Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 18:31, 'Pege1012' napsal: Tak to je tedy mazec!!! To jako myslíte doopravdy že ta eta vypadá opravdu takto? To jsem z toho tedy paf. Zajímalo by mne tedy, zda považujete tuto cenu za úměrnou kvalitě strojku a potom, jaká asi bude životnost toho strojku? Tak tedy opravdu čumím jako puk. Ako som pisal. Cena strojceka je 10 USD Zial, plati sa znacku. Tym nechcem povedat, ze su nekvalitne spravene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 já bych byl rád, že mi tam někdo nenechal tu plastovou korunku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Myslím si, že kdyby jsi stroj neviděl tak Ti bude sloužit stejně tak dobře, jako kterýkoliv jiný quartz. Obrázek z Google (stroj vypadá stejně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 18:22, '?po' napsal: další diskuze je bezpředmětná - je to originál http://shop.unusualw...sden-1061-p.asp http://www.chrono24....--id1717008.htm a proč chodit daleko : http://chronoshop.cz...tail.php?p=1146 Tak to čumím a před tebou klobouk dolů. Jinak mě ten strojek připomíná strojky z dob DDR a mrkacích dětských hodinek značky Ruhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 to jsme dva,já kupoval Laco Pilot 42 Type B "Mannheim" Movement: ETA 2801 ruční nátah,hacking snad tam bude.Jestli jsou za 3.5 tak to je asi běžná cena na hodinky s tímto p.ohonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 18:39, 'vraby' napsal: to jsme dva,já kupoval Laco Pilot 42 Type B "Mannheim" Movement: ETA 2801 ruční nátah,hacking snad tam bude.Jestli jsou za 3.5 tak to je asi běžná cena na hodinky s tímto p.ohonem Preco ale potom stoja 350 EUR nove? Hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 18:41, 'Roman-ZA' napsal: Preco ale potom stoja 350 EUR nove? Hm? To ti opravdu nepovím,že by značka? Ty woe dát skoro 9litrů za tohle a to Seika s 6R15 cal. za 10 nikdo nechce-paradox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 18:37, 'kuncák7' napsal: Tak to čumím a před tebou klobouk dolů. Jinak mě ten strojek připomíná strojky z dob DDR a mrkacích dětských hodinek značky Ruhla. není potřeba smekat upřímně mi to přijde jak když ste tu první den --- tohle je strojek ze seamasterů, když tak křičíte kvůli ceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 ypo,bravo.Teď vidím že o hodinkách vím ještě hooooodně málo.Kde se tohle všechno dá nastudovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 22. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 No právě, v takovém případě to vlastně vzhledem k cenám a vzhledem k tomu, že tyto hodinky opravdu nebyly nošeny, byl super-kauf, jenom nevím jestli zkousnu to vědomí, co v nich vlastně tepe za strojovnu. V každém případě je možné že je nakonec nabídnu někomu, komu to vadit nebude, samozřejmě za stejnou cenu, za kolik jsem je koupil.A budu se držet mechanik dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 18:47, '?po' napsal: není potřeba smekat upřímně mi to přijde jak když ste tu první den --- tohle je strojek ze seamasterů, když tak křičíte kvůli ceně Je, protože jsem se soustředil na strojek a já blbec nekoukl na visačku a vše okolo, kde bych to pak taky dohledal. Jinak ten strojek ze seamasterů mě přijde o krapánek kvalitnější, než ta plastovka z pilotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 cena nebyla špatná,asi bych to neskousnul hlavně když vidim ty fotky,ypo nám to solidně vysvětlil.je tu někde něco o těch quartz kalibrech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 18:58, 'kuncák7' napsal: Jinak ten strojek ze seamasterů mě přijde o krapánek kvalitnější, než ta plastovka z pilotek. ale taky cena seamasterů je trochu jinde,úměrně to bude asi nastejno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 19:00, 'vraby' napsal: ale taky cena seamasterů je trochu jinde,úměrně to bude asi nastejno. Taky neříkám, že bych si je koupil. Teď jsem zase poučenější a chytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 19:04, 'kuncák7' napsal: Taky neříkám, že bych si je koupil. Teď jsem zase poučenější a chytřejší. tak to jsme asi dva. ypo je BŮH. tak že ETA 255.461 = cal. 1538 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 19:04, 'kuncák7' napsal: Taky neříkám, že bych si je koupil. Teď jsem zase poučenější a chytřejší. Téměř všechny quartz strojky jsou pěkně hnusný, ale vyjímka potvrzuje pravidlo a proto se podívejte sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 V 22. 11. 2011 v 19:10, 'jacob' napsal: Téměř všechny quartz strojky jsou pěkně hnusný, ale vyjímka potvrzuje pravidlo a proto se podívejte sem. Taky díky za odkaz, tomu říkám vymazlenka. Nevím, mám quartz např. v MPM a tak hnusnej prostě není ( jako ta ETA z pilotek ) a taky jsem za ty "hodinky" dal sotva třetinu ( to je ale debata do jiného vlákna ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 daj si panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 je pohled do rozdělaných Omega SMP. Zrovna mám podobný SMP baterkáče na ruce. Nijak mne ten pohled nevyvedl z rovnováhy, s něčím podobným jsem počítal. Jen si říkám, jestli má cenu nějak úzkostlivě přetěsňovat, když v případě utopení tento "kalibr" seženu za pár pětek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Tak to je asi tak vše co jsem chtěl vědět, bohužel ten strojek halt nepřekousnu tedy hodinky přesouvám do prodejního vlákna za stejnou cenu, za kterou jsem koupil, toto vlákno zamykám a všem děkuji za spolupráci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.