Návštěvník admira Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Velmi se mi líbí takovýto tvar pouzdra. Rozměrově, použitou technikou i cenově jsou si velmi podobny. Montres De Luxe - THUNDERBOLT Only Time Inspirováno Republic P-47 Thunderbolt. Americký stíhací letoun, ve své době se stal největší a nejtěžší jednomístnou stíhačkou s pístovým motorem, a to platí dodnes. PRIM - TIGER 45 Model odvozený od pilotních hodinek, které byly vyrobeny pro příslušníky 231. vrtulníkové letky z Přerovské základny, Tato letka používá vrtulníky Mi 24. ONLY TIME Automatic Typové označení: TH6004 Velikost: 43mm Kalibr: ETA 2824 Počet kamenů: 25 Rezerva chodu: 38 hodin Zobrazení času: 3 ručky a datum Materiál pouzdra: nerezová ocel 316L / PVD Zadní víko: plné z nerezové oceli Korunka: šroubovací Vrchní sklo: safírové sklo s dvojitou antireflexní úpravou Číselník: černý, iluminované indexy Náramek: řemínek z kůže / Spona motýlová Vodotěsnost: vodotěsné 100M Záhajení výroby: 2009 Cena: Kč 47 000,- http://www.montresdeluxe.com/eng/collection/thunderbolt/TH6004.html http://www.amazon.com/Montres-Luxe-TH6004-Thunderbolt-Automatic/dp/B005DKHDSY Tiger 45 Typové označení: 73-057-365-00-1 Velikost: 45mm Kalibr: kalibr 73 (ETA 2824-2 s individualizací PRIM) Počet kamenů: 25 Rezerva chodu: 38 hodin Zobrazení času: 3 ručky a datum Materiál pouzdra: nerezová ocel 316L Zadní víko: plné závitové Korunka: klasická nerezová Vrchní sklo: safírové konvexní sklo s vnitřní antireflexní úpravou Kroužek: Nerezový otočný kroužek Aretace kroužku: obousměrná aretace Číselník: černý, iluminované indexy Náramek: řemínek z hovězí kůže Vodotěsnost: vodotěsné 50M Záhajení výroby: 2007 Cena: Kč 48 500,- http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=4998&men=6 Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem admira
Vlcak Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 (upraveno) Volil bych Tiger 45. Pro mě vypadají mnohem lépe. U Thunderboltu mi nesedí šroubky v lunetě, font číslic na číselníku, umístění datumky, moc bílé barvy, černá korunka. Je toho hodně. Primky se mi na první pohled líbí - luneta, její zoubkování, černá datumka, font číslic, ručky, fajn kombinace s tou zelenou barvou i to, že logo výrobce a nápis Tiger je lehce nevýrazný. Prostě super hodinky.A to jsem opravdu odhlédl od toho, že jsou od nás. Upraveno 5. listopadu 2011 uživatelem Vlcak
Radimk Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Pokud z těchto dvou, tak Prim.Ne, že by se mi líbil, ale mezi slepými jednooký...Navíc, jakási šance na poprodejní servis v místě tu je.Abych jenom nekritizoval - líbí se mi ručky a luneta.
Návštěvník admira Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Nové Město n. Metují zatim s prehledem drti milanskeho soupere.
African Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Nové Město n. Metují zatim s prehledem drti milanskeho soupere. Také je mnohem hezčí a je Czech made Ale těch padesát táců? Každého věc, ale ze mě by je prostě za tyhle hodinky nevymlátily"
libor2002 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Jedním slovem, Doxa. lepe bych to nerekl "soudky" mam rad a Doxa vazne "dokuluje" paradni kousky Ale jestli z tech dvou, tak Prim.
paveiv Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Také se připojuji s názorem zdejšího nováčka - Primky. Musím říct, že se mi moc líbí, ale ty peníze, jak už bylo řečeno, by ze mě za to nevymlátili. Raději původní letecké, případně je ještě "hodit" do stainless steel kabátu. A za ušetřené peníze koupit něco úplně jinačího:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se