Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Od pátečního srazu nosím tyto. Ještě jednou díky Financovi...

post-3096-005963400 1323001760.jpg

Jsou moc hezké, líbily se mi i naživo, gratuluju.

EDIT: Promiň, ale ta fotka jim dost ubližuje.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Jsou moc hezké, líbily se mi i naživo, gratuluju.

EDIT: Promiň, ale ta fotka jim dost ubližuje.

Chlapi neserte mě,od pátečního srazu nemyslím víc na jiné hodinky,jak na tyto. :crying_anim02: :smile_anim:
Odesláno

Dneska jsem docela dlouho přemýšlel, který hodinky mi v domečku chybí a kde je mám :-)

Ještě 3-4 ciferníky budu mít a hodinky si nechám jen jedny. Během příštího roku se tu něco objeví :-))

Rozlučková na tahu

Odesláno

Dneska jsem docela dlouho přemýšlel, který hodinky mi v domečku chybí a kde je mám :-)

Ještě 3-4 ciferníky budu mít a hodinky si nechám jen jedny. Během příštího roku se tu něco objeví :-))

Rozlučková na tahu

Pěkná fotka.

Já si musím opakovat: Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, ....

Odesláno (upraveno)

Pěkná fotka.

Já si musím opakovat: Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, Jedny potápky už mám, ....

Pořídíš ještě jedny no........... :D Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Jsem zvědav... :)

Odesláno (upraveno)

Je tady vlna FF a PM modifikací ;-)

(tohle tuším netipoval nikdo)

Edit: každopádně parádní hodinky za rozumnou cenu, naživo hodně silné :smile_anim:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Je tady vlna FF a PM modifikací ;-)

(tohle tuším netipoval nikdo)

Edit: každopádně parádní hodinky za rozumnou cenu, naživo hodně silné :smile_anim:

Já to tušil, tak jsem těch ciferníků objednal 10 :-).

Zkoušel jsem ještě vytáhnout nějaké zapadnuté ciferníky od Harolda (Yobokies) a tady je odpověď:

Sorry all the FFF are sold but I'm working on some new version now. Maybe another month or so.

Odesláno

Nj, gratulace. Na živo mě ani netankuje dlouhá minutovka. Jen mě u těhle hodinek trochu mrzí, že sklo je o tolik vyšší než luneta. Vždycky jsem měl představu, že to bude +/-stejné. Což je plus, protože mě nic tam v kdesi v hlavě netlačí, abych se stal jejich majitelem :)

Odesláno

Zlatý mod bude :-) Ciferník se zlatými plastickými indexy, Bradystrap se zlatým prošitím, safír s AR. Objednáno zaplaceno, teď jen počkat na Ježíška od DHL a České pošty :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...