jartop Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Od pátečního srazu nosím tyto. Ještě jednou díky Financovi...
Vit Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Od pátečního srazu nosím tyto. Ještě jednou díky Financovi... Jsou moc hezké, líbily se mi i naživo, gratuluju. EDIT: Promiň, ale ta fotka jim dost ubližuje. Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem Vit
bohus76 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Jsou moc hezké, líbily se mi i naživo, gratuluju. EDIT: Promiň, ale ta fotka jim dost ubližuje. Chlapi neserte mě,od pátečního srazu nemyslím víc na jiné hodinky,jak na tyto.
Petr Svenda Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 A ty moje zlaté na tom pulremenu (uz je to komplet, včera se konečně zadarilo trefit douru) se ti nelíbily? Taky k nim mám FFF od finance.
financ Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Dneska jsem docela dlouho přemýšlel, který hodinky mi v domečku chybí a kde je mám :-)Ještě 3-4 ciferníky budu mít a hodinky si nechám jen jedny. Během příštího roku se tu něco objeví :-)) Rozlučková na tahu
Vit Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Dneska jsem docela dlouho přemýšlel, který hodinky mi v domečku chybí a kde je mám :-) Ještě 3-4 ciferníky budu mít a hodinky si nechám jen jedny. Během příštího roku se tu něco objeví :-)) Rozlučková na tahu Pěkná fotka. Já si musím opakovat: Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, ....
bohus76 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Pěkná fotka. Já si musím opakovat: Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, .... Pořídíš ještě jedny no........... Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem bohus76
jartop Odesláno 4. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Ještě 3-4 ciferníky budu mít a hodinky si nechám jen jedny. Během příštího roku se tu něco objeví :-)) Jsem zvědav...
Petr Svenda Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Uklidním tě, blbě se shánějí :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42075-seiko-snzh57/page__pid__674760&do=findComment&comment=674760
financ Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Ciferníky :-) Hodinek je dost a při troše vytrvalosti se dá udělat super cena. Posílá i do ČR, pošta je 28 USD http://www.ebay.com/itm/310358036159?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem financ
Petr Svenda Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Ciferníky :-) Hodinek je dost a při troše vytrvalosti se dá udělat super cena. Posílá i do ČR, pošta je 28 USD http://www.ebay.com/itm/310358036159?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Ciferníky? Já ho sehnal razdva :-)
gougy Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 (upraveno) Je tady vlna FF a PM modifikací ;-) (tohle tuším netipoval nikdo)Edit: každopádně parádní hodinky za rozumnou cenu, naživo hodně silné Upraveno 5. prosince 2011 uživatelem gougy
financ Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Je tady vlna FF a PM modifikací ;-) (tohle tuším netipoval nikdo) Edit: každopádně parádní hodinky za rozumnou cenu, naživo hodně silné Já to tušil, tak jsem těch ciferníků objednal 10 :-). Zkoušel jsem ještě vytáhnout nějaké zapadnuté ciferníky od Harolda (Yobokies) a tady je odpověď: Sorry all the FFF are sold but I'm working on some new version now. Maybe another month or so.
Čumil Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Nemají chybu a naživo jsou ještě lepší!
ggrand Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Nj, gratulace. Na živo mě ani netankuje dlouhá minutovka. Jen mě u těhle hodinek trochu mrzí, že sklo je o tolik vyšší než luneta. Vždycky jsem měl představu, že to bude +/-stejné. Což je plus, protože mě nic tam v kdesi v hlavě netlačí, abych se stal jejich majitelem
financ Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Je to v p... Dlouho jsem bez nich nevydržel, právě jsem zaplatil za zlaté. foto z netu, motivačně
jartop Odesláno 5. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Snad jsem ti nezpůsobil újmu...
jartop Odesláno 5. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Mimochodem... Ten zlatej mod a řemen se žlutým prošitím je také SUPER!
financ Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Zlatý mod bude :-) Ciferník se zlatými plastickými indexy, Bradystrap se zlatým prošitím, safír s AR. Objednáno zaplaceno, teď jen počkat na Ježíška od DHL a České pošty :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se