jiri78 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 jj, hodinky jsou docela tezke na prvni dojem, po chvili nevim, ze mam neco na ruce, mohly byt klidne vetsi a tezsi, vubec by mi to nevadilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 jj, hodinky jsou docela tezke na prvni dojem, po chvili nevim, ze mam neco na ruce, mohly byt klidne vetsi a tezsi, vubec by mi to nevadilo jj, potom ta hrůza, když dáš na ruku něco normálního a pořád se díváš, jestli tam něco máš, protože nic necítíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brnakp Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 jj, potom ta hrůza, když dáš na ruku něco normálního a pořád se díváš, jestli tam něco máš, protože nic necítíš. jo, to je přesné - mám jedny titanové hodinky, vždycky na ně úplně zapomenu a bojím se, že je někde roztřískám... to se s M52 stát nemůže :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri78 Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 takova perlicka- kdyz jsem resil, ze mi nejde nasadit tah na hodinky, samozrejme jsem napsal i do lum tecu, odkud mi napsali, ze pokud chci, poslou mi nejake "curved spring bars", rikam ok tady mate adresu a pustil jsem to z hlavy s tim, ze me ceka stejne navsteva hodinare a dnes, kdyz prijdu domu, ve schrance obrovsky dopis z USA a v nem pet paru spring bars ruznych prumeru a zakriveni, takze za me palec nahoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronoamater Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Jedny M52 + G9 Phantom. Odkedy mám M52, iné na ruku nedám. G9 som mal na ruke pár minút, ale prepadol ma presne ten pocit, čo popisoval Vit hore. Že na ruke nič nemám... zneistel som, G9 išli z ruky dolu a do krabičky. Možno časom, možno pôjdu z domu. Ešte neviem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radkis Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Ahoj chlapi. Tak od včera som už aj ja majiteľom LÜM-TEC LUMZILA LZ3. Kúpil som ich tu od miestneho člena. Akurát ma teraz čaká najhoršia fáza, fáza čakania. Uvidím ich až okolo 28.3. Vtedy sa vraciam domov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 Ahoj chlapi. Tak od včera som už aj ja majiteľom LÜM-TEC LUMZILA LZ3. Kúpil som ich tu od miestneho člena. Akurát ma teraz čaká najhoršia fáza, fáza čakania. Uvidím ich až okolo 28.3. Vtedy sa vraciam domov. Vítám tě mezi námi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radkis Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Vďaka. Potom skúsim aj ja pridať jednu, dve fotecky tých mojich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radkis Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Takže pridávam aj ja moje Lumzilli LZ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pvlnt Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Dnes přišly, teď večer jsem je vybalil. M68. Jsou parádní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almi Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 toto vlakno som objavil len teraz.takze aj ked ich uz mam sice v predajnom vlakne, este stale som ich majitel a velmi som sa na ne tesil, avsak su na mna velke... takze Lum Tec V1 Red - limitka 150 kusov a uz vypredana Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrcan Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 M66 40mm objednane :-) (vdaka istej Vitovej akcii som si po dlhsej dobe pozrel stranku a neodolal... M24 boli moc velke a tazke na moju ruku...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
posol Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Nooo tak a za 3 dni budem aj ja Lum tec uz su na ceste M56 potom pridam aj foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
posol Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Takze uz aj ja a su fakt nadherne a to lumi krasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
spa Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 pridavam sa s Combat B21. svietime a svietime az do rana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
posol Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Ano ano poznam to peknee uzivaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Mám M54 na olivovém zulu strapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelikan73 Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Konečně jsem se dorval k M20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelikan73 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted July 3, 2015 Author Report Share Posted July 3, 2015 Wolframovky, pokud se nepletu. Dobrá volba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts