rango Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Pri bezcielnom surfovani som dnes nahodou narazil na tieto Orietnky, ktore sa mi dost pacia. Na fore som o nich nenasiel zmienku zatial (ak som zle hladal tak sorry) , tak pridavam par info a fotiek z netu na ukazku. Zaujimave je, ze su urcene iba pre brazilsky trh, tam im dali prezyvku Poseidon - sympaticke . Existuju vo viacerych farebnych kombinaciach, napriklad aj v typciky brazilsky zltej. Dodavaju sa v baleni s kovovym tahom ako aj s gumenym remienkom, mne osobne sa pacia viac na gume. Co vy na ne? Nerozmyslal niekto nad tym nechat si ich poslat z Brazilie? Zakladne info: Orient 300m (Poseidon)Orient inhouse automatic - rezerva chodu 40 hodinpriemer 45mm bez korunkyhrubka 16mmHeliovy ventilwater resistant 300msrobovatelna korunka a dnoobojsmerne rotujuca luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 mne sa pacia, ale maju taky orisovsky dych trosku... cenovo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Za mě ano,, Orient,inhouse,heliak,luneta a navíc vypadají sympaticky Až na tu Brazílii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Proč ten smích nad posláním z Brazílie ? Uskutečnil jsem obchod s Argentinou a byl to jeden z nejlepších, které jsem kdy měl. Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Model znam , ale nijak me neoslovil... kdyztak nejaky fotky atd ZDE.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Ručky z Monster, skoro nesvítící indexy,trčící lumi na 12 na lunetě...pěkný blivajz. Ale pouzdro vypadá víc než sympaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 pouzdro vypadá hezky nabušeně.. ale mně prostě na orientech vadí to barevný sladění, červená má takovej divnej odstín, navíc u tohoto modelu je ten ciferník vzhledem k pouzdru takovej odbytej a navíc ty ručky ála monstra - za mě teda ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 mne sa pacia, ale maju taky orisovsky dych trosku ORIENT 469SS023 a 469SS022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Smiech nad Braziliou nebol mysleny nijak zle, najradsej by som tam isiel osobne...a mozno by sa nasiel nejaky cas aj na okuknutie Orientov Niekde som sa docital, ze Orient ma v Brazilii fabriku, tak to ma asi nieco spolocne s tym, ze urobili model, ktory sa predava len na "domacom" trhu.Cenu presne neviem, mohla by byt niekde okolo 350-400 USD podla zahranicnych stranok. A je fakt, ze tu trciacu lumi na 12 si mohli odpustit, to je dobre len na to, aby sa to vselikde zachytavalo, zavadzalo a odieralo sa...Ale aj tak by som si ich vedel predstavit u seba na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 sakra tohle bych bral k mejm gmt orientum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Hodinky sa mi pacia, jedine ta lumi na 12-tke mi vadi, inak su podarene. Nasiel som ich na brazilskom shope za uz spominanych 350 dolarov na gume a 400 dolarov na tahu. Ja by som bral tie na gume http://www.wolfrelogios.com.br/loja/index.php?route=product/category&path=70_72&page=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 ta cena je hodně dobrá škda že nejsou někde tady na moravě ke spatření na vlastní oči je to vždy lepši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Zvláštní je přechod zaobleneho sklicka do lunety. Tím se tak alespoň odlišují od bratrskeho Seika. Na sólo obrázku nic moc, ovšem na ruce velmi působivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Jiribartl : V čem se liší přechod sklíčka v lunetu oproti Seiku přesně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 No hlavne to asi nelze brat obecne... i Seiko ma modely kdy radius sklicka plynule navazuje na lunetu..A na techhle orientech je pekne hnusna ta bradavice .. vypada to hnusne a mam strach ze to nekde vorvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Head Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 na tyhle uz jsem taky koukal a presne jsem si rikal to samy o ty bradavici, ale nutno rict ze pekne sviti, aspon podle fotek. Jinak jsem mel za to ze potapky nebo aspon hodinky v tomhle stylu maj lunetu otocnou jednim smerem, ma to u tohoto modelu nejaky specificky vyznam nebo obecne je nejaky hlubsi vyznam, mel jsem za to ze je otocna jednim smerem a to proti chodu rucicek, tedy i kdybych ji omylem prenastavil tak mi ukaze pobyt pod vodou o kousek delsi, coz je urcite lepsi nez si myslet ze tam jsem kratsi dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 ta cena je hodně dobrá škda že nejsou někde tady na moravě ke spatření na vlastní oči je to vždy lepši a uplne najlepsie by bolo vo vasej obci, ze? tu sa bavime o hodinkach pre trh na druhom konci zemegule clovece.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 ak by vas zaujimalo par detailov - WEB VYROBCU - brazilska stranka Orientu, odporucam presmejdit. Upozornujem ze Brazilci maju okrem zien a jedla sialeny "vkus".. ggrand - rucky nie su zo Seiko monster, iba maju podobny tvar. pozri sa na obrazky. Tiez si treba uvedomit ze tento cifernik ma o dobrych par milimetrov viac ako seiko, takze je to cele tak trochu XL. zaujimavostou tych hodiniek je ze luneta ma 90klikov, jeden z tych styroch HEX srobov po obvode je heliak, ostatne su len dizajnove elementy kvoli symetrii. Roztec noziek 24mm - proste kus zeleza o dost iny ako bezne Orienty. Na to ako casto lietam do Brazilie nechapem ze som si ich este nebol obzriet v nejakom shope, nikdy mi to nenapadlo. Orient je tam velmi dobre etablovany v tej beznej komercnej kategorii hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 To jsou první Orienty co se mi líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 V podstatě Orient a Seiko jsou jedna Firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se