Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, jednoznačně se ty vlásky přužiny nějak překryly, protože teď ten chod má uplně jinej vzhledovej projev. Je to takový plynulejší, jakoby opening-closing. Předtím když šly zrychleně, tak měl takovej hranatej pohyb spíš.

Buď jsem s nima musel omylem bouchnout, nebo se mi zmagnetizovaly nevim.

Zatím ukazujou dobře. :D

Odesláno

Vyborne, takze sa ti to zrejme vratilo do poriadku same, tym technickym potrasenim :) ja by som sa pre istotu opytal v chronoshope ci to netreba pozriet, popripade dal na servis, ak uz na to maju vek...

Kazdopadne, zatial si ich mozes stale uzivat bez urychleneho zasahu :)

Odesláno

Možná jsem to udělal když jsem máchal šejkrem ve fitness. Pokud se mi to stane znovu, patrně tam mám nějaké smítko a nechám si je vyčistit.

Jinak včerejší lumi z klubu. Kvalita ve srabu, ale líbí se mi ta barva, doteď jsem viděl lumi jenom zelenou u sebe. :D

post-26458-0-78285900-1385912336_thumb.jpg

Odesláno

Aha, hratky s farbou :) tak aspon na fotke mas predstavu ako vyzera modra lumi na tych tvojich :)

S tym sejkrom to teoreticky mohlo byt, ale to by ma celkom prekvapilo, ze ten stroj taketo nieco neda... kazdopadne, je to jemna mechanika a treba na to davat pozor... ja k tym svojim aj tak s citom pristupujem a zatial sa mi to dari :)

Odesláno

Ondrej71: Diky za privitani.

šíma: Foto vlastni. Jsem rad, ze se libi. Uz jsem nasadil i tmave hnedy Di-Modell Jumbo, zajimavy, ale cerny IMHO o neco lepsi. Zkusim zase nejaky foto set.

464: Uf. Celkem kovbojka snad tedy s dobrym koncem.

Odesláno

Ondrej71: Diky za privitani.

šíma: Foto vlastni. Jsem rad, ze se libi. Uz jsem nasadil i tmave hnedy Di-Modell Jumbo, zajimavy, ale cerny IMHO o neco lepsi. Zkusim zase nejaky foto set.

464: Uf. Celkem kovbojka snad tedy s dobrym koncem.

Zkus i světle hnědý řemen, k těmto hodinkam se hodi skvěle

post-18261-0-22060800-1385926470_thumb.jpg

post-18261-0-33601700-1385926521_thumb.jpg

Odesláno

Ondrej71: Svetly mam taky. 22mm orig. Steinhart se zvlastni patinou a motylovkou. Hodim foto. Jak rikas - slusi jim taky!

Odesláno (upraveno)

Ondrej71:

Ty jo! Nav-B s nápisem Nav-b 6497 a hustší vteřinovkou. To jsou 44 nebo 47?

Až budeš chtít měnit, tak dej vědět, dávám tomu tak dva měsíce a budu chtít změnu. :)

Ivanhoe: fotku jsem neupravoval a dokonce naživo byla ta lumi fakt modrá. Nevím čím to je. Jako měl jsem v sobě sice dvě dvanáctky, ale zas tak vyřízenej jsem nebyl. :)

Upraveno uživatelem 464
Odesláno

Budu za chytrého, ale obětuji se. 47 od 44 se snadno pozná podle délky minutových indexů na deváté hodině u sekundového ciferníčku. U 47 jsou standardně dlouhé jako všude jinde, u 44 jsou kratší. No a je to venku..

Odesláno

Budu za chytrého, ale obětuji se. 47 od 44 se snadno pozná podle délky minutových indexů na deváté hodině u sekundového ciferníčku. U 47 jsou standardně dlouhé jako všude jinde, u 44 jsou kratší. No a je to venku..

47mm ma podla obrazkov este masivnejsie rucicky... hlavne na minutovej je to sakra rozdiel oproti 44mm verzii

Odesláno

Ivanhoe: fotku jsem neupravoval a dokonce naživo byla ta lumi fakt modrá. Nevím čím to je. Jako měl jsem v sobě sice dvě dvanáctky, ale zas tak vyřízenej jsem nebyl. :)

To bolo zjavne okolitym osvetlenim, alebo UV ziarivkami v tom podniku, co spravilo take zafarbenie lumi...

Inak to jak ti isli prilis rychlo, to nemohlo byt zmagnetizovanie, ale mechanicke poskodenie vlasku, ktore si napravil tym opakovanym potrasenim v klude :)

Zmagnetizovane hodinky nemaju viditelne deformovany vlasok a treba ich odmagnetizovat, nastastie na to maju hodinari pristroje...

Odesláno

Ty ručky jsou taky různé a jiný tvar má i sekundovka, čárková u 44 mm a kosočtverečná u 47 mm. Podle mě Steinhart (i Chronoshop)  mají na svých stránkách pomíchané fotky, pokud se nejedná o nějaké variace či verze, tak např. Steinhart.de má na stránkách u modelu Nav B-Uhr 44 mm HW komplet fotky modelu 47 mm. Chronoshop má u stejného modelu na prvních čtyřech fotkách 44 mm a na posledních dvou 47 mm. A to jen tak na okraj, ty větší mají průměr 48 mm, ne 47 mm. Jo, jo, ne nadarmo jsem měl indiánské jméno "Ten, který píchá hnidy"...

Odesláno

šíma: mas pravdu, tie fotky su pomiesane, vacsinou sa prezentuju fotky 47mm verzie, niekedy aj pri 44mm verzii, takisto co sa tyka koruniek je to pomiesane.

Ale jasne - tie modely vychadzaju cca kazdy rok kusok ine a nie je sanca vzdy mat ku vsetkemu aktualne fotky...

Odesláno

Toto je verze 47 mm. Rozdílu je víc, kromě velikosti i tvar sekundovky, podoba sekundoveho cifru, napis na 6 apod. Jedna se o starší provedeni.

Pokud se nepletu, nove provedeni ma uz stejnou podobu sekundoveho cifru i sekundovky a novou korunku, jiná lumi.

Ale je to vcelku jedno, každy model je fajn, je třeba jich vyzkouset vice :lol:

Odesláno

Tak tak. Je potřeba jich vyzkoušet více. Proto dej vědět, kdyby si chtěl prohození. :D

A Ivanhoe, je možný že to byly ty protifeťácké UV lampy. :D

Šíma, díky za každé info.

• po 2 týdnech...
Odesláno

... tak ma napadlo, ked som si spomenul na tu prihodu kolegu 464, ktoremu sa podarilo poskodit vlasok ani poriadne nevediac pri com (vraj mozno pri shakeovani za barom)... 

asi otazka na majitelov tychto hodiniek - stalo sa vam ze ste si poskodili strojcek napr. tym preskocenym vlaskom?

kolko ten stroj vlastne vydrzi? (hovorim o beznych cinnostiach, ziadne mountainbikes, zbijacky, drevorubaci, squashe a podobne...)

uz su na trhu pomerne dlho a mame ich viaceri... takze nejake prakticke skusenosti by sa urcite nasli.. podelite sa?

vopred dakujem :)

Odesláno (upraveno)

Mně od toho incidentu jdou v pohodě.

Ale taky by mě zajímalo co maj vydržet. :D

Upraveno uživatelem 464
Odesláno

Ale jo, jednou se mi sekly...zastavily se a nešly ani natáhnout. Příčina neznámá. Byly ještě v záruce, takže rozborka a sborka v ateliéru KaM a od té doby šlapou krásně.

• po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...