Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Tak úpravy jídelníčku jsou tady do detailu popsaný, já pozoruju zajímavý efekt u pohybu. Pravidelně 7 let plavu tak 1x - 3x týdně podle vyšetřeného času a z toho se v podstatě nehubne.. Před 2 měsíci jsem do toho  začal běhat a začínám díky tomu vypadávat z hadrů. Myslím, že tělo je v šoku z jiné fyzické námahy. Pokud člověk pravidelně dělá jeden sport, tělo si na něj zvykne. Je dobré mu občas dát šok a změnit typ pohybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakékoliv hubnutí a diety myšleno spálení tuku se projeví vždy cca po 3 měsících.  Jiné váhové úbytky v kratším horizontu je pouze voda.  Hubne se vždy od shora dolů. t.j.  napřed spadne člověk v obličeji,  pak to jde dolu, naposled tedy nohy.  Přibírá se naopak od spoda. t.j. naposled naroste podbradek :)

Upraveno uživatelem Napoleon
Odkaz ke komentáři

Jakékoliv hubnutí a diety myšleno spálení tuku se projeví vždy cca po 3 měsících.  Jiné váhové úbytky v kratším horizontu je pouze voda.  Hubne se vždy od shora dolů. t.j.  napřed spadne člověk v obličeji,  pak to jde dolu, naposled tedy nohy.  Přibírá se naopak od spoda. t.j. naposled naroste podbradek :)

No nevim, ty 2 cisla v pase nebude jen voda (40 na 36-7) :-)

To Shotik : prochlastanej vikend na morave a dnes uz mam otevrenou lahev abych se uklidnil viz co me nastvalo :-)

Odkaz ke komentáři

Co jsem zatim slysel, tak telo hubne / nabira kazdy jinak a vicemene rovnomerne. No, kazdopafne nema ani moc cenu nad tim premyslet, bo se to stejne neda ovlivnit.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jakékoliv hubnutí a diety myšleno spálení tuku se projeví vždy cca po 3 měsících. Jiné váhové úbytky v kratším horizontu je pouze voda. Hubne se vždy od shora dolů. t.j. napřed spadne člověk v obličeji, pak to jde dolu, naposled tedy nohy. Přibírá se naopak od spoda. t.j. naposled naroste podbradek :)

No ja po uprave jidelnicku sel z vahou behem dvou mesicu z 87kg na 75kg.. (momentalne mam 73kg a od zmeny jidelnicku je to uz vic nez 5 mesicu)

Ted si pripadam jak meloun.. 12kg vody / 2kg tuku :-)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Taky uz par mesicu stagnuju... holt clovek je rozlitanej, sama chata, grilovacka, navsteva, garden party...:-) nevari si a cvici nepravidelne. To leto vidim bez sance, chopim se toho zase az na podzim.

Mám to stejně. Když je pěkně, tak vytáhnu gril a když je hnusně, tak přece nepůjdu běhat :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...