Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cíl dosažen!! Dnes ráno mi váha ukázala přesně o 11,5kg méně než prvního ledna. Což je 15% původní hmotnosti. O 8cm v pase méně taky není k zahození.  ;)

To Ti závidím  :notworthy: já bych potřeboval zhubnout tak ještě 30, abych byl jenom normálně tlustej.

Odesláno

chlapci ste ma takto pred casom inspirovali a dnes som konecne dosiahol ciel c 1.
120.jpg

Odesláno

Já šel z 90 na cca 80kg při 180cm během asi půl roku,hlavně změnou jídelníčku a taky to chce pít více vody.Ne nadarmo se říká,že hlad je převlečená žízeň.Sklenicí vody začínám den ,pak nějaké musli (ne ty hodně přeslazené)s kokosovým,mandlovým nebo sojovym mlékem,do toho nějaké ořechy,semínka,datle ....Takové ty chleby se salámem na svačinu jsem zrušil.Záleží jestli je hlad,někdy si vezmu třeba rozmixovaný tvaroh s lněným olejem a trochou ovoce.Na oběd třeba těstoviny s tuňákem,salát nebo něco podobného.Večer spíše nějaké bílkoviny,maso se zeleninou...Pečivo jsem dost omezil,ale úplně ho nezavrhuju.

Odesláno

Že hlad je převlečená žízeň znám... akorád se to povídá o pivu a ne vodě, a to bohužel platí i u mě.

Přesně...včera jsem měl hlad na cca 13 piv a 6 Becherovek... :rolleyes:

Odesláno

Já sem shodil za 12 měsíců 25 kg. Vynechal sem v jídelníčku vše dobré,hlavně mé milované buchty :-) Pak omáčky,smažené a pečivo. Přidal chůzi,občas běh a hlavně hodně jezdím na kole. Tak snad to tak vydrží :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Gratulace!

Za me jen ticha zavist. Ted k obedu ryba s hranolkama a jakousi tatarkou, mastna rybi polivka a v lednici se chladi tri piva na odpo na koupak. Chipsy mam pochopitelne taky. Leto je na hubnuti fakt na prd...:(

Odesláno

...konečně docentem... :)

attachicon.gifinc.graf.php.png

To jako fakt? :eek: 

TVL, to musíš vypadat, jak metrouš ... hubneš do "slim fit" ? Jako jestli jsi tohle shodil, tak kloubouk dolů, já furt jen žvaním, ale žeru, jak prase bo mi chutná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...