PhoeniX Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Ty hodinky jsou hodně povedené. Ale rozměry pouzdra nejsou podloženy velikostí strojku 9300. Ten má naopak standardní velikost, jak v průměru, tak výšce. Je to jako s předchozím modelem a použitým strojem FP1185, který jsme mohli vidět v pouzdře o průměru 45.5 a 38 MM.
lastam Odesláno 15. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Myslím, že tuším na koho je ta rezervace a že tuším jak to dopadne .... Když jsem je měl 19.10. na ruce, vůbec mne nenapadlo, že se k nim ani po dvou měsících tady nikdo neodstane. Tušíš kdo? Mi povídej, vypadalo to v pohodě, do vánoc daleko, hodinky objednaný, pohoda... teď - 9 dní do vánoc, hodinky bůh ví kde...
Baker Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Dneska jsem ve Zline zkousel PO s oranzovymi cisly a musim vam rict, ze sam nevim, ktere jsou hezci. Stribrne leskle vs oranzove matne ...
kloubik Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) Tough choice :-) Source and more pictures: WUS and Ace Jewelers.com BTW, pro zájemce, Ace Jewelers.com jsou autorizovaný dealer z Amsterdamu a jsou sponzorem Omega sekce na WUS. Člen fora Dimer je zaměstnancem toho klenotnictví a co jsem pochopil, dá se s ním domluvit lepší cena + bez problémů posílá poštou a jelikož je to v rámci EU tak nehrozí clo. Reference má dohledatelné na WUS a jsou myslím absolutně bezproblémové. Uvádím pro zajímavost, kdyby třeba byl schopný nabídnout lepší cenu než prodejci v ČR. edit: překlepy + teď koukám, že nové PO nemají obyčejné natištěné datum, ale mají applied čísla na datovém věnci? to je moc pěkný detail.... Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem kloubik
Džanek Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Včera jsem navštívil klenotnictví ve Zlíně a se zájmem okukoval nové Omegy. Na ruce ty 45 sedí vážně dobře, ovšem v mém případě ne tak dobře, jako mé 42 - ty sedí jako p...l na hrnec. Musím rovněž vyvrátit tvrzení, že hodinky na ruce působí jako komín, možná budou dělat malinko bouli na košili, je to ale v toleranci. Líbí se mi detaily, jako například již zmiňovaný datumový věnec. Průhled dýnka na strojovnu - je to vážně pokoukáníčko, ale nemůžu si pomoct, k PO mi prostě víc sedí plné dýnko s reliéfem mořského koně. Chtěl jsem pořídit fotky, ovšem bylo mi to trapné. Byla tam rodinka, která vybírala k Vánocům nějaké hodinky do 1500. Když se dozvěděli od klenotníka, že si zkouším hodinky za cca 120tis. tak se ke mně nahrnuli a dávali mi otázky, proč tak drahé hodinky a co je na nich jiného, než na hodinkách za 1500 atd.Takže hodinky nejsou vůbec špatné, ba naopak mě překvapily. Ovšem tato cena za PO je pro mě už nepřijatelná a začínám se mlsně dívat po Rolex Submariner, které už nejsou od této ceny daleko. Už začínám rozumět tomu, jak tady kdysi Sibir psal ,,stejně všichni skončíte u Rolexu hovada,, něco na tom bude
lastam Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Včera jsem navštívil klenotnictví ve Zlíně a se zájmem okukoval nové Omegy. Na ruce ty 45 sedí vážně dobře, ovšem v mém případě ne tak dobře, jako mé 42 - ty sedí jako p...l na hrnec. Musím rovněž vyvrátit tvrzení, že hodinky na ruce působí jako komín, možná budou dělat malinko bouli na košili, je to ale v toleranci. Líbí se mi detaily, jako například již zmiňovaný datumový věnec. Průhled dýnka na strojovnu - je to vážně pokoukáníčko, ale nemůžu si pomoct, k PO mi prostě víc sedí plné dýnko s reliéfem mořského koně. Chtěl jsem pořídit fotky, ovšem bylo mi to trapné. Byla tam rodinka, která vybírala k Vánocům nějaké hodinky do 1500. Když se dozvěděli od klenotníka, že si zkouším hodinky za cca 120tis. tak se ke mně nahrnuli a dávali mi otázky, proč tak drahé hodinky a co je na nich jiného, než na hodinkách za 1500 atd. Takže hodinky nejsou vůbec špatné, ba naopak mě překvapily. Ovšem tato cena za PO je pro mě už nepřijatelná a začínám se mlsně dívat po Rolex Submariner, které už nejsou od této ceny daleko. Už začínám rozumět tomu, jak tady kdysi Sibir psal ,,stejně všichni skončíte u Rolexu hovada,, něco na tom bude Upřímně, nevím co je lepšího na těch subech, stroj jednoduchý ale dobrý, no vyladěná eta 2824 umí to samý a za mnohem méně. Glide lock spona s dobrou nastavitelností velikosti tahu, dobrá nositelnost díky velikosti 40mm, nicméně cena nad 150k je teda dost nesedící, rovnat cenu nových seamasterů který nové budou stát kolem 100k což je o 50 méně... pořád se tady mele, že cena se skoro blíží Rolexu, co je to za hovadinu, 50k rozdíl je blížení? to je dost daleko a vůbec ne zanedbatelný rozdíl... Na hodinky PO 8500 udělám recenzi, pokud někdo nebude rychlejší, ale to až je budu mít pár dní v ruce, aby recenze byla objektivní...
