emba Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Zajímalo by mě, jaký máte názor na značku Sinn nebo nějaké osobní zkušenosti s těmito hodinkami?
gougy Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Doporučuji vyhledávací okénko vpravo nahoře a pak (cca za týden až to všechno přečteš) postni model, co sis vybral
shore Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 za seba - EZM3 upravene od IWW a som nadmieru spokojny..perfektna kvalita spracovania, jednoduchost a prehladnost, odolnost..
emba Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Doporučuji vyhledávací okénko vpravo nahoře a pak (cca za týden až to všechno přečteš) postni model, co sis vybral Líbí se mi 556 A (556.014), je to novinka.
Radimk Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 přidám se ke Gougymu. Čti a čti.Snad jen - značka pro fajnšmekry, aspoň tady v našem Českém dolíčku. Platíš ( a ne málo) za to co kupuješ, tedy za technologii a dílenské zpracování a ne jen za pronájem reklamních ploch a reklam v "luxusních" časopisech. Nadneseně řečeno, nebijte mně!! U tohoto modelu - pozor na velikost, k tomuto rozměru se musíš dopracovat a mít na něj "kou.le"
emba Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Model: 556 A (556.014) má průměr 38,5 mm. To je docela málo, ne?
Chorche Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Model: 556 A (556.014) má průměr 38,5 mm. To je docela málo, ne? To je dost subjektivní. Záleží, jak máš velkou ruku a co pro tebe je/není nositelné. Nosím Orisy 42mm a vintage Omegy, které mají 34mm. A oboje je v pohodě...subjektivně A to je právě ono
juraj85 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Ja sa tiez priklanam k nazoru ze 39 mm je absolutne nositelny priemer.Mam Speedmastre auto reduced (39 mm)a su to vynikajuce hodinky na bezne nosenie.Naopak mal som Seika stargaty (44 mm) a isli z domu prec pretoze mi prisli prilis velke.Na 556ky som si brusil zuby pod stromcek bohuzial sa mi medzicasom rozkotulali financie,tak snad nabuduce
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 sinn = velmi dobry pomer cena/vykon.. mal som sinn 103st a to bola naozaj pecka.. keby ich maju este kusok mensie (tak 38mm) tak by som si ich asi bol byval nechal.
fík Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Mám cca 3 týdny sinn 556 I a jsem s nimi max.spokojený. Teď jdou napřed o cca 25sek, což je na zakl. ETU velmi slušné.Jinak jsem byl zvyklý na potápky průměr cca 42mm, ale těch necelých 39mm je v pohodě.Přiložené fotky jsem postahoval odjinud.Tak pěkné bych neudělal.Fíksinn 556 I.docx
fík Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Chybička se vloudila, posílám znovu.sinn 556.docx
Prorok Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Sinn prodává Kuba, že? Budu se na ně muset taky podívat. Nevadí vám ta německá strohost? Zatím mě více lákají značky Oris, ML, Fortis (to je mnohaletá vášeň). Ty německé si teprve začínám objevovat. A v čem prosím jsou na stejné úrovni se švýcarama?
jacob Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Měl jsem tyto Sinn 144 GMT St a byly to opravdu velmi hezké hodinky. Ani nevím, proč jsem je prodal. Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem jacob
Keves Pavol Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 musel si mat depresiu. Prosim ake mas teraz hodinky?
jacob Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 musel si mat depresiu. Prosim ake mas teraz hodinky? Např. Casio G-Shock, asi dvacetpět kusů hodinek Prim, čtvery Seika, 5x Švýcarsko a jiné. Ty Sinn jsem prodal, jelikož se mi designově okoukaly, bohužel. Přemýšlím, kterými hodinky jsem nahradil Sinn a byly to myslím Breitling Chronomat v bicoloru.
tombed Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Frantik přešel na Sinn a od kdy bouchá v kolbence?
Návštěvník ?po Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Frantik přešel na Sinn a od kdy bouchá v kolbence? Franta to sice je, ale kolbenka to není (viz odkaz) As promised, here are some pics of my 6+ year old U2 taken underground today. The first series of pics are taken in the refuge station on the level I am working on which is approx. 1800 feet down or approx. 800 feet below sea level. The environment here is brutal as you can imagine. It's been banged against practically everything there is to bang something on and still no blemishes. Basically, these refuge station pics will represent the best effort I can give these days to show the physical condition of my well used and abused U2 which in my opinion is still almost showroom new. These are taken on the lunch table.
efreeti Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 (upraveno) tak tohle je nářez Proc je to narez? Jen doufam, ze ne proto, ze poctive manualne pracujici clovek nosi sve drahe hodinky do prace.. Upraveno 23. března 2012 uživatelem efreeti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se