Prorok Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Díky akorát netuším, jak se jít učit v mém věku Na tyto stránky jsem již také narazil. Možná zkusím najít poblíž Valmezu nějakého hodináře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 taky jsem se o to zajímal,a si se i přihlásím na to externí,určitě to bude zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 V 20. 11. 2011 v 12:38, 'Prorok' napsal: Kubo a kde máš v Praze ten obchod? Tvůj příběh je zajímavý - z hodinového vášnivce prodejce Mě nějak láká se naučit hodinky vyrábět, ale nevím jak začít http://chronoshop.cz/kontakt.php začít s výrobou hodinek je asi nejlépe začít vyučením se hodinářem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Díky za info S tím vyučením to asi nepůjde, jsem již starší ročník V úterý bych měl být s Honzou Škraňkou v Praze, možná se najde chvilka na kouknutí do obchodu.Měj se.Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 V 20. 11. 2011 v 17:31, 'Prorok' napsal: Díky za info S tím vyučením to asi nepůjde, jsem již starší ročník V úterý bych měl být s Honzou Škraňkou v Praze, možná se najde chvilka na kouknutí do obchodu. Měj se. Tom v Jihlavě mají i dálkové studium? budu v Praze čtvrtek-sobota, kdyby vám to třeba vyšlo, rád vás uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 som tu novy a mal by som otazku. Snad mi budete vediet poradit. Maju Laco 861688 "Augsburg" s Miyota strojcekom srobovaciu korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 V 29. 11. 2011 v 19:38, 'strong' napsal: som tu novy a mal by som otazku. Snad mi budete vediet poradit. Maju Laco 861688 "Augsburg" s Miyota strojcekom srobovaciu korunku? Podla mna nie, kedze WR je iba 50M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Taky myslím, že nemají, výrobce by to na svých stránkách jinak asi uvedl: viz zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 ne nemají,ale jsou fakt hezké,příjemná velikost,super lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Rád bych se zeptal, zda někdo kupoval, nebo má zkušenosti s tímto řemenem (popř. černou alternativou)? https://www.chronoshop.cz/prislusenstvi-laco/laco-fliegerlederband-braun Zajímalo by mne, jak vypadá v reálu na hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 V 21. 11. 2018 v 18:03, DeeKey napsal: Rád bych se zeptal, zda někdo kupoval, nebo má zkušenosti s tímto řemenem (popř. černou alternativou)? https://www.chronoshop.cz/prislusenstvi-laco/laco-fliegerlederband-braun Zajímalo by mne, jak vypadá v reálu na hodinkách. v reálu je to dost podobné jako ostatní Laco řemeny s trnovou sponou s tím rozdílem, že díky způsobu zapínání je trochu hrubší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Mohu poprosit o foto? Díky hrubému zapínání se také rychleji opotřebovává? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Mám LACO Einsatzuhr 1000m Ocean a za mě to jsou vůbec nejhezčí potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se