Přejít na obsah

Pro longa

Onisau

Doporučené příspěvky

Odesláno

V klidu, ubereme....není potřeba se pohádat. Právě proto, že Long nevidí, co řešíte neveřejně a vidí jen to, co se objeví, tak asi reagoval, jak reagoval.

Všichni máme společné jedno...chuť někomu pomoci...někdo tak, druhej jinak. Hádat se o to, zda jeden víc a druhej míň....to je nedůstojné a zbytečné. Kór dnes, kdy jsou druzí lidé ( o zvířatech ani nemluvím ) většině obyvatelstva u p....e.....

Jak jsem už psal...pomáhejme každý dle své chuti, možností a uvážení. Není třeba do sebe rýpat, že tenhle pomáhá tady, přitom je pomoc nutná i jinde..... přece nejde o to, být "in".....alespoň mně ne.

Celkem mne rmoutí, že tohle téma vůbec vzniklo. A i to, co se tu, od některých, objevilo.

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nevím, co Ti dává právo činnost a pomoc všech těchto lidí si brát do "úst".

No to je jednoduchý, nabubřelá sebestřednost a nevidění si do huby. :)

Bysme si mohli tady založit vlákno, kdo komu kdy pomohl, kdo z obdarovaných byl v zuboženějším stavu a kdo si víc vyžehlil morální profil. Třeba kdyby vyhrál, pak by byl spokojenej. Holoubek

Odesláno

ať už jsem historicky pomohl komukoli, nikdy jsem to nedělal proto že jsou pokrytecký vánoce a už ne kuli tomu abych to někde ventiloval na jakémkoli foru.. pokud to někdo tak kdykoli udělal je pro mě větší krysa než ten kdo by to neudělal

Odesláno

No to je jednoduchý, nabubřelá sebestřednost a nevidění si do huby. :)

Bysme si mohli tady založit vlákno, kdo komu kdy pomohl, kdo z obdarovaných byl v zuboženějším stavu a kdo si víc vyžehlil morální profil. Třeba kdyby vyhrál, pak by byl spokojenej. Holoubek

Moc si tady nevyskakuj, Holube, tudle sem ti musel v hospodě pučit litr. Nic...., jen aby se vo tom vědělo.
Odesláno

Moc si tady nevyskakuj, Holube, tudle sem ti musel v hospodě pučit litr. Nic...., jen aby se vo tom vědělo.

Už mlčim.
Odesláno

Já třeba každou neděli dávám drobný žebrákům a houmlesákům. Ale v pracovní dny mi musej buď zazpívat, nebo zatancovat. Já ty prachy taky nemám bez práce.

Odesláno

... Právě proto, že Long nevidí, co řešíte neveřejně a vidí jen to, co se objeví, tak asi reagoval, jak reagoval.

...

S tím nesouhlasím, každý kdo se podívá do vlákna o starém pánovi a přečte si ho pochopí, že je věc stále v řešení a není jednoduché ji vyřešit. Nemusel být adresný a cinický, takhle je IMHO můj postoj zcela oprávněný. Všíchni kdo pomohli si zaslouží (nejen) můj obdiv a ne to, aby někdo jejich pomoc zpochybňoval s poronáním pomoci, kterou sám provádí.

Odesláno

S tím nesouhlasím, každý kdo se podívá do vlákna o starém pánovi a přečte si ho pochopí, že je věc stále v řešení a není jednoduché ji vyřešit. Nemusel být adresný a cinický, takhle je IMHO můj postoj zcela oprávněný. Všíchni kdo pomohli si zaslouží (nejen) můj obdiv a ne to, aby někdo jejich pomoc zpochybňoval s poronáním pomoci, kterou sám provádí.

Klucí nespochybňoval jsem Vaši pomoc "pánovi" , ale dobu to, že se jednalo o jednoho člověka ale výsledek je super a toho jsem si vědom.

Šlo o to , že já jse s pánem nekritizoval Vás, ale pomoc dětem si vzal do huby každý třetí.

Reakce zdejších pašáků tedy Romana a Milisáka mě fakt nepřekvapili.

Je to strašně jednoduché být vulgární a sprostý.

s..u TADY NA TO FORUM A CHYTRÁKY KTEŘÍ JSOU UZNÁVANÍ DÍKY SVÝM BOMNOTŮM ZA HRANOU.

NA DOST DLOUHO !!!

Odesláno

Klucí nespochybňoval jsem Vaši pomoc "pánovi" , ale dobu to, že se jednalo o jednoho člověka ale výsledek je super a toho jsem si vědom.

Šlo o to , že já jse s pánem nekritizoval Vás, ale pomoc dětem si vzal do huby každý třetí.

s..u TADY NA TO FORUM A CHYTRÁKY KTEŘÍ JSOU UZNÁVANÍ DÍKY SVÝM BOMNOTŮM ZA HRANOU.

NA DOST DLOUHO !!!

autocenzura.

Pokoj lidem dobré vůle aneb chytrému napověz aneb jak se do lesa volá aneb samochvála ......

Návštěvník km.kmk
Odesláno

NA DOST DLOUHO !!!

když musíš, tak musíš....tak čau
Odesláno

2long:

Asi nevíš co jsi napsal, tak pro jistotu: "Jen se podívejte do vlákna " pomoc starému pánovi v nouzi" kde je konec řešení jeho problému."

Nikde o trvání řešení problému, ani počtu nic nevidím. Ale pokud si tím chtěl říct, že pomáháš více lidem lépe než my jednomu, tak jsi fakt kabrňák, protože každá pomoc si myslím zaslouží uznání.

To že některé záležitosti (ohledně výběru financí) řešíme formou SZ je myslím pochopitelné (osobní údaje, čísla účtů) a také ne všichni chtějí, aby jejich dary byly veřejné.

Odesláno

Já chtěl říct, nebo navést k následujícímu: Pomáhejme potřebným. Pomoc dávejme s rozumem, nikoliv jenom na základě emotivní složky rozhodnutí.

Nic víc, nic míň jsem říct nechtěl a ani nechci.

Odesláno

ja sa tu moc nechcem hadat a davat moralne ponaucenia, ale z vlastnej skusenosti viem ze jedina vec, ktora detom v DD chyba su rodicia.. a preto by mali ludia skor rozmyslat nad adopciou ako darmi. vecsina populacie chce mat deti, no malokto zvazuje adopciu. nehovorim ze kazdy musi rozmyslat ako ja, ale ja by som sam nemohol mat deti, ked viem ze v DD su kopy uboziakov co cakaju na to ci sa ich niekto ujme alebo nie.. je neskutocne smutne pozerat sa na tieto deti v okamihoch kedy by toho rodica potrebovali a ten tam proste neni..

Janko - DETI NIE SU STENIATKA. Deti su tvoja krv.

Odesláno

Uf... Promiň, ale tohle je jak z nějaký zvrácený, darwinistický sekty. A nebo jsem to jenom blbě pochopil. :) Protože jinak bych musel postulovat jediné: VŠECHNY DĚTI, KTERÉ NEJSOU MÉ KRVE, JSOU ŠTĚŇATA....

pochopil si to viac nez blbě.. resp. vobec nepochopil. postuluj co musis (ked musis - nikto ta nenuti, len - s odpustenim - tvoja "logika")

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...