Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Tři měsíce bez stresů, fastfoodu, benzínkové stravy a auta obecně a hele - o dvě čísla menší kalhoty (velikostně z téměř 114 na 106 a váhově ze 107 na 92) jenom díky změně návyků a půl hodině až hodině chůze denně a tomu, že namísto šesti káv/denně (mléko, cukr, někdy šlehačka) piju tak jednu za tři dny.  Docela koukám.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Jojo, zaloz vlakno Kila nahoru a aspon se rozsiri moznost prispivat i nam ostatnim

ach jo? ale zial asi musim zostat aj ja v tomto vlakne, uz sa chystam zacat so spravnim zdravym zivotom, ale vzdy mi do toho zasiahnu nejake cesty po svete a to je moj koniec - tam vsetko chcem ochutnavat a zerem co vidim?. s prislubom, ze ved doma v klude zacnem s dietkou.

Odkaz ke komentáři

ach jo? ale zial asi musim zostat aj ja v tomto vlakne, uz sa chystam zacat so spravnim zdravym zivotom, ale vzdy mi do toho zasiahnu nejake cesty po svete a to je moj koniec - tam vsetko chcem ochutnavat a zerem co vidim?. s prislubom, ze ved doma v klude zacnem s dietkou.

Dieta začíná v hlavě, pak se nebudeš vymlouvat na cesty:-)
Odkaz ke komentáři

Tři měsíce bez stresů, fastfoodu, benzínkové stravy a auta obecně a hele - o dvě čísla menší kalhoty (velikostně z téměř 114 na 106 a váhově ze 107 na 92) jenom díky změně návyků a půl hodině až hodině chůze denně a tomu, že namísto šesti káv/denně (mléko, cukr, někdy šlehačka) piju tak jednu za tři dny.  Docela koukám.

ACH JO... Jak já Ti závidím..

Odkaz ke komentáři

Magická hranice 80 kg pokořena, jsem na 79. Na začátku prázdnin jsem měl nějakých 87 a už jsem se cítil divně a měl velký náběh na brutálního pivase. Přitom podle smart váhy bez úbytku svalové hmoty, tuk jsem snížil asi o 4%. A to hlavně díