Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 2. 2014 v 9:20, quest987 napsal:

Pokud jsou v pohode nedomlacene a stroj šlape ok tak za 5k je to super

Presne tak :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak jsme se včera potkali s kolegou Ondonim a porovnali jsme mou novou a jeho starší verzi Steinhart Nav B Uhr II.

Rozdíly:

- Jiná korunka

- Zelená lumi vs modrá

- "subciferník" vteřinovky je u starší verze větší

- jiná vteřinovka

- "swiss made" je u starší verze níže položené

- strojek je u starší verze "stříbrný" vs " zlatý" u nové verze

- starý strojek má méně ženevských pruhů než nový

- u nové verze výrazně účinnější vnitřní AR

post-18261-0-44439400-1393458287_thumb.jpg

post-18261-0-47741300-1393458351_thumb.jpg

post-18261-0-28399800-1393458562_thumb.jpg

post-18261-0-56504200-1393458573_thumb.jpg

post-18261-0-04901800-1393458587_thumb.jpg

post-18261-0-90821200-1393458598_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Musím uznat, že mě nová verze příjemně překvapila. I když jsem zastáncem klasické diamantové korunky, tak ta nová je na živo velice příjemná do ruky i na pohled. Navíc natahování je mnohem snazší a i trochu hlasitější, což vůbec není na škodu. Měnit nebudu, ale kdybych musel, tak s klidným srdcem :)

Odesláno

Konečně se můžu přihlásit do klubu. Chtěl jsem je od samého začátku na fóru a dostal se k nim až teď. Pozdě ale přece:-) Jsou prostě boží.

usy2uba9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 28. 2. 2014 v 14:21, Kostra napsal:

Konečně se můžu přihlásit do klubu. Chtěl jsem je od samého začátku na fóru a dostal se k nim až teď. Pozdě ale přece:-) Jsou prostě boží.usy2uba9.jpgSent from my iPhone using Tapatalk

Nikdy není pozdě :)

Gratuluju a vítej :cheers:

Odesláno

Ahoj, tak jsem vlákno dočetl konečně až sem. I já už mám jasno, rozhodl jsem se pro manuál ve verzi 44mm. Ještě jsem neviděl naživo, až budu někdy okolo chronoshopu, tak cvičně ještě ozkouším, zda by nebyly lepší ve 47. Ale moc tomu nevěřím.

Co ale nevím, zda se mi chce čekat dva měsíce na hodinky, skoro jsem si jistej, že ne :) Proto píšu i sem, neboť jsem si všimnul, že někteří kupují a zase obratem prodávají. Beru tedy klidně druhou ruku, pokud bude dřív než nové.

Nechce se někdo zbavit B-Uhr 44 s unitasem? 

Díkes

Odesláno

Ahoj,

Hodinky jsem si byl uz vyzkouset. Jsou to pekny kousky a uz se na ne tesim. Beru 44mm, ty 47 jsou na mou ruku uz velke. Jen na tu vysku pouzdra si budu muset asi chvilku zvykat.

Zkousel jsem si i archimede pilot xlh a ty se mi libily o dost vic, ale zas ne o tolik abych za ne vysolil o 6tis vic.

Mam jeste pred koupi dotaz a to na lumi. Jak dlouho vydrzi svitit? A jak s pribyvajicimi roky? Ptam se proto, neb me soucasne hodinky po nejakych peti letech uz zadny vykon v tomto smeru nepodavaji?

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Odesláno

I já jsem rozšířil řady Steinhartů a po bronzu v 44mm jsem si pořídil chrono II v automatu s koženým tahem. Když je ale dám vedle sebe tam mi chrona připadají menší, asi díky ciferníku který je u chrona menší a taky opticky protože jsou vyšší. Nevím proč u těchto velkých hodinek nabízejí zúžený pásek, hodinky mají snahu se přetáčet, koupil jsem si k nim nový 22 po celé délce a sedí líp. Škoda, že při koupi nejde pásek změnit.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si pred chvilkou objednal ty 44 v bronzu. Jsem opravdu zvedavej kdy dorazi a taky jak vypadaj nazivo. Bronzovy hodinky jsem videl jen na fotkach tady na chronomagu :)

Upraveno uživatelem LukashX
Odesláno

Já myslím, že skvělá volba. Patřím k těm " úchylákům" co se dívají co chlapi nosí na ruce a moc bronzovek jsem neviděl a když tak na Steinharty neměly. Však uvidíš.

Odesláno

Tak na me vikendy jedine g-shocky. Nevim, jak by se steinum libily lazne v betonu, lepidle, barve apod :)

Odesláno

Jak to tak pročítám, zvážím, jestli zrovna tento kousek nerozšíří moji rodinku :-). Od Steinhartu už mám "Marine chronometr roman" a po necelém roce vlastnictví, mi stále dělají radost :-)!

Odesláno

Dnes jsem rozšířil svoji rodinku Steinhartů o Nav-B Chrono 47mm na kůži. Zúžené pásky se mi moc nelíbí a na tak těžké hodinky se mi zdají úzké, mají snahu se přetáčet a zařezávat do ruky. Ale to jsem psal i minule. Přezul jsem je tedy na pásek , taky steinhart,  šířka 22 mm. Tímto dávám najevo, že mám na prodej Nav-B Chrono II 44mm na černém koženém pásku, můžu nabídnout i hnědý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...