t2 Odesláno 6. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jsou pěkný, taky jsem je ještě neviděl. A s tím plastem bohužel souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jsou pěkný, taky jsem je ještě neviděl. A s tím plastem bohužel souhlas.Fakt? Po akom čase ten plast zhruba krehne? Mám vyše dvadsaťročné plastové Suunto, na slnku boli pomerne dosť, ale degradáciu plastu som si ani v náznaku nevšimol. No co se týče těch dotykových, tak tam bych byl se spolehlivostí opatrnější, hlavně při každodenním nošení. Myslím, že ta řada VDB má displej rezistivní. Kapacitní má, myslím, řada TC. Ale rozhodně to není ovládání, jako na mobilu. Přeci jen je to technologie několik desítek let zpět.Tie VDB sú parádne, len sú staré a stoja majlant. Škoda. Spolu s TC sa mi na nich páči najmä to, že na nich nevidno, že majú kalkulačku. Btw, súčasné DBC majú klávensicu kapacitnú, rezistívnu alebo membránovú? Ešte jednu vec som sa chcel opýtať. Majú niektoré modely odpočítavanie (countdown timer)? Niekoľkokrát denne to používam a možnosť nabúchať si čísla priamo klávesnicou by bola dosť pomôcka. Navyše všetky hodinky, ktoré som na to kedy používal, mali krok minútu, a častejšie potrebujem sekundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Fakt? Po akom čase ten plast zhruba krehne? Mám vyše dvadsaťročné plastové Suunto, na slnku boli pomerne dosť, ale degradáciu plastu som si ani v náznaku nevšimol. Tie VDB sú parádne, len sú staré a stoja majlant. Škoda. Spolu s TC sa mi na nich páči najmä to, že na nich nevidno, že majú kalkulačku. Btw, súčasné DBC majú klávensicu kapacitnú, rezistívnu alebo membránovú? Ešte jednu vec som sa chcel opýtať. Majú niektoré modely odpočítavanie (countdown timer)? Niekoľkokrát denne to používam a možnosť nabúchať si čísla priamo klávesnicou by bola dosť pomôcka. Navyše všetky hodinky, ktoré som na to kedy používal, mali krok minútu, a častejšie potrebujem sekundy. Sluníčko plast degraduje, ale nejvíc ničí plast a gumu chlorovaná voda (bazén). Každá značka může být jinak odolná, protože všichni nepoužívají stejné složení plastu. Timer mají všechny casia s modulem 676 (DBC 61/610/62), ale nastavit jdou po minutách. Taky EDB 600 jdou nastavit taky po minutách, ale ukazují při odpočtu i desetiny. VDB 3000 mám teď bez batt, tak tam nevím takhle z paměti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Timer s možností nastavení i vteřin mají zejména starší typy Casio a když mají i možnost automatického opakování a nastaví se jedna vteřina, tak se to pak zacyklí donekonečna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ktoré presne? Som si posťahoval manuály tých, čo ma zaujímajú (VDB, TC, DBC...) a buď majú timer nastaviteľný len po minútach, alebo vôbec... Čo - mimochodom - vôbec nechápem, prečo to vyhadzujú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Tak třeba dvanáctimelodiové moduly 82, 142, 407, 408 (typy M-12, M-22, M-32, M-321, M-52, M-621 atd.) nebo nejstarší pulsoměrky JP-100W modul 509 nebo moduly 549, 689, 690, 691, 874, 901 (typy W-38, W-47, W-71, W-720, W-721, W-780, DW-1500, DW-240, DW-260, DW-270, DW-310, W-26B, DW-5600, DW-5300 atd.) Kalkulačkovky to budou mít těžko, často timer nemají vůbec, to je spíše sportovní funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 ? Btw, súčasné DBC majú klávensicu kapacitnú, rezistívnu alebo membránovú? ?Jak to myslíš? Současný model se žádný dotykový nevyrábí. Současné DBC jsou DBC-32 a ty mají klávesnici klasickou mechanickou. Ale relativně dobrou.Pokud myslíš DBC-6xx, tak ty se ještě nové koupit dají, ale nejsou dotykové. Klávesnice je membránová a není nijak závratně spolehlivá. Spíš do té vitríny než na každodenní nošení.A s tím timerem je to jak píše Casiotron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Jo, myslel som DBC-611, čo sa dajú za pár peňazí na Amazone kúpiť nové. Vďaka obom za odpovede. Asi za poobzerám po tých TC, možno VDC, ale tie budú za raketu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 ...VDB 3000 mám teď bez batt, tak tam nevím takhle z paměti.VDB 3000 bohužel timer nemají. Zrovna je mám na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dneska...teda vcera jelikoz to bylo pred pulnoci jsem Casia AT-552 koupil na ebayi....vahal jsem vahal, ale pak do nich tech 5 tis Kc