jiri78 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 jj, hodinky jsou docela tezke na prvni dojem, po chvili nevim, ze mam neco na ruce, mohly byt klidne vetsi a tezsi, vubec by mi to nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 jj, hodinky jsou docela tezke na prvni dojem, po chvili nevim, ze mam neco na ruce, mohly byt klidne vetsi a tezsi, vubec by mi to nevadilo jj, potom ta hrůza, když dáš na ruku něco normálního a pořád se díváš, jestli tam něco máš, protože nic necítíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 jj, potom ta hrůza, když dáš na ruku něco normálního a pořád se díváš, jestli tam něco máš, protože nic necítíš. jo, to je přesné - mám jedny titanové hodinky, vždycky na ně úplně zapomenu a bojím se, že je někde roztřískám... to se s M52 stát nemůže :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 takova perlicka- kdyz jsem resil, ze mi nejde nasadit tah na hodinky, samozrejme jsem napsal i do lum tecu, odkud mi napsali, ze pokud chci, poslou mi nejake "curved spring bars", rikam ok tady mate adresu a pustil jsem to z hlavy s tim, ze me ceka stejne navsteva hodinare a dnes, kdyz prijdu domu, ve schrance obrovsky dopis z USA a v nem pet paru spring bars ruznych prumeru a zakriveni, takze za me palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoamater Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Jedny M52 + G9 Phantom. Odkedy mám M52, iné na ruku nedám. G9 som mal na ruke pár minút, ale prepadol ma presne ten pocit, čo popisoval Vit hore. Že na ruke nič nemám... zneistel som, G9 išli z ruky dolu a do krabičky. Možno časom, možno pôjdu z domu. Ešte neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ahoj chlapi. Tak od včera som už aj ja majiteľom LÜM-TEC LUMZILA LZ3. Kúpil som ich tu od miestneho člena. Akurát ma teraz čaká najhoršia fáza, fáza čakania. Uvidím ich až okolo 28.3. Vtedy sa vraciam domov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ahoj chlapi. Tak od včera som už aj ja majiteľom LÜM-TEC LUMZILA LZ3. Kúpil som ich tu od miestneho člena. Akurát ma teraz čaká najhoršia fáza, fáza čakania. Uvidím ich až okolo 28.3. Vtedy sa vraciam domov. Vítám tě mezi námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Vďaka. Potom skúsim aj ja pridať jednu, dve fotecky tých mojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Takže pridávam aj ja moje Lumzilli LZ3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvlnt Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Dnes přišly, teď večer jsem je vybalil. M68. Jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 toto vlakno som objavil len teraz.takze aj ked ich uz mam sice v predajnom vlakne, este stale som ich majitel a velmi som sa na ne tesil, avsak su na mna velke... takze Lum Tec V1 Red - limitka 150 kusov a uz vypredana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 M66 40mm objednane :-) (vdaka istej Vitovej akcii som si po dlhsej dobe pozrel stranku a neodolal... M24 boli moc velke a tazke na moju ruku...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Nooo tak a za 3 dni budem aj ja Lum tec uz su na ceste M56 potom pridam aj foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Takze uz aj ja a su fakt nadherne a to lumi krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spa Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 pridavam sa s Combat B21. svietime a svietime az do rana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Ano ano poznam to peknee uzivaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Mám M54 na olivovém zulu strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Konečně jsem se dorval k M20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Wolframovky, pokud se nepletu. Dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se