Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

paráda. těm modrým plášťům to jde neuvěřitelně rychle od ruky :o

Přesně moje slova, instant potvrdí :)

Orient teď poprvé v kariéře mám, jsem příjemně překvapen kvalitou. Resp. za ty peníze je kvalita vynikající. Pár detailů by se tomu vytknout dalo, ale to už by bylo potřeba 200usd navíc. Takže spokojenost a s klidem doporučuju.

Odesláno

Přesně moje slova, instant potvrdí :)

Orient teď poprvé v kariéře mám, jsem příjemně překvapen kvalitou. Resp. za ty peníze je kvalita vynikající. Pár detailů by se tomu vytknout dalo, ale to už by bylo potřeba 200usd navíc. Takže spokojenost a s klidem doporučuju.

tak tak, niektore detaily su za tie peniaze skutocne necakane.

Odesláno

Velice zajímavé,stručně a pochopitelně zpracované video z výroby.Zítra si jdu pro své první Orienty,tak mne to ještě více navnadilo.

Chytře a jednoduše vyřešená ochrana proti dotyku lidských prstů a jen těch,které jsou skutečně v akci.

Odesláno

akorat mam sve orienty na ruce, pekne video. libi se mi ten model ve videu nalevo (v 11. vterine a pak znovu a znovu). :smile_anim:

Odesláno

Pridávam názor, Je to vskutku dobrá značka za slušné peniaze, ------ aj tradícia. Vlastním dva kúsky automatov a pred rokmi digitalky Orient. Boli to moje prvé vážne hodinky, takže tiež srdcovka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...