Baker Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 Uz nad tim premyslim par dni, tak to napisu i sem ... Minule utery jsem zkousel nove PO 45 ve verzi 232 ... 001 a hned prvni dojem, ktery jsem mel z hodinek byla nesourodost povrchu ciferniku a datoveho vence (coz je na starych PO naprosto dokonale), cifernik je takovy spise polomatny nez matny jako u puvodnich PO (pomerne dobre je to videt na fotce, kterou tam udelal tombed), oproti tomu datovy venec je matny. Kdyz jsem hodinky drzel v ruce, mel jsem zato, ze je to proste vlastnost novych PO (moc se mi to nelibilo). Ve ctvrtek jsem se stavil ve Zline u pana Stuchlika prohlednout si verzi 232 ... 003, u tech hodinek bylo vse jak ma byt, krasny matny cifr vcetne datoveho vence, vse v jedne strukture a odstinu, proste dokonale. Nemel jsem a nemam moznost hodinky porovnat vedle sebe, ale jsem si jist, ze oba modely, ktere jsem videl mely rozdilny povrch ciferniku, nevim co si mam o tom myslet. Je mozne ze dela omega dva typy ciferniku ??? Mi to prijde jako nesmysl, pak si ale neumim vysvetlit popsane rozdily. Co si o tom myslite ? Neni zde nekdo, kdo videl nebo ma moznost porovnat oba modely u jednoho AD ?
Džanek Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Dobrý postřeh Viktore! Asi na tom něco bude, protože když jsem byl i já ve Zlíně, tak mi pan Stuchlík řekl zajímavou věc. Osobně se mu více líbí verze s oranžovýma číslama. Verze s leštěnýma číslama má malinko jiný cifr. Nevím, co tím myslel, ale asi to bude ono, co píšeš. Chtělo by to ale asi opravdu vidět vedle sebe.
Kristian.nov Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Tak dneska mi přišel radostný mail, že moje nové PO už mají je na prodejně. Takže zítra si pro ně jdu
lastam Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Tak dneska mi přišel radostný mail, že moje nové PO už mají je na prodejně. Takže zítra si pro ně jdu gratuluju, aspon nekdo bude mit pod stromeckem nove PO...
panedge Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Tak dneska mi přišel radostný mail, že moje nové PO už mají je na prodejně. Takže zítra si pro ně jdu Bych nespal!:-)
lukin_ova Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Tak dneska mi přišel radostný mail, že moje nové PO už mají je na prodejně. Takže zítra si pro ně jdu Nahoď pak foto a poděl se o pocity ...
lastam Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Tak dneska mi přišel radostný mail, že moje nové PO už mají je na prodejně. Takže zítra si pro ně jdu a vlastně pak můžeš bejt PRVNÍ kdo na chronomagu udělá o nových PO recenzi...
railmaster Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 a vlastně pak můžeš bejt PRVNÍ kdo na chronomagu udělá o nových PO recenzi... Tak na prvú chronomagovskú recenziu nás tu čaká viac.
Kristian.nov Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 Bych nespal!:-) Malinko se bojim že neusnu. Když neusnu do pěti, v šest se obleču a pujdu škrábat na dveře hodinářství:-) Jinak, slíbili 15% dolů a bez nějakých velkých dohadů...
lastam Odesláno 20. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 (upraveno) Malinko se bojim že neusnu. Když neusnu do pěti, v šest se obleču a pujdu škrábat na dveře hodinářství:-) Jinak, slíbili 15% dolů a bez nějakých velkých dohadů... vim asi od koho je máš:-) sleva je to velmi dobrá Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem lastam
Kristian.nov Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Dámy a pánové, jsou doma...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Jenom jedna rychlá fotka mobilem. Na recenzi je příliš brzy. Takže jen pár slov o prvotních pocitech: za prvé: Nádhera:-) Mám z nich opravdu dobrý pocit. Zdá se mi, že jim obzvlášť sluší přítmí. Ne že by jim to na slunci neslušelo, ale při mé práci trávím hodně času v temněších barech a hernách a tam byly k sežrání:-) za druhé: velikost 45,5mm sedí na mé ruce, cca18cm, naprosto parádně. Zkusil jsem si i 42 ale měl jsem pocit dámských hodinek, nicméně je to subjektivní pocit. Pravda, že jsem zkoušel i oranžády 45,5 a ty působily mnohem větším dojmem. Přišli jediné a tak myslím, že minimálně v Plzni jsem zatím jediným majitelem:-)Přišli jim i jedny chrona, též už zamluvené (zajímalo by mě, jestli pro někoho z fóra) a musím říct, že v reálu vypadají ještě o 100% lépe. Ale ta výška je pro mou ruku neúnosná. Zatím vše, jdu se mazlit:-)
Johny111 Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Gratulujem k fantastickým hodinkám a teším sa na Tvoju recenziu.
ggrand Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Kristian.nov : velká gratulace! Byla bezesná noc?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se