gougy Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 (upraveno) Tři měsíce bez stresů, fastfoodu, benzínkové stravy a auta obecně a hele - o dvě čísla menší kalhoty (velikostně z téměř 114 na 106 a váhově ze 107 na 92) jenom díky změně návyků a půl hodině až hodině chůze denně a tomu, že namísto šesti káv/denně (mléko, cukr, někdy šlehačka) piju tak jednu za tři dny. Docela koukám. Upraveno 18. září 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Super! Blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Super! Blahopřeji.Díky, mám teď spoooustu triček, co můžu nosit (a žádný oblek ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 To nakupování nových hader je fajn Peek Clopenburg třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Bože, že ake hnusne vlakno.... !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Bože, že ake hnusne vlakno.... !!!Jojo, zaloz vlakno Kila nahoru a aspon se rozsiri moznost prispivat i nam ostatnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Jojo, zaloz vlakno Kila nahoru a aspon se rozsiri moznost prispivat i nam ostatnim ach jo? ale zial asi musim zostat aj ja v tomto vlakne, uz sa chystam zacat so spravnim zdravym zivotom, ale vzdy mi do toho zasiahnu nejake cesty po svete a to je moj koniec - tam vsetko chcem ochutnavat a zerem co vidim?. s prislubom, ze ved doma v klude zacnem s dietkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 ach jo? ale zial asi musim zostat aj ja v tomto vlakne, uz sa chystam zacat so spravnim zdravym zivotom, ale vzdy mi do toho zasiahnu nejake cesty po svete a to je moj koniec - tam vsetko chcem ochutnavat a zerem co vidim?. s prislubom, ze ved doma v klude zacnem s dietkou.Dieta začíná v hlavě, pak se nebudeš vymlouvat na cesty:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 mas velku pravdu?. som nachylny ( uchylny???) hladat si vymluvy, ze preco to nie je mozne? ale proste mam rad zradlo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 "Jsem tlustej protože nejsem línej se pořádně nažrat." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Tři měsíce bez stresů, fastfoodu, benzínkové stravy a auta obecně a hele - o dvě čísla menší kalhoty (velikostně z téměř 114 na 106 a váhově ze 107 na 92) jenom díky změně návyků a půl hodině až hodině chůze denně a tomu, že namísto šesti káv/denně (mléko, cukr, někdy šlehačka) piju tak jednu za tři dny. Docela koukám.ACH JO... Jak já Ti závidím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Magická hranice 80 kg pokořena, jsem na 79. Na začátku prázdnin jsem měl nějakých 87 a už jsem se cítil divně a měl velký náběh na brutálního pivase. Přitom podle smart váhy bez úbytku svalové hmoty, tuk jsem snížil asi o 4%. A to hlavně díky online kalorickým tabulkám, na které jsem tady narazil. Asi 3 týdny jsem ladil jídelníček a něco o tom četl a pak vysadil definitivně bílé pečivo a brambory (což bolelo, šťouchačky já rád). Takže díky, že jste mě nevědomky navedli na správnou cestu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Tak já jsem zrovna dneska skočil na váhu. 1.ledna jsem měl 105kg, 25.září mám 92kg. Při výšce 185cm.Ještě 5-10kg bez ztráty svalové hmoty a jsem happy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Tak to gratuluji.... 79 jsem měl naposledy asi tak v pátý třídě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 začal sem se hejbat, ale nejsem schopnej nějak uzpůsobit stravovací návyky, takže moje váha vykazuje občasný výkyv dolu, ale posledních pár tejdnů zase up :-/a hlavně coke addiction dělá svoje (tekutá věc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Boze, uz zase tu vyskocilo toto hnusne vlakno?. horsie ako americke hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Chodím cvičit 2 - 3x týdně, vesměs kardio a plavání. Ale stejně to šlo nahoru páč v práci 90% času prosedím. U mě to bylo jednoznačně tím žrádlem, protože jsem víc kalorií přijímal než spaloval. A teď rozhodně hladem netrpím a na pivko chodím uplně stejně jako dřív pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Tak zas po měsíci malý update, podle plánu jsou dole další 3 cm, ale ta mrcha váha píše pořád to svoje overloaded, tak snad za měsíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Se podělím o aktuální zkušenost spojenou s hubnutím i když prohubnutí jako takový to fakt není.Přes půl roku se mi váha moc nehýbe, plus mínus tři kila, což při skoro 2 metrech a 105kg je to nic. Začal jsem makat, nic. Jídlo - v pohodě, hlídám se.Zbývá jen lékař kontrola tuk/svaly atd.. ale to se mi nějak příčí, a hlavně jsem měl neskutečně náročný rok, teda ještě mám. Takže jsem se to rozhodl ne vyřešit, ale celý "zlomit".Půstem. Detox a doufám že nastartování procesu změny váhy nastabilních 95 +- kilo. Kromě třídenního půstu ze zvědavosti před rokem žádný zkušenosti. Snažil jsem se dost o tom přečíst a našeljsem dost relevantních informací na zahraničních webecha jdu na to. V sobotu jsem jedl velice mírně, skoro vůbec. V neděli jen pomeranč a večer banán. Včera (den 1) nic.Dneska (den 2) nic. Piju vodu, včera hodinku lehkej rotoped. V práci jsem si šéfem a naordinoval jsem si pokud možnobezstresový light týden, a kupodivu to půjde.Před začátkem jsem vyhodil váhu aby mě to neovlivňovalo.Je mi zatím fajn, chtěl bych vydržet 7 dní, tak mi držte palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Tak jsem taky zase najel na řízené hubnutí. Cílem ale nejsou primárně kila dolů, ale detox + zavedení (a dlouhodobé udržení zdrav. životního stylu). Co se týče cvičení, plánuju jet tak 2x týdně činky, 1-2 rotoped a 1-2x HIIT. To už jsem zkoušel, a bez změny stravování to asi moc nepůjde, takže to hlavní budu zkoušet tam. Byl jsem shodou okolností během 3M u 2 léčitelů a doporučují omezit mléčné + pečivo, takže asi skončím na paleo/primal stravě :-) no uvidíme. Kromě toho budu teď chodit na detox od různých breberek (viry, plísně, bakterie...) plasmou a zapperem (nějaké hi-tech léčitelství), což by mohlo pomoci. Tak uvidíme, jak to půjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se