Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak to tedy pěkně děkuju :)

Viděl jsi film "Adéla ještě nevečeřela", ne? Tak si vzpomeň na slavný dialog (padouch odřezává kapesní kudličkou lano, na kterém visí pod košem balonu hrdina): "Jak primitivní!" - "Jak účinné!"

• Odpovědi 255
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jasně, že viděl, Adéla rulezzz :) Jinak mi nabídli z nějaké firmy, že to za cca 4000 litry předělají do textu (včera jsem jim psal).

Je to cca 200 těch malých stran. Dvacka za jednu...

Odesláno

Navíc malý problém bude s právy. Ptal jsem se u nás ve vydavatelství, což o to, knihu můžeme znovu vytisknout, vysázet, cokoliv. Jen práva na ni nemáme a kde dohledat autora, babo raď.

Odesláno

Cože, mít knihu a nemoci najít autora nebo majitele autorských práv? S tím by si přeci mělo profesionální vydavatelství lehce poradit, nebo v tom je takový bordel? Navíc pokud vím, ta autorská práva časem zanikají. Ba co víc, starou knihu přeci nelze chránit podle stávajících zákonů, nebo tyhle platí retroaktivně?

Odesláno

Autorská práva zanikají 50 let po smrti autora, což u knihy vydané 1964 nebude lehké zajistit :) Tohle ustanovení platí tuším od roku 2001 nebo tak něco, takže knihy vydané před tou dobou platí podle starého zákona, po té době podle nového zákona.

Se SNTL nemáme žádné vztahy, dokonce ani nevím, jestli to ještě existuje, ale samozřejmě lze vznést oficiální dotaz.

Odesláno

Pokud by byl k dispozici kurs, kde by se chytil i naprosty zacatecnik, tak bych mel urcite zajem.

To Chronomag: Nesla by ta knizka naskenovat jen napr. do JPG? 200 stran - to neni zase tak hrozne. Pokud by se to umistilo na nejaky FTP server a pro pristup by bylo nutne heslo, ktere bys zaslal jen na vyzadani mailem...

Odesláno
A znate nekdo tento casak?http://www.klenotnik.com/casopis.html

Myslíš ten, který má na titulní stránce reklamu na Prim od MPM-Quality? Jo, znám, koupil jsem si ho před třemi lety a od té doby dumám, zda mám zase - tehdy byl hlavně o klenotech, tak přes půlku, zbytek byly PR materiály o hodinkách a zhruba jeden (a dobrý) autorský článek. čili zhruba totéž, jako si poslechnout Kamojedova nebo Odklízeče na fóru a projít si pár reklam :)

Odesláno

Rádo se stalo, jsem zvědav, jak se to vyvrbí.

Tři litry, to mi připadá jako velmi rozumná cena, rád přispěju.

Pokud to vyšlo v 70. a 80. letech, stejně to asi nebude k dispozici ve formátu, který by se dal konvertovat výrazně levněji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...