kubson Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 jako z kamene vytesané? začínám mít pocit, že je budu potřebovat
Ohm-Aztec Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Tak smad se ti je, Kubo, podaří někde sehnat. Doporučuju www.chronoshop.cz
Marfael Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Velice pěkné hodinky a další zajímavá inspirace:-).Ať slouží
martin.L Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Pekné, taktiež zaujimavé fotky..z "terénu"..
pertino Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Dám to sem, abych nezakládal nové vlákno. V pondělí jsem se dočkal svojich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
H-B Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Cau! Tak me napada, jak vidite teplotni limit standardnich U1? Whirpool (cca 39stupnu) by jim vadit nemusel, ne?Btw, po roce temer nonstop noseni stale 100% nadseni. Vypadaji a jdou jako novy :-).
PhoeniX Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Můžeš být v klidu, ty hodinky by snesly i saunu.
H-B Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Taky jsem si rikal. Prakticky je nesundam z ruky - mozna je to uchylny, ale s vedomim, ze muzu, si je necham na ruce i do te vyrivky :-)
misoo Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 zdravim sinnakov, pekne to tu mate viete mi niekto pls povedat, aky hruby je ten oem silikon ? nikde to neviem najst... dakujem
welis Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Já bych si je snad zase koupil, když koukám na ty fotky....
pedro17 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Pekné hodinky silno nad nimi rozmýšĺam
rfido Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Pěkný, a ty ručky jsou zvláštní a zajímavý. Jen to umístění korunky se mi moc nelíbí, i když jsem možná moc velká konzerva. Mat vypadá pěkně, jak se chová v čase, neodrbe se? Upraveno 6. února 2013 uživatelem rfido
jencekgs Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Když jsem je viděl naživo, moc se mi ty ručičky nelíbily. Teď ale po nich toužím. Jsou prostě své a to se mi líbí. Asi začnu šetřit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se