African Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Dost dobrý klucí Sibirnayajů do toho ovšem nepočítám, páč si myslím, že je z jiné planety Jsem se tady zas celej poslintal, vypadám jak Nicholson v Kukačím hnízdě"
efreeti Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) sibirnaya: tak to uz je fakt psychiatrie...nevim jestli ti mam zavidet nebo litovat...kazdopadne ses legenda! BTW: ja zaznamenavam svuj proces chronomagoreni ve svem podpisu, abych to mel pekne pod kontrolou... Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem efreeti
lastam Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) sibirnaya: tak to uz je fakt psychiatrie...nevim jestli ti mam zavidet nebo litovat...kazdopadne ses legenda! BTW: ja zaznamenavam svuj proces chronomagoreni ve svem podpisu, abych to mel pekne pod kontrolou... Ja ho spis lituju, s tak dobrou financni zakladnou, jakou ma sibir by se pro hodinkovyho silence dal udelat lepsi scenar, misto utraceni dokola do Rolexu bych radeji koupil neco z HH, nechal bych nove suby a modry datejusty II a potom vsechno pryc! a pak bych jen rozmyslel jestli pateky, nebo JLC, třeba nějaký turbo, nebo AP... vic se zamyslet a rozhlednout, oni by se ty spravny hodinky nasly Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem lastam
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Ja ho spis lituju, s tak dobrou financni zakladnou, jakou ma sibir by se pro hodinkovyho silence dal udelat lepsi scenar, misto utraceni dokola do Rolexu bych radeji koupil neco z HH, nechal bych nove suby a modry datejusty II a potom vsechno pryc! a pak bych jen rozmyslel jestli pateky, nebo JLC, třeba nějaký turbo, nebo AP... vic se zamyslet a rozhlednout, oni by se ty spravny hodinky nasly prochazka po Rime
michal_45 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 ... pri pohledu na ty fotky me napada jenom jedno prirovnani ... hodinkovej harem
lastam Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) prochazka po Rime Hmm, tak to jo no, budiz, mas to docela tezky, pocity se pak pro koupi tezko prekovanaji... a co VC? edit: kdyz mas rad to zlato co tyhle? http://www.chrono24.cz/iwc/mens-big-ingenieur-chronograph--watch--id1899344.htm?query=iwc+ingenieur+big+chronograph&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem lastam
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 mel jsem jeden sedmidenni strojek a uz nikdy nechci zadnou takovou komplikovanejsi masinu. vrchol luxusu je pro me tridenni PAM...
panedge Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Ja ho spis lituju, s tak dobrou financni zakladnou, jakou ma sibir by se pro hodinkovyho silence dal udelat lepsi scenar, misto utraceni dokola do Rolexu bych radeji koupil neco z HH, nechal bych nove suby a modry datejusty II a potom vsechno pryc! a pak bych jen rozmyslel jestli pateky, nebo JLC, třeba nějaký turbo, nebo AP... vic se zamyslet a rozhlednout, oni by se ty spravny hodinky nasly Lastam-jenže Sibiřova sbírka je hezky likviditní,jak víš Rolex si hezky drží cenu a není problém ho prodat,na rozdíl od turb z kategorie HH. Sibirnaya-že si blázen to víš,mě jen zaráží jak může někdo tak hezký hodinky ta hnusně vyfotit:-)
Juraj11 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 sibirnaya:ty Doxy ti závidím,snad se jich taky jednou dočkám
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Spiderer a sibirnaya - díky kluci, už si zase připadám jako jasnej amatér , když jsem prohlídl tu přehlídku, tak jsem dostal splín jak blázen, z toho mě můžou dostat jen nový hodinky.
organic Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Sibirnaya: Já v tom vidím jasnou evoluci a takříkajíc "krystalizaci" A co bude 10/2012? 8xPatek? Ne dělám si legraci, ty už ses vyhranil.
lastam Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Lastam-jenže Sibiřova sbírka je hezky likviditní,jak víš Rolex si hezky drží cenu a není problém ho prodat,na rozdíl od turb z kategorie HH. Likvidní možná, budiž, když budu kupovat jen podle toho co si drží cenu tak kupuju rolex. Když budu kupovat podle toho co se mi opravdu líbí, co mě bude bavit, koupím si pro sebe nové PO. Když bych měl fakt velkou hromadu peněz, chtěl bych koupit to co se mi opravdu líbí, bude mě to fakt bavit, koupím JLC gyrotourbillon. já se rád kochám hejbajícími strojky, pro mě by bylo asi nejatraktivnější gyroturbo, nebo grande-sonerie, ale to je tak drahý, že když jdu večer spát tak tiše doufám, že se mi aspoň o tom bude zdát, pro mě jsou hodinky zábava, ne abych si pořád hlídal to jak je zítra střelim...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 hele, ja mel IWC BP, ten minulej model, novy z kramu. Po par mesicich klekly, sly na servis do CH, vratily se vopraveny. Nerekli mi, co tomu bylo, takze nevim. Nicmene od te doby nemam ke komplikacim duveru. Co kdyz se mi to posere po zaruce? Kolik pak nechas za servis? Proto, ac jsem obyc APecka dycky uvazoval, tak je asi nekoupim - kdyz sledujes jak se prodavaj par let stary, po jednom, dvou servisech, nejak k tomu nemam duveru. Nehlede na to, ze 800-1000EUR za promazani vycisteni apod mi prijde jako desna racha.
lastam Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 hele, ja mel IWC BP, ten minulej model, novy z kramu. Po par mesicich klekly, sly na servis do CH, vratily se vopraveny. Nerekli mi, co tomu bylo, takze nevim. Nicmene od te doby nemam ke komplikacim duveru. Co kdyz se mi to posere po zaruce? Kolik pak nechas za servis? Proto, ac jsem obyc APecka dycky uvazoval, tak je asi nekoupim - kdyz sledujes jak se prodavaj par let stary, po jednom, dvou servisech, nejak k tomu nemam duveru. Nehlede na to, ze 800-1000EUR za promazani vycisteni apod mi prijde jako desna racha. JJ, souhlasim, taky jsem slysel ze AP je poruchovy, kdyz to mas projety i ty tak to asi tak bude, co me ale zarazi je IWC... Rolex je docela drzak, roli v tom hraje taky uplne jednoduchej ale funkcni strojek... Co ja vim, treba nakonec nekdy k R sklouznu, zatim ale musim otestovat novy PO 8500, kdyz budou drzet, necham si je, nejak ty 8500 verim mnohem vic nez 2500, snad me mezitim neprestanou bavit...
Qwuiddo Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 kazdej zacatek je tezkej. jsem tu od 10/2006, nekdy zacatkem 2007 sem poridil prvni slusny hodinky - bondofky v kvarcu - to ale nebylo ono, tak sly z domu. pak sem se tak ruzne placal, az sem objednal hned po Baselu 2007 Breitling Superocean Heritage 46 cerny na kaucuku - a byl jsem ztracen. A tak sel cas: 10/2008 co to je prosim za hodinky - ty nalevo v prni rade (kdyz to vezmu zprava 1) superoceany 2) retizkovky 3) ????) Diky
Návštěvník Kamil Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 3) ????) ML Pontos?
Tommy_PP Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 VY STE BLAZNI!!! TOTO FAKT NENI NORMALNE
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se