Návštěvník tolja Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) rozhodně je nech tak, jak jsou, jestli necháš přetisknout cifr, tak tě pánbůh potrestá edit: vlastně bys mohl požádat o lehoučkou renovaci (ručky atd.) mechana, protože takhle vzácný kousek si jeho vzornou péči zaslouží asi tak milijónkrát víc, než nějaké fortisky Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Ode mne veliká omluva. Fakt se mi nezdálo. SORRY Omluva opravdu neni treba Jsem rad za kazdy nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Na ty ručičky nesmírně opatrně. Jestli jsou původní, tak ta svítící barva je pěkně korozivní prevít. To je snad ještě z období, kdy se používala radium barva - měla by slabě tikat i teď.S tou regulací měl Long pravdu, odmagnetovat a vyčistit, není-li znám rok posledního servisu, netrápit, zbytečně odřeš čepy. Servis co 5let max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 18. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Jeste jednou Vsem dekuji za rady a nazory.Prosel jsem spousty vlaken a nasel snad dva hodinare v praze pro ktere by nemusel byt problem zvladnou mensi ocisteni rucicek a serizeni strojku.Sice se o ne bojim,ale snad se to povede Urcite sem jeste napisu,popripade pridam fotecku vysledku.preji hezky vecer vsem i pres tak smutne udalosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Jeste jednou Vsem dekuji za rady a nazory.Prosel jsem spousty vlaken a nasel snad dva hodinare v praze pro ktere by nemusel byt problem zvladnou mensi ocisteni rucicek a serizeni strojku.Sice se o ne bojim,ale snad se to povede Urcite sem jeste napisu,popripade pridam fotecku vysledku.preji hezky vecer vsem i pres tak smutne udalosti.... Zkus to tady Knespl & Majzlík hodinářský atelier Na dělostřílnách 4 162 00 Praha 6 telefon je: 608252950, 721349689 /mechano místní člen/, nebo 720437963. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Dobry den, jsem ,majitelem starsich hodinek omega.O prodeji neuvazuji,spis premyslim o renovaci.Nejsem zadny odbornik a nazoru jsem si uz precetl kopu.Prosim o radu zda je lepsi zanechat hodinky a zvlaste ciferni a rucicky v puvodnim stavu ci je nechat opravit.Me osobne se libi vice renovovane,uz jsem par kousku i videl na netu.Ale bojim se aby neztratily na cene.Za radu dekuji :-) nádhera a opravdu cenná věc, letecké omegy jdou do velice vysokých částek na aukcích..., a tenhle kousek by se jistě neztratil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Aukro, bez lunety, 42.100,- Kč. http://aukro.cz/letecke-hodinky-omega-kal-26-5t3-i2092396644.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 To je krása, to je legendární model a navíc podle něho udělala Omega i remake - Omega Museum Collection ref. 5700.50.07.Jeden člen fóra, velký sběratel Primek, má originály renovované přímo v Omega a je to neskutečnej mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Můžu se zeptat, jaká je reálná cena těchhle hodinek? Tím spíš, že přesně tyto konkrétní se na aukru vydražily za 102600,- Napadá mě Cimrman, "Nezlobte se, ale tohle trochu přeháníte pane učiteli." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Na zahraniční aukci za 10,161$. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 To je krása, to je legendární model a navíc podle něho udělala Omega i remake - Omega Museum Collection ref. 5700.50.07.Jeden člen fóra, velký sběratel Primek, má originály renovované přímo v Omega a je to neskutečnej mazec.Máš někde alespoň fotky těch zrestaurovaných kousků abychom se mohli také pokochat?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Máš někde alespoň fotky těch zrestaurovaných kousků abychom se mohli také pokochat?Díky Já ne, kde bych je vzal?Ty v Omeze restaurované Omegy má jeden slovenský člen, který je i velký sběratel Primek (Popshop to není).Tak třeba je sem dá.Byť ani nevím, zda sem ještě chodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Já ne, kde bych je vzal?Ty v Omeze restaurované Omegy má jeden slovenský člen, který je i velký sběratel Primek (Popshop to není).Tak třeba je sem dá.Byť ani nevím, zda sem ještě chodí.Takže Agemos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se