Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 244
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslivecké Primky jsou jedny z nejošklivějších Primek vůbec, snad ještě ošklivější než Humberta... :lol2:

Odesláno
  V 27. 3. 2018 v 20:16, colommbo napsal:

Myslivecké Primky jsou jedny z nejošklivějších Primek vůbec, snad ještě ošklivější než Humberta... :lol2:

mal si ich už na ruke? :P zastával som trošku podobný názor, dokým som ich nedal na ruku :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím No já teda doufám že někdy na nějaké narazím a né za nějakej ranec.Mně se teda líběj.A je to podle mě jedinej ciferník na celém světě kde je vyobrazený takový motiv.Jestli o nějakém podobném víte tak ho sem pro porovnání vložte jestli by to nebylo plevelení vlákna každopádně by to bylo super jen pro porovnání.Dík ?

Odesláno

jo to bude asi jedinej na světě, páč takovou šílenost jen tak někdo nevyplodí :D  na druhou stranu, to krásně vystihuje absurditu té doby. I když jsem v té době nebyl na světě, dokážu si aspoň díky tomuto jelenovi trošičku představit, jaké šílenosti se tenkrát musely dít. Takže ze sběratelského pohledu, velice zajímavé hodinky.  :thumbsup_anim:    

Odesláno

Netřeba to rozvádět, popisuje to i pan Hovorka ve své knize, jak se normalizace podepsala na designu hodinke Prim. Velká absurdnost byla například u hodinek pro sjezd strany. 

Odesláno (upraveno)

:) Není nad vlastní názor.

Co je na tom absurdního? Sjezdové hodinky jsou vlastně reklamní hodinky, jaké má dnes kdekdo a nikdo se nad tím nijak nepozastavuje. A myslivecké jsou specializované, tématické, skoro jako dnešní limitky, na kterých bývají prapodivná témata.

Jsou tyhle absurdní?

https://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/uresujihonpo/cabinet/70201ecwa1img73/p42sk2eos.jpg?_ex=400x400&s=2&r=1

A co tyhle: https://www.google.cz/search?q=skull+watches&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwibvJH4v6baAhVKEVAKHcjWBwUQ_AUICigB&biw=1069&bih=488

A je tohle dostatečná šílenost? Co by na to asi řekla tvoje babička:

https://www.google.cz/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1069&bih=488&tbm=isch&sa=1&ei=Bd7HWt3qLIzTwAK4s5OgAg&q=body+mod&oq=body+mod&gs_l=psy-ab.12..0l4j0i7i30k1l2j0i30k1l4.24024.24024.0.26028.1.1.0.0.0.0.106.106.0j1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.106....0.3Bi3frdyKmk

Každá doba je normální pro lidi z té doby a šílená, absurdní,... pro lidi z jiné doby.

Troufám si říct, když se tak rozhlížím kolem sebe, že dnešní doba je v porovnání s tou minulou mnohem šílenější a absurdnější.

A přesto nám dnešní doba přijde naprosto normální. A za 30 let bude zase našim dětem tenhle náš dnešek připadat absurdní a šílený. Už to chápeš? 

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Dík za info. Teđ jde o to kdo se inspiroval kým.Jestli Greiner která vznikla 1978 nebo Prim od Greineru.Chci se zeptat jestli by jste mi řekli dobu vzniku mysliveckých nemám ještě prim bibli ale dáli pánbůh a hlavně Pan Libor Hovorka velevážený člen tohoto fóra tak na podzim by měla vyjít předobědnávku už mám.Předem děkuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...