Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý deň,

chcel by som si kúpiť nejaké tie hodinky a čo som sám tak hľadal po internete najviac sa mi páčili tieto: Festina 16565/1

Páči sa mi na nich dizajn, taktiež hľadám niečo s chronografom a v podobnej cenovej kategórii. Čo som pozeral vo fóre rôzne témy, väčšina ľudí neodporúča značku Festina aj kvôli tomuto sa chcem radšej poradiť ako by som mal kúpiť nejakú somarinu. Boli by to moje prvé lepšie hodinky, zatiaľ som mal len šmejdnejšie Casia, nemyslím značku ale skôr cenou a radou.

Odesláno (upraveno)

Nie som tu dlho, ale tiez som tu toho dost precital:) Skus popozerat Seiko alebo Orient hodinky. Za tych cca 160E urcite najdes nieco aj u nich, popripade sleduj predajne vlakno tu na fore:)

Ale v takej cene napr. seiko chronograph alebo chronograph2.

Upraveno uživatelem xXx8xXx
Odesláno

Ahoj, tohle by se ti nelíbilo? Cenou jseš na tom podobně, chrono to je také a kvalita je úplně někde jinde + super lumi.

http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Traser-Super-Sport-Chrono-Black

Dobrý deň,

chcel by som si kúpiť nejaké tie hodinky a čo som sám tak hľadal po internete najviac sa mi páčili tieto: Festina 16565/1

Páči sa mi na nich dizajn, taktiež hľadám niečo s chronografom a v podobnej cenovej kategórii. Čo som pozeral vo fóre rôzne témy, väčšina ľudí neodporúča značku Festina aj kvôli tomuto sa chcem radšej poradiť ako by som mal kúpiť nejakú somarinu. Boli by to moje prvé lepšie hodinky, zatiaľ som mal len šmejdnejšie Casia, nemyslím značku ale skôr cenou a radou.

Odesláno (upraveno)

Povětšinou Festiny hrají všemi barvami a hází prasátka na několik desítek metrů a taky se s nima prochází hůře skrz dveře , ale tyto nejsou až tak špatné, proti gustu.. :)

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

Já teda nevím, zdají se mi dost nepřehledný, subciferníky blízko sebe. Blbě by se mi odečítal čas, ale někomu mohou vyhovovat.

Odesláno

Před třemi roky jsem si Festiny pořídil a byl jsem z nich nadšený. Dvakrát mezitím byly na reklamaci, několikrát se měnila baterie a já se dostal až na toto fórum. Hodně jsem si toho přečetl a teď už vím, že:

a) Festiny nikdy víc

B) quartz nikdy víc

Odesláno

Neviem, mne sa tie festiny nejako páčia, aj ciferníky majú dosť veľké ani niesu nejako veľmi prečačkané ako na mňa oproti tomu pôsobia Casia. Ale keďže nie som nejako zarytý presne do Festin tak som ešte trochu pohľadal a našiel som jedne Casia, ktoré sa mi aj páčia aj majú dobrú cenu, len neviem či už nie príliš dobrú: Casia

Akurát neviem načo slúži taký tachymeter, hľadal som kde som hľadal nenašiel som načo.

Odesláno (upraveno)
No o moc lepší to není, ale takkaždý má jiný vkus.. V této cenové relaci výjde všechno plus mínus stejně a vzhled je subjektivní. Každopádně mrkni i na ebay , např tady ty stejné pod cenou 90 dolarů (trasted seller, 99,7 positive feedback ). Tachymeter slouží k výpočtu rychlosti, na lunetě máš uvedeny různé hodnoty rychlosti v km/h, když zapneš stopky a zastavíš je po ujetí 1km, ručička ti ukáže, jakou rychlostí jsi úsek projel. (testnout to můžes třeba v autě na dálnici podle ukazatelů km podel silnice nebo ještě jednodušeji podle počítadla km přímo v autě ) :) Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

by to moje prvé lepšie hodinky, zatiaľ som mal len šmejdnejšie Casia, nemyslím značku ale skôr cenou a radou.

Základní omyl. Zatímco Casio má spousty vychytávek typu solar, radio, protrek, gshock, A, B, C... Festina má jen marketing který z nich dělá jakože lepší hodinky. U mě osobně je Casio výš.
Odesláno (upraveno)

Ja se pokusim prekecat nejakeho moderatora, aby v ramci kultury a kvality tohoto fora dal Festinu na seznam zakazanejch znacek Posted Image Protoze takovej humus se jen tak nevidi. Nastesti zde vidim trend odchylovat se od tohoto humusu a radit novackum alternativy. A to je pro me svetlo na konci tunelu! Amen.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Ja se pokusim prekecat nejakeho moderatora, aby v ramci kultury a kvality tohoto fora dal Festinu na seznam zakazanejch znacek Posted Image Protoze takovej humus se jen tak nevidi. Nastesti zde vidim trend odchylovat se od tohoto humusu a radit novackum alternativy. A to je pro me svetlo na konci tunelu! Amen.

Amen podruhé :)Původně jsem napsal taky něco v podobném duchu, ale pak jsem to editnul, páč jsem neměl to srdce a nechtěl jsem být krutý :D

Odesláno (upraveno)

Nejhorší je, že je tak postavenej marketing podle který si každej (teda běžnej spotřebitel) myslí, že Festina je top značka a Seiko masovka pro chudý.

Upraveno uživatelem habadej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...