instant Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 celkom sympaticka mala firma http://www.youtube.com/watch?v=1MH1IZ9rA28
lub Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 paráda. těm modrým plášťům to jde neuvěřitelně rychle od ruky
instant Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 je to zostrihane a jemne zrychlene, ale aj tak to asi zvladaju aj naslepo
Chumpus Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 paráda. těm modrým plášťům to jde neuvěřitelně rychle od ruky Přesně moje slova, instant potvrdí Orient teď poprvé v kariéře mám, jsem příjemně překvapen kvalitou. Resp. za ty peníze je kvalita vynikající. Pár detailů by se tomu vytknout dalo, ale to už by bylo potřeba 200usd navíc. Takže spokojenost a s klidem doporučuju.
instant Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Přesně moje slova, instant potvrdí Orient teď poprvé v kariéře mám, jsem příjemně překvapen kvalitou. Resp. za ty peníze je kvalita vynikající. Pár detailů by se tomu vytknout dalo, ale to už by bylo potřeba 200usd navíc. Takže spokojenost a s klidem doporučuju. tak tak, niektore detaily su za tie peniaze skutocne necakane.
Chumpus Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 když to stihnu, tak dám zítra nějaké fotky. jenom pro zajímavost, hodinky na videu stojí... ehm ... 179 usd. http://www.youtube.com/watch?v=_iWhH3n_LJo
martin.951 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Hezký video výroby, konečně vím jak se moje orienty vyrábí
Jezevcik2 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Velice zajímavé,stručně a pochopitelně zpracované video z výroby.Zítra si jdu pro své první Orienty,tak mne to ještě více navnadilo.Chytře a jednoduše vyřešená ochrana proti dotyku lidských prstů a jen těch,které jsou skutečně v akci.
kaliw124 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 akorat mam sve orienty na ruce, pekne video. libi se mi ten model ve videu nalevo (v 11. vterine a pak znovu a znovu).
t48mirek Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Orient je moje srdeční zaležitost dobrá kvalita za výbornou cenu
weszterj Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Pridávam názor, Je to vskutku dobrá značka za slušné peniaze, ------ aj tradícia. Vlastním dva kúsky automatov a pred rokmi digitalky Orient. Boli to moje prvé vážne hodinky, takže tiež srdcovka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se