Petpet Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 dobrý den, chtěl bych požádat o radu....na stránkách www.hodinky-laco.cz jsem našel, že mají na prodej poslední kus ze speciální edice, jedná se konkrétně o tento model http://www.hodinky-laco.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3&category_id=1&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=434 . Od Laca jsem už hodinky kupoval, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo třeba nemáte tyto hodinky? Je to sice průměr 55, takže ne na každodenní nošení, ale láká mně mít doma kousek ze speciální limitky, navíc když je to poslední kus. Tak sem se chtěl zeptat, jestli ho někdo nemáte a jestli jo, tak jste s nima spokojený? Moc díky za odpovědi Peťan
paveiv Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Je to v součastnosti z "nové" produkce jak nejblíž se dostaneš originálu aniž bys originál kupoval, je přeci jen finančně někde jinde, plus případný servis atd. O strojku ETA A07.111 toho přes google najdeš spoustu, určitě jím nic nezkazíš, ba naopak. Jen v textu je, že mají "stopky", čímž hádám myslí hacking:) Osobně bych je bral hned, ale je to bohužel příliš korun a hlavně, zkusil bych se zamyslet, pokud žádné B-Uhren ještě nemáš, jestli by nebyla rozumnější nějaká nositelnější velikost. Laco dělá úžasné kousky v 42 a 45mm pouzdrech (s ETA 2801). Jen na WUS probíhalo něco o tom, že manuály nejsou k dostání, takže buď automaty nebo si počkat nebo se podívat po distribucích, jestli nemají skladem.
Dodaes Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Vlastním Laca 45. je to ideálna veľkosť. Bol som priamo v Breclave a skúšal som i 55.Sú však obrovské a neohrabané. Odporúčam manuál. Každé ráno ich natiahneš a vieš že žiješ.
hirsch Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 (upraveno) Jsou bezvadný, klidně do nich běž, za sebe hlasuju taky v této kategorii pro ruční nátah a bez datumu, akorát že v mým případě jsem volil Steinharty o průměru 44 mm vzhledem k síle své ruky, zvaž jak se Ti bude tenhle průměr nosit PAK NENÍ CO ŘEŠIT! Edit: překlep Upraveno 27. listopadu 2011 uživatelem hirsch
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 V 27. 11. 2011 v 20:48, 'Dodaes' napsal: Vlastním Laca 45. je to ideálna veľkosť. Bol som priamo v Breclave a skúšal som i 55. Sú však obrovské a neohrabané. Odporúčam manuál. Každé ráno ich natiahneš a vieš že žiješ. S těma 55 ti věřím, měl jsem je na ruce a na ruce vypadaj fakt dobře ( ale na denní nošení to není ).
Roman-ZA Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Vedel by som si to predstavit v zime na bunde. Mam taku z brusenej koze
kaliw124 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Těch 55mm už není o zápěstí, ale o tom, jak to člověk má v hlavě. Tím nemyslím, že si je pořídí trouba, nýbrž persona majicí případné řešiče "co je ještě na ruku a co ne", težce u ři*i.
pohy Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 z tohoto obchodu jsem bral - vše vpořádku - sice jsem je nekupoval v dražbě, ale kdo chce ušetřit... http://www.watch.de/auction/a_germany/laco-flieger-beobachtungsuhr-handaufzug-westerwald-45mm-uvp-990-neu.html V 8. 11. 2011 v 7:56, 'Petpet' napsal: dobrý den, chtěl bych požádat o radu....na stránkách www.hodinky-laco.cz jsem našel, že mají na prodej poslední kus ze speciální edice, jedná se konkrétně o tento model http://www.hodinky-l...mart&Itemid=434 . Od Laca jsem už hodinky kupoval, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo třeba nemáte tyto hodinky? Je to sice průměr 55, takže ne na každodenní nošení, ale láká mně mít doma kousek ze speciální limitky, navíc když je to poslední kus. Tak sem se chtěl zeptat, jestli ho někdo nemáte a jestli jo, tak jste s nima spokojený? Moc díky za odpovědi Peťan
Vladimír S Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Laco Fliegeruhr Westerland Handaufzug ETA 2804.2 , šírka 45mm , šírka s nožičkami 53,4mm , 22mm široký remienok , 102g hmotnosť . S hodinkami som spokojný a som rád že som počkal na túto novú kolekciu s tmavým púzdrom .Obvod zápästia 175mm.
quest987 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 V 29. 1. 2012 v 19:22, 'Vladimír S' napsal: Laco Fliegeruhr Westerland Handaufzug ETA 2804.2 , šírka 45mm , šírka s nožičkami 53,4mm , 22mm široký remienok , 102g hmotnosť . S hodinkami som spokojný a som rád že som počkal na túto novú kolekciu s tmavým púzdrom . Obvod zápästia 175mm. To vypada hodne dobre,libi se mi barva puzdra
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Vypadají fakt dobře, pěknej design a strojek by rozhodně neměl urazit.
Ondrej71 Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 vypadají o dost líp, IMHO, než ta předchozí Laco kolekce. Moc se mi líbí korunka a kombinace tmavého pouzdra a pásku z hnědé kůže, gratulace, zajímavý kousek.
Dali Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Vypadají pěkně, jenom škoda, že nožičky pouzdra nejsou trochu otočený dolů. Připadá mi, že na ruku moc nesednou.
Saso Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Mám tiež podobné zápästie a bál som sa, že 45 mm sú moc veľké na ruke, ale sú v pohode. Mám Laco Marine 42 mm.
EpsteinBarr Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2012 Mal som 45mm a na ruke praveze sedeli velmi pohodlne, aj napriek tvaru, ktory maju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se