Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Souhlasim s tim, ze 42 je hezci. Na te fotce na zapesti to prave sedi perfektne. 45 unosi lidi od 110 kilo a 185 cm nahoru, IMHO. Nezavisle na tom, 42 se mi zdaji, na rozdil od jinych :-), proporcne vyvazenejsi. 45 se moc kolotocove prodava. Porad rve na okoli:"Koukej, koukej jak jsem velkej a drahej!" :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
  • Odpovědi 221
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vyhovovalo by, kdyby udělali jednu 43,5 mm velkou verzi. Myslim, že by to sedlo dost lidem. Člověk se pak snaží vybrat logicky pro něj to lepší z těch dvou nejen podle velikosti, ale i podle detailů.

Každá značka má něco, Omega má stejné datové věnce u PO, ale aspoň zas nedělá stejné tahy jak baťa cvičky jako jedna dražší značka, to už pak taky není ekluzivní, každý šetří na výrobních nákladech...

To ano, ale za dané ceny, které zákazník akceptuje, by vše na míru pro jeden model vyrobit mohli. A rozhodně by neprodělali. Na druhou stranu by nevydělali tolik, kolik si představují. Takže by měli také něco nabídnout - v detailech vyvážené hodinky. Jenže většina kupujících se těmito hnidopišskými otázkami nezaobírá. 43,5 MM by vzhledem k dnešním trendům dostačovalo naprosté většině. Nehledě na to, že obecně velikost 42 MM je pro sportovní hodinky opravdu dostačující.
Odesláno

Souhlasim s tim, ze 42 je hezci. Na te fotce na zapesti to prave sedi perfektne. 45 unosi lidi od 110 kilo a 185 cm nahoru, IMHO. Nezavisle na tom, 42 se mi zdaji, na rozdil od jinych :-), proporcne vyvazenejsi. 45 se moc kolotocove prodava. Porad rve na okoli:"Koukej, koukej jak jsem velkej a drahej!" :-)

MI, no... To mi také vadí. Obecně, potápky v tomto provedení od této firmy mají potenciál jako prase. Vedení pouze maximalizuje vlastní spokojenost.
Odesláno

No ja neviem pani. Na tej fotke vyzeraju hodinky perfektne, ale ked som mal na ruke 42 tak to oproti mojim 42 bol veky rozdiel. Pri 45 to bolo o poznanie prijemnejsie. Ked som sa pytal predavaca tak povedal ze urcite je na moju ruku lepsie mat 45 (nepredpokladam ze mu islo o postranne umysly, ked cena je rovnaka, tazko povedat)

Naopak ked 42 vidim vedla 45 v stojane vo vylohe vyzeraju byt perfektne a 45 velke, na ruke je zase vsetko inak.

A 45 PO 2011 mi prisli opticky mensie ako starsie PO 45

Senseeei

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jen mě to utvrzuje v tom, že ,,starý,, model je o hodně hezčí, než nový a ta cena 4.700 eur je ovšem naprostá šílenost.

Odesláno (upraveno)

A na kolik se dá cena srazit, když hubu držet nebudu. Jak je to případně v Německu?

s nekteryma AD se da prece domluvit sleva, nekde 10 nekde az 15, takze na tech cca 100 litru se da dostat to je neco kolem 4000eur, V Nemecku nevim jak to je...

no ze ty bys to zrovna nevedel to bych necekal, nebo me vodis za fusku?

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

s nekteryma AD se da prece domluvit sleva, nekde 10 nekde az 15, takze na tech cca 100 litru se da dostat to je neco kolem 4000eur, V Nemecku nevim jak to je...

no ze ty bys to zrovna nevedel to bych necekal, nebo me vodis za fusku?

Ale jo, nějaké zdroje znám. Ale čekám, že tady někdo uveřejní cenovou pecku, které nepůjde odolat. ;) Ha ha, že...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...