Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

pozri si manual. ja sa prave chystam kupovat citizeny a aj mna zaujal tento model. ale ak si nastavis casove pasmo na ATM (lebo SK nepatri medzi tych 5 co sa nastavia priamo)

tak ti nebude fungovat prijem signalu. a pobezia iba v rezime beznych quartz. takze ja som ich potom vyradil z mojho zaujmu, i ked su velmi pekne.

Upraveno uživatelem spot
Odesláno

Ano, už jsem psal v jiném vlákně. Pozor na rádiem řízené hodinky kupované v cizině (USA, Japonsko, V. Británie, atd.). Ty jsou řízeny jiným signálem než je u nás. Musíš si ověřit, jestli hodinky přijímají signál DCF77 z Německa. Jinak je ti celá tahle fičura k ničemu.

Odesláno

Já se neporadil, a tak jsem si naběhl :sad01_anim:.

Ale radost mi dělají dnes stejně :smile_anim:

Ale jo, proč by taky nemohly dělat radost. Já si svoje AS4030-59E kupoval u nás, ale bydlím v takové lokalitě, že se mi hodinky doma v noci prostě neseřídí. Taky to nepovažuji za problém, protože přesnost strojku je i bez každodenního seřizování dost vysoká (asi +3 vteřiny za měsíc). Akorát když jsem před nedávnem přecházel na zimní čas, musel jsem vyjít před barák a rádiové seřízení vyvolat ručně. A ani to by nebylo nutné, protože hodinky umějí přejít mezi letním a zimním časem pouhým stisknutím tlačítka a zachovají si při tom nastavení vteřin (podobně jako digitálky). Ale já chtěl mít zase po půl roce přesný čas, abych vydržel až do jara :D A taky mám ze svých hodinek velikou radost. Ono stejně je každodenní seřizování quartzového strojku poněkud zbytečné. Za jeden den se příliš rozejít nestihnou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...