lastam Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Jo Vy fšichni jste blázni Však vy dva oba taky, už jen to že lezete do tohoto vlákna, to je duševnímu zdraví nebezpečné, můžete cítit komplex méněhodinkovosti, jako já! Chjo, už aby mi přišly nové kukačky to věčné čekání mě zabije....
mondeo2 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Já se brzdím mě stačí zatím jen troje (do práce,do druhé práce a jedny vzpomínkový na dětství)
organic Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 4)Marina Militare? No ty blaho, ja myslel, ze jsou to Paneraie, a ony jsou to legendarni MM!To by dneska asi Sibir na ruku asi nevzal. A priznam se ja taky ne. Ten cinsky krokodyl nebo co to na nich je brr svrbi me z toho ruka, jen na to pomyslim.
panedge Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 organic-no jo,to je asi přirozenej vývoj-já jsem to jenom vypíchnul,že konkrétně u Sibirnayi je to takový obzvlášť vtipný.
spiderer Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 organic-no jo,to je asi přirozenej vývoj-já jsem to jenom vypíchnul,že konkrétně u Sibirnayi je to takový obzvlášť vtipný. Ale diky odrazu z toho tacu vypadaji jak kdyby byly full gold
tombed Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Ale diky odrazu z toho tacu vypadaji jak kdyby byly full gold spajdy jen tě doplním... echt full gold
panedge Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Tak von tam je koukám vecht full goldu třeba i Steinhart tak koneckonců,Sibiř někde tady psal,že jeho metou jsou full gold Rolexy ne?tak to byly takový první vlaštovky no
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) volove, MM sme si prosli skoro vsichni, kdysi davno, stejne jako Steinhartama. Zamerne uvadim datum, aby byl videt vyvoj. Nehlede na to, ze je to vlakno absolutni hodinkove priznani, takze jako u zpovedi ve Vatikanu.. Steinharti mutace fake Panerai in fake Jaguar - X Type Estate 2,0d Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem sibirnaya
FilipG Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Hromada šrotu ... co jineho k tomu říci.
Tibb Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Není lepší mít takovýhle seznam milenek :-))) ?
panedge Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 Tibb-to je jaksi normální,o tom se tad nemluví
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se