TomcatCZ Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Jo uz mam taky jeden Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ondrej71 Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 V Novem Jicine maji zatim dostatek na prodejne od obou typu :-) kdo to ma blizko nevahejte, za ty penize super a nesm.di :-) Už nemají , nestih jsem to..
emef Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Já myslel, že to nestihnul, ale dostal jsem ho od sestry k Vánocům. Nevim, kdy ho kupovala, ale říkala že v ÚL jich bylo v Lidlu dost, kdyby měl někdo ještě třeba zájem.
Návštěvník jan333 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 videl sem jeden v lidlu na budejovicke praha 4 predevcirem
Tower Of Power Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Tenhle box jsem si pořídil před rokem během první vlny, a musím říct, že jsem s ním spokojenej. Hodinky nesm.dí (nesm.děl ani sám box, možná že je to záležitost kusů ze současné vlny), ani hodinky s 7750 o sklo nemlátí. Jediné, z čím jen problém, jsou polštářky s pevnými stěnami. Mám užší ruku, takže hodinky na polštářky uchycuju fakt "na fest". Na hranách stěn to proto pne a leckde už jsou potrhané. On ostatně sám ten potahový materiál není žádná sláva. Musím zkusit sehnat polštářky bez stěn. Druhý menší problém je, že se víko otevírá v malém úhlu, a tak se mi občas stane, že když ho otevřu prudčeji, tak se mi zase zavře. Ale to je spíš o mojí šikovnosti než o umu "inženýrů z Lidlu". Tolik krátká recenze, kdybyste ho ještě někdo někde sehnali:)
Návštěvník lvice Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Koupila jsem ho manželovi k Vánocům a byl-je spokojenej.
elloco Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Tak mi ho nadělil Ježuch. Vzhledem k tomu, že mám velkou pracku, tak na malých polštářcích hodinky na tahu "kloktají". Strčil jsem do něj hodinky, co se mi válely jen tak v šupleti - určitě je jim tam lépe
xmickey Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Jestli ho jeste nekde maji, tak doporucuju, pomer cena vykon je super a to ho pouzivam uz vic jak rok (otevirani a zavirani cca 1 x denne)
villain83 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Jo,žena tam byla na nákupu,tak mi taky jeden koupila.Když si to člověk prohlíží,je vidět,že kvalita nebude slavná,ale za těch pár korun to je ucházející,mám nějakej z Tchiba za dvojnásobek a rozdíl znatelnej není....
papen Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2013 Nepatří to zrovna mezi krabice LIDL, ale já si nechal poslat krabici na hodinky od českého výrobce viz.odkaz. Perfektní bytelné provedení, mnoho různých variant krabic od plastu až po dřevo. S těma Čínskýma hnusama co sm.dí jak namoklé šapitó se to nedá vůbec srovnávat! A cena je velmi příznivá v porovnání s kvalitou za osmi hodinkovnici cca.750 i s kurýrem přímo do ruky. http://www.pevex.cz/products/krabicka-na-hodinky-kw08/
Argon Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 Tak jsem si ho také nechal nadělit k Vánocům od manželky a jsem s ním naprosto spokojen. Nic nesm.dí, nikde kousky lepidla ani vyparané švy. Polštářky také v poho a o sklo nic nedře. Prostě za ty peníze naprosto perfektní. Kupováno Lidl Lovosice
atomicsteve Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Tak jestli chcete být aspoň trochu jako Strašpol, tak máte příležitost! V Lidlu mají batoh na pouzdra, sice pro rybáře, ale hodinky se tam snad taky nacpou. Link
Liqid Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Tak v Tchibo opět mají box na 6 hodinek za 500 Kč. Lidl zatím bohužel nic, tak snad se dočkáme.
efreeti Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Lidl už ma v letacku taky svoje boxíky na 6 hodinek. 6x1 a 3x2. Cena 249kč
Liqid Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak a je doma, jeden rychlocvak pro představu. Za ty peníze super zpracování.
cooper2005 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Také koupeno provedení 2x3. S fotkami jsem s emoc neprděl.
MJ. Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 dneska sem ulovil poslední kousek na Budějovický. včera se prej prodali 3 :-)
ensi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Jen škoda, že ten box tak nehorázně smrdí po rozbalení, to je tak na týden větrání než se bude dat použít.
MJ. Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 přijde mi že to smrdí stejně jako každá jiná nová "levná" věc. nic překvapivého.na tu mojí hvězdnou kolekci je to akorát
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se