vc. dopravy dal...tak jsem na ne zvedavej...snad nebudu litovat... Tak bohužel radost z dobrého nákupu nevydržela dlouho.....koupil jsem, zaplatil a druhý den ráno zjistil, že prodejce mi platbu vrátil s absurdním odůvodněním "something is wrong with shipping address". Je to nesmysl, což jsem mu i psal, protože tu adresu používám léta a nikdy nebyl problém. Tak jsem mu psal....nereagoval ani na jednu z mých 3 zpráv. Následně hodinky vystavil znovu, ale už bez international shipping. Po cca 3 dnech cenu z původních 200 USD změnil na 999,99 USD......a nyní ji snížil na 800 USD. Takže takto končí tento příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Okamžitě by měl negativ, občas je v textu u negativů stejný příběh.... Tak bohužel radost z dobrého nákupu nevydržela dlouho.....koupil jsem, zaplatil a druhý den ráno zjistil, že prodejce mi platbu vrátil s absurdním odůvodněním "something is wrong with shipping address". Je to nesmysl, což jsem mu i psal, protože tu adresu používám léta a nikdy nebyl problém. Tak jsem mu psal....nereagoval ani na jednu z mých 3 zpráv. Následně hodinky vystavil znovu, ale už bez international shipping. Po cca 3 dnech cenu z původních 200 USD změnil na 999,99 USD......a nyní ji snížil na 800 USD. Takže takto končí tento příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Okamžitě by měl negativ, občas je v textu u negativů stejný příběh.... Taky že ho dostal....a pak mi dokonce napsal....viz níže. Mám rád, když někdo začne reagovat až když obdrží negativ, do té doby se vůbec neobtěžoval. Pokud by náhodou byla pravda to co píše (jako že tomu příliš nevěřím), tak mi to mohl zdůvodnit a ne dělat mrtvého brouka. Hi Michael,golostore has asked if you can revise the feedback that you left for CASIO 550G Dual Time Digital Vintage Watch. In Great Condition.Message from seller: ebay global shipping was not available during cornavirus outbreak pandemic. no shipping is allow threw the united states postal service Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Taky mi teď zrušili jedny pěkný starý kousky vydražený v Japonsku. A vrátili platbu. Problém možná může být v poště v současné době, ale těžko to bude poštou, když pak prodejce zboží vystaví znovu a s výrazně vyšší cenou. Už se mi párkrát stalo, že atraktivní starý kousky najednou z aukce, ještě před dokončením, zmizely. Asi prostě nekdo nabídnul prodejci víc rovnou na ruku, resp. na účet. Teď to bude se zakoupeným zbožím zřejmě pár měsíců dost nejisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 To naštve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 A mne zrusili blsaky vo Viedni . Budem musiet v tomto case nakupnej krizy, nacriet do spodnych skatul a pokusat sa ozivovat, davno odpisane kusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) Tak jsem si říkal, když tu Gombo zavedl ty tematické týdny, že bych v tom mohl pokračovat.Tak tento týden by to mohly být třeba módní značky kalkulačkových hodinek.Tento týden mám sice už zpoždění, ale to nevadí, dám rovnou dvoje.A hned ty nejznámější značky: Adidas a Puma.Nejsou to žádné reklamní hodinky. Jsou to přímo výrobky těch firem.Na těch Adidas není nic zvláštního. Jen to, že se dělaly ve spoustě barevných variant.Ty Puma jsou zajímavější. Mají dotykovou klávesnici, která jde i zamknout (asi ochrana proti nechtěnému dotyku). A při přepínání funkcí zobrazují nápisy: time, cal, chro, alrm, atd... Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Tak toto je riadna šupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Tak dnes přidám další módní (nebo spíše sportovní) značku - Fila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Tak a dnes přidám módní hodinky Flud BPM.Mám je v černé a bílé variantě. Dělaly se ještě v červené, krémové a černobílé variantě. Hodinky navrhl nějaký DJ a mají evokovat sampler Akai MPC 2000 (viz poslední obr.).Vyráběly se v roce 2011 a prodávaly se cca jen jeden rok, takže se jich asi prodalo celkem málo. Původní cena byla 80$. A byly v kovové krabičce se skleněným průhledem. Teď jsou už téměř nesehnatelné. Naposledy, když jsem je viděl na ebayi, tak byly v přepočtu za cca 6 tisíc Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 A ten mixák na nich něco dělá nebo je to jenom paráda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se