vision - vracel jsem se přes Zürich a tak mě napadlo stavit se v místním hodinářství a okouknout nové Seamastery. Ty na krámě nebyly, ale zakoukal jsem se do těchto a tak jsem si udělal mezistupňovou radost Musím říct že balení, zpracování i pocit na ruce je výborný, velikost tak akorát. Ideální k obleku, ale těším se i na běžné nošení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fermuello Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Gratulujem sú krásne ....nedávno som aj ja uvažoval o niečom od FC Link to comment Share on other sites More sharing options...
robo Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Čistý dizajn. Plastické indexy a biely ciferník, čo viac si želať. Paráda. Sánka dolu šéfe Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrLBC Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 Ahoj, dnes jsem si udělal radost a koupil Frederique Constant Index Healey Clear Vision - vracel jsem se přes Zürich a tak mě napadlo stavit se v místním hodinářství a okouknout nové Seamastery. Ty na krámě nebyly, ale zakoukal jsem se do těchto a tak jsem si udělal mezistupňovou radost Musím říct že balení, zpracování i pocit na ruce je výborný, velikost tak akorát. Ideální k obleku, ale těším se i na běžné nošení. Já jsem FC tak nějak opomíjel a ani zde na fóru jsem se o tom moc nedočetl. Je to poměrně mladá značka, ale co se mi na nich líbí jsou jejich In-house - v tomto modelu je základní FC 303. Naživo opravdu vypadají nádherně - navíc tritiové válečky na indexu velmi oceňuji - pod košilí je nasvícení slabé, ale tohle je věčné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Překrásný kousek. Jednoduchý a přitom velmi atraktivní design. Sečteno podtrženo, dokonalé oblekovky. Ať ti dlouho dělají radost;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrLBC Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 No s dlouhotrvající radostí uvidíme Promiskuita je hrozná věc Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Bob Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Prosím, z jistého důvodu - nebylo by časem více fotek? Vč.na ruce etc.... Nádherné hodinky, fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrLBC Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Prosím, z jistého důvodu - nebylo by časem více fotek? Vč.na ruce etc.... Nádherné hodinky, fakt Určitě to není problém, večer je udělám, ale nejsem žádný fotograf ... takže jenom z kompaktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 jsou krasny, o tom zadna, jen sem si rikal, ze sem je uz nekde videl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dantechno Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 To nemuzes takhle brat Sibir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svenda Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Krasne. Co navymyslis na klasice. Nádherné dynko. Gratulace. At slouží! Link to comment Share on other sites More sharing options...
09freds Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Jsou úchvatné,gratuluji a ať dlouho slouží ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slevin Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 opravdu krásné hodinky, už jsem po podobných koukal...mužu se zeptat na kolik v přepočtu vychází? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe karita Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Měl jsem na jazyku stejný dotaz jako MichalIV Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Krásný hodinky jsi si vybral. Viděl jsem v nich hned ty samé co sibirnaya, ale to asi nebylo tak těžký. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolohh Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 opravdu krásné hodinky, už jsem po podobných koukal...mužu se zeptat na kolik v přepočtu vychází? Nevím, kolik stojí v přepočtu, ale dnes jsem byl v Koscomu, kde je měly za 23 tisíc (pokud jsem si je nespletl s jiným modelem, ale snad ne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrLBC Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Mno ta podobnost tam určitě je - hlavně co se týče ruček a indexů - co se týče pouzdra, tam je vidět rozdíl hlavně u nožek a napojení na pouzdro - je prostě trošku jiné. Ale jak už tu padlo, co se dá navymýšlet v klasice ... Jinak v přepočtu mě stály 18 520,-Kč - za ty peníze Inhouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slevin Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 tak to je dobrá cena,to se pro ně vyplatí dojet do Švýcarska osobně. ještě bych se rád zeptal ten průměr co je popsán na FC stránkách je 43mm s korunkou nebo bez ní. mě to připadá na klasiky celkem hodně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Na václavským václaváku u Altmana je měli před dvěma měsíci za cca 19 před jednáním o slevě. Docela pěkný hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrLBC Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Priznam se, ze cenu jsem ani nijak neresil, byla to takovy rychlo kup.Dnes se take snad dostanu k slibenym fotkam.Co se tyce prumeru, tak ten je skutecne 43mm bez korunky. Opticky ale sedi lepe a i ta velikost. Omlouvam se za diakritiku, ale pisi na tabletu bez ceske klavesnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts