Fastah Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 zdravím, co si o nich myslíte za tu cenu? AT4008-51E díky
Jezevcik2 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Hodinky v plné výbavě.Cena také.Určitě jsou kvalitní,jestli chceš investovat,tak je to v quartzu určitě dobrý směr.
kuncák7 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Myslím, že pokud si je koupíš, tak získáš poměrně slušné, kvalitní hodinky. Cena se mě zdá vysoká.
spot Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 (upraveno) pozri si manual. ja sa prave chystam kupovat citizeny a aj mna zaujal tento model. ale ak si nastavis casove pasmo na ATM (lebo SK nepatri medzi tych 5 co sa nastavia priamo)tak ti nebude fungovat prijem signalu. a pobezia iba v rezime beznych quartz. takze ja som ich potom vyradil z mojho zaujmu, i ked su velmi pekne. Upraveno 27. listopadu 2011 uživatelem spot
siwi Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Ano, už jsem psal v jiném vlákně. Pozor na rádiem řízené hodinky kupované v cizině (USA, Japonsko, V. Británie, atd.). Ty jsou řízeny jiným signálem než je u nás. Musíš si ověřit, jestli hodinky přijímají signál DCF77 z Německa. Jinak je ti celá tahle fičura k ničemu.
Fastah Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 díky moc, to s tím signálem je dobrý postřeh
ade_jirka Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 díky moc, to s tím signálem je dobrý postřeh Já se neporadil, a tak jsem si naběhl . Ale radost mi dělají dnes stejně
siwi Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Já se neporadil, a tak jsem si naběhl . Ale radost mi dělají dnes stejně Ale jo, proč by taky nemohly dělat radost. Já si svoje AS4030-59E kupoval u nás, ale bydlím v takové lokalitě, že se mi hodinky doma v noci prostě neseřídí. Taky to nepovažuji za problém, protože přesnost strojku je i bez každodenního seřizování dost vysoká (asi +3 vteřiny za měsíc). Akorát když jsem před nedávnem přecházel na zimní čas, musel jsem vyjít před barák a rádiové seřízení vyvolat ručně. A ani to by nebylo nutné, protože hodinky umějí přejít mezi letním a zimním časem pouhým stisknutím tlačítka a zachovají si při tom nastavení vteřin (podobně jako digitálky). Ale já chtěl mít zase po půl roce přesný čas, abych vydržel až do jara A taky mám ze svých hodinek velikou radost. Ono stejně je každodenní seřizování quartzového strojku poněkud zbytečné. Za jeden den se příliš rozejít nestihnou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se