Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to mnovace: mnovasku mnovasku :) ja se s tebou hadat nechci!!

jen konstatuji ze debata jestli je lepsi amerika nebo ferrari jest naprosto mimo misu!! zalezi na potrebach ridice...

...a mam pocit ze tahle debata zacina ztracet jakykoliv hmatatelny rozmer a presouva se ciste do roviny osobnich preferenci bez otevrene seberelflexe

Odesláno

2dogee ale vždyť já tě mám také rád :lol: :lol: :lol: toto je přece diskusní fórum a toto je link o autech a je jasné že se každému líbí něco jiného a každý vyjadřuje výhody a přesvědčení že právě ten jeho favorit je nejlepší, ikdyž už jen označení nejlepší je k smíchu.

Odesláno

2mnovace: mic.. tato diskuse o espritu aut je na dlouho a nemá vítěze, jen jsem se snažil vyjádřit, že medvěd je oblíben v obchodních kruzich za jeho solidnost a auta o kterých mluvím já spíše mezi lidmi co se živi kreativně. Proto se medvědí značka ujala jako symbol třídního zařazení a velké procento majitelů se takto při zakoupení rozhodovalo. To je fakt. A to, že Mustang má ze současného pohledu hrozné jízdní vlastnosti je taky fakt..no a to je právě to kouzlo. Jasně chápu někomu to nic neříká, každý jsme jiný. Tak jako já chápu co tě vede k obdivu medvědímu ( je ale spousta značek s min. stejnými vlastnostmi, a jsou i starší bez tuningu.. např. Toyota Supra) tak se pokus chápat i nás blázny co milují auta s duší. A to medvěd opravdu není.

Odesláno

to přeci píšu, já tě chápu, ale ty mě ne. Nebo jsem to zatím nepostřeh. Jde přeci o určitou kategorii aut co určitým lidem přináší uspokojení je řídit a i když nemaj nápravy a motory nabušené elektronikou a musíš sakra dávat pozor co děláš s plynem neb se taky nemusíš vůbec rozjet. Tady jde o princip pohledu a medvěda jsem si vzal jen jako pošťuchovádko. Třeba ses na něj moc zaměřil a ušel ti smysl toho co jsem chtěl řici. Jo a některejm zmrzlinám se motory točej hodně přes 10 000 ot. :)

ehhh... mnovace svůj příspěvek asi smazal, takže moje reakce je bezpředmětná :)

Odesláno
Aha, tak já už vím kdo jsou ti šílenci, co mě ohrožují na cestách :(.

já ne můj automobil má 8 válců a objem přes 4L, kdybych jezdil jak šílenec tak by mě to auto sežralo zaživa :)

Odesláno

Njn, přesně takovéhle diskusi jsem se chtěl vyhnout, aby někdo začal někoho z něčeho obviňovat apod.Buďme rádi, že máme každý jiný vkus, ať se jedná o cokoli. Vždyť jak by to vypadalo, kdyby všichni chlapi nosili stejné hodinky, jezdili stejnými auty (to už tady kdysi bylo a se vkusem to nesouviselo) a honili se za jedním typem ženských. Ovšem nezbytné je respektovat právo toho druhého, aby se mu líbilo něco jiného a taky ten názor mohl vyjádřit.

A ´čtení mezi řádky´ na netovém fóru považuji za celkem problematické, poněvadž vede přesně k takovým přestřelkám, které by u mluveného slova nemohly nastat.

Odesláno
2hicq myslím, že jsi oponoval na věc kterou jsem nëuváděl, btw ten mustang by dostal napráskáno od sti v základu vlastně v jakémkoli provozu mustang umí zrychlovat to jo  ale jen v přímém směru.

100% souhlas!!!!!

Odesláno

A to je dobře, že některá auta umí to co jiná neumí a naopak.

V každém případě, a to i když nejsem skalním příznivcem amerik, se podepisuju pod rčení, že "výkon z objemu ničím nenahradíš". Porsche s litrovým, byť sebenadupanějším, motorem je prostě velmi obtížně představitelné....

Odesláno
.. se podepisuju pod rčení, že "výkon z objemu ničím nenahradíš"...

Já si to nemyslím. Podle takové teorie by turbo, common rail a všechny podobné věci byly krokem zpět.

Mimochodem, věděli jste:

Saab Innovations (pouze výběr)

In 1958, the GT 750 was the first car fitted with headrests as standard.

In 1962, Saab became the first volume maker to offer diagonally-split dual brake circuits.

In 1970, Saab introduced a 'world-first' - headlamp wipers and washers.

In 1971, heated front seats were also introduced that year, the first time in the world that they were fitted as standard.

In 1971, Saab developed the impact-absorbing, self-repairing bumper.

In 1972 Saab introduced the concept of side-impact protection bars.

In 1977, Saab was the first manufacturer to put turbochargers in mass production cars.

In 1978, another 'world-first' was the passenger compartment air filter.

In 1980, Saab introduced Automatic Performance Control (APC).

In 1983 they introduced the 16-valve turbocharged engine and introduced asbestos-free brake pads.

In 1985 SAAB pioneered direct ignition, which eliminates the distributor and spark plug wires.

In 1986, the Saab 9000 became the first front-wheel drive car to offer ABS.

In 1990, the 'light-pressure' turbo was introduced.

In 1991, Saab is the first manufacturer to offer CFC-free air-conditioning.

In 1992, Saab unveil the 'Trionic' ignition, with a 32-bit micro-processor.

In 1993 came the 'Sensonic clutch' and the 'Black Panel', later to be called the 'Night Panel'.

In 1993, Saab developed 'Safeseat' rear passenger protection.

In 1995, Saab presented asymmetric turbo-charging of a V6, at the Motor Show in Frankfurt, Germany.

In 1996, Saab introduce the SAHR (Saab Active Head Restraint) for the seats.

In 1997, Saab fit ventilated front seats and an air conditioned glovebox to their new 9-5, both world-firsts in a passenger car.

...

• Po letech...
Odesláno

Auta: Mini, BMW 3, Mercedes C, Honda

Hodinky: Nomos, Damasko, F.A.Lange und Sohne

By mě zajímalo, co vede člověka mrsknout na hodinkový diskuzní fórum jako první takovejdle příspěvek. Čéče dobrý, sociálně ses teda zařadil, co tam máš dál...?
Odesláno

By mě zajímalo, co vede člověka mrsknout na hodinkový diskuzní fórum jako první takovejdle příspěvek. Čéče dobrý, sociálně ses teda zařadil, co tam máš dál...?

dost dobře nechápu. narazil jsem na to, odpověděl jsem, co se mi líbí. nehledej za tím nic speciálního :) jak jsi správně poznamenal, byl to první příspěvek a s hodinkami souvisí jen částečně. Věřím, že máš pochopení i pro začátečníka :)

Odesláno (upraveno)

za mě

Jaguar E-type

Porsche 356 b

Mini morris

Wiesseman

Romain Jerome

Longines

Ball

Union

A proč nepřispět i po těch letech...Posted Image

Upraveno uživatelem tenge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...