bohus76 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Mrkni nahoru na stránku,jsou to Manťákovy.
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) V 15. 3. 2015 v 7:30, bohus76 napsal: Řekl bych,že strojek 66 půjde bez problémů dostat do PS 2 pouzdra.Otázkou je velikost ciferníků a mezery mezi armovákem a pouzdrem.Takže vidím,že to sedí /pokud honza.manta nedělal nějaké úpravy/.Vždycky je možnost nasadit cifr na kal. 68 a nechat pod tím bezúčelně běhat datovej věnec. Jinak by mohl být problém kolem natahovačky/ výšky strojku X umístění v pouzdře. Upraveno 15. března 2015 uživatelem straspol
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) V 15. 3. 2015 v 7:34, bohus76 napsal: Mrkni nahoru na stránku,jsou to Manťákovy.Tak je má Mischák taky- držel jsem je v ruce. Ty Manťákovy mají ale evidentně 68 nevím jestli měl Malda na mysli i práci s průbojníkem.. Upraveno 15. března 2015 uživatelem straspol
malda Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Díky Chlapi, mně se právně ten myslivecký číselník líbí. Ale už méně ten soudek, se kterým jej v Eltonu kompletovali. Tak vymýšlím takový soukromý bastlík pro nošení do přírody. To okénko pro datum taky řeším. To bych si snad udělal i sám, ale jak zjistit správnou pozici... Neví někdo, jak je daleko ten plán na bronzové pouzdro PSII? To by do mého plánu zapadalo dokonale:)
Honza.manta Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Musí se použít kalibr 68, jinak to bude klektat. Kalibr 68 je vyšší o datovou nástavbu. Je věcí každého soudruha, jestli si dodá okénko na datum nebo je nechá bez okénka. Bohužel já si zkusil orámovat datové okénko svépomocí a to se mi moc nepovedlo.
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 V 15. 3. 2015 v 8:05, malda napsal: Díky Chlapi, mně se právně ten myslivecký číselník líbí. Ale už méně ten soudek, se kterým jej v Eltonu kompletovali. Tak vymýšlím takový soukromý bastlík pro nošení do přírody. To okénko pro datum taky řeším. To bych si snad udělal i sám, ale jak zjistit správnou pozici... Neví někdo, jak je daleko ten plán na bronzové pouzdro PSII? To by do mého plánu zapadalo dokonale:)Jestli máš nosový cifr na jakékoli PRIMky, tak si ho chraň jako oko v hlavě, sháněj díly a postav z něj časem originál. Jestli do něj uděláš díru, tak mě to vážně raní. A jestli ten bastl s votřepanou křivou dírou na datum s voprejskanou barvou kolem narveš do bronzovýho pouzdra, asi mi začne vytejkat slina z koutku a půjdu si sednout na kolečkový křeslo. Vzpamatuj se, čoveče...
malda Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Jo, tohle se mi líbí. Takže strojek cal. 68 musí být... Orámování by pro mě bylo to poslední. To bych vymaskoval a foukl modelářskou stříkací pistolí. Jen trefit tu správnou pozici okénka... S tím bronzovým pouzdrem, co se řeší v sekci limitovaných edic, by to byla pecka. Jen by to pak asi chtělo doladit ručky. Zlaté?
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) Nechceš alespoň koupit starý vohemraný potápky, vzít stroj z nich a schovat tu datumovku do tý hnusný lebky na pozici šest? Bylo by to vyváženější... když už musíš mocímermo ničit starej dobrej kus..? Líp by se to trefovalo co do stranové korekce a drobná odchylka ve výšce by když tak neurazila... a celá tahle ...VĚC ..patří do vlákna o bastlech .. Upraveno 15. března 2015 uživatelem straspol
malda Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Klídek, ještě jsem nic nezničil. A to si piš, že bych šel do toho jen tehdy, pokud bych si byl jistý, že ten cifr nezk... Což nemám, takže o tom jen uvažuju. Zase takový dobytek nejsem. Původní myslivce mám v supr stavu doma. Ty jsou ale tak pěkné, že bych si je nedovolil vytáhnout ven. Tehdy bych si připadal, jako diletant, kdybych takto krásně zachovalé myslivce rozstřelil někde v přírodě o šutr. Takže mi přijde jako dobré řešení zbastlit "sportovního myslivce" a nosit.
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 V 15. 3. 2015 v 8:24, malda napsal: Klídek, ještě jsem nic nezničil. A to si piš, že bych šel do toho jen tehdy, pokud bych si byl jistý, že ten cifr nezk... Což nemám, takže o tom jen uvažuju. Zase takový dobytek nejsem. Původní myslivce mám v supr stavu doma. Ty jsou ale tak pěkné, že bych si je nedovolil vytáhnout ven. Tehdy bych si připadal, jako diletant, kdybych takto krásně zachovalé myslivce rozstřelil někde v přírodě o šutr. Takže mi přijde jako dobré řešení zbastlit "sportovního myslivce" a nosit. Jestlipak mají ještě v Eltonu na ty parohy matrici?
malda Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Nemají. Už jsem to zjišťoval. Dostal jsem univerzální, byť stručnou a vyčerpávající odpověď: individualizace číselníku 3.000 (a to paní Krstková psala pouze o obrysu paroží). To by bylo ještě hnusnější, než originál.
Honza.manta Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 V 15. 3. 2015 v 8:18, straspol napsal: Nechceš alespoň koupit starý vohemraný potápky, vzít stroj z nich a schovat tu datumovku do tý hnusný lebky na pozici šest? Bylo by to vyváženější... když už musíš mocímermo ničit starej dobrej kus..? Líp by se to trefovalo co do stranové korekce a drobná odchylka ve výšce by když tak neurazila... a celá tahle ...VĚC ..patří do vlákna o bastlech .. DĚLAT DÍRU DO LEBKY??!!!??
bohus76 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Pokud dávat perfektní myslivecký ciferník do PS 2 ,tak jedině teda s kalibrem 68 a bez díry pro datum.Ta barva tam moc nedrží a bylo by škoda zkurvit krásný ciferník.
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) V 15. 3. 2015 v 10:42, bohus76 napsal: Pokud dávat perfektní myslivecký ciferník do PS 2 ,tak jedině teda s kalibrem 68 a bez díry pro datum.Ta barva tam moc nedrží a bylo by škoda z...vit krásný ciferník.NO PŘESNĚ !!! Úplně to vidim, s hnědým armovákem a takovou tou zelenou lunetou, co se jich před časem objevila na Aukru přehršel... Upraveno 15. března 2015 uživatelem straspol
straspol Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) V 15. 3. 2015 v 8:36, Honza.manta napsal: DĚLAT DÍRU DO LEBKY??!!!??Jojo, přesně takhle... Samozřejmě jsem pro záchranu ciferníku a hodinky bez datumovky...ehm..jestli se teda jako hlasuje.. Upraveno 15. března 2015 uživatelem straspol
malda Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) OK, podléhám hrubé síle. Do číselníku žádnou díru dělat nebudu. A hnědý armovák a zelená luneta, to nezní tak špatně. Pořád ale nemůžu z hlavy vyklepat myšlenky na bronzové pouzdro, zlaté ručky a hnědý řemen... EDIT: teď jsem proletěl celou Bibli, a žádnou zelenou lunetu jsem tam neviděl... Co to má být? Upraveno 15. března 2015 uživatelem malda
JR_2010 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Ještě je alternativou koupit za kilínko ciferník na PRIMLandu, kterej je lehce škráblej, a udělat si na něm pokus s tím datumovým okýnkem...
sahy Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Prosím, poučte mě, co je na těchto primkách tak zajímavého? Určitě ne cifr,nebo jo?
feltharg Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 jo, je to tak - ficr je tak uchylnej az je to rarita navic jsou to v podstate sporty a docela nositelna velikost (mne se teda ty hodinky moc nelibjej, ale sporty dvojky se mi taky driv nelibily) V 24. 9. 2015 v 19:10, sahy napsal: Prosím, poučte mě, co je na těchto primkách tak zajímavého? Určitě ne cifr,nebo jo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se