zibarek Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Hledal jsem ve forech vaše zkušenosti s tímto obchodem a našel jsem několik odkazů i zmínek o nákupu v tomto obchodu. Osobně jsem zde několik hodinek kupoval a vždy k mé plné spokojenosti.Pan Vyskočil je velice příjemný a vždy se s ním dá dobře domluvit. Nabídka tohoto obchodu je dle mého názoru také slušná. Teď se chystám na trochu dražší nákup něčeho tikacího pod stromeček. Uvítám veškeré vaše názory, rady a zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Také jsem na tuto firmu narazil při pátrání po nabídkách na reymondy. zaujalo tlačítko v detailu které otvírá dostání lepší ceny. Přišlo mi to sympatické tak to zkusím využít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Nabídka se hodně rozšířila, mají přímo v obchodě již Tag Heuer, Longines a další. Co nemají skladem, jsou schopni objednat. Jak tu padlo, s p.Vyskočilem je velmi dobrá komunikace, je vstřícný a ochotný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Nabídka se hodně rozšířila, mají přímo v obchodě již Tag Heuer, Longines a další. Co nemají skladem, jsou schopni objednat. Jak tu padlo, s p.Vyskočilem je velmi dobrá komunikace, je vstřícný a ochotný. Asi jsem s hodinářstvím komunikoval ve špatnou dobu. Na můj dotaz, kterým jsem psal před rokem na dostupnost hodinek, nereagoval nikdo dodnes. Za celý týden co jsem se tam snažil dovolat na všechny čísla, mě to nikdo nezvedl, nebo dokonce aby zavolal zpět. Hodinky jsem tenkrát potřeboval nutně, jako dárek k narozeninám a byl bych jasný kupec bez smlouvání o ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Asi jo, oni tam před časem dělali nějakou rekonstrukci. Možná to bylo právě v tu dobu. Anebo máš prostě zrovna Ty opačnou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Já jsem ve své aktuální komunikaci ve fázi objednávání a všechno probíhá OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Koukám, že Omegy už nenabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Koukám, že Omegy už nenabízí. To je jedině dobře. Nabízet šedivý dovoz v kamenném obchodě a vydávat ho za normální se nedělá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 To je jedině dobře. Nabízet šedivý dovoz v kamenném obchodě a vydávat ho za normální se nedělá. No právě proto to zmiňuju, ale šedivky nabízel i dlouhou dobu po tom, co už se na to přišlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Jsou velice ochotní. Na dotazy reagují okamžitě a jsou vstřícní i v jednání o ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Hodinky, které jsem objednával nebyly na skladě, po telefonické domluvě objednány, velmi vstřícní, jak píší ostatní, žádný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luna Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Zklamání - po dlouhé cestě do Jihlavy kvůli hodinkám Raymond weil. Tuto značku na svém webu nabízí, ale na prodejně ji nemají. To se mi moc nelíbí.... no nic už tam nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Před rokem jsem zde nakoupil Tissot PRC 200. Po emailové komunikaci vše proběhlo jak bylo domluveno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Zdravím, mohu potvrdit,že s lepším jednáním jsem se ještě nesetkal.Casia o které jsem měl zájem,tak už nebyli k sehnání.Pán mi volal,nabídl jiný model a dal mi 500kč slevu a to jsem objednával hodinky jen za 4 tisícovky. Takže všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sly666 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Bral jsem ted' u nich Certiny a jsem velice spokojen. Cena smluvní, zabaleno ok, komunikují rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro17 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Ako tomu mám rozumieť že šedivý tovar čo je na tom zlé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfido Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Já u nich kupoval dvoje hodinky a vždy super komunikace a i cena. Následně jsem si tam nedávno poptával další hodinky a nikdo mi na e-mail neodpověděl, tak nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 (upraveno) kupoval jsem u něj dvoje hodinky- RW dámské a Zeno s 7750 výborná komunikace,špičkové jednání, ano nevypadá to u něj jako u Dušáka ,ale prostě srdcař hodinář........ Upraveno 20. února 2013 uživatelem 01standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 max. spokojnost s nakupom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Mě docela udivilo, že v nabídce mají hodinky značky Omega, ale když jsem projevil o nabídku vážný zájem, tak mi bylo napsáno, že na prodej značky Omega nemají licenci a nemohou mi vyhovět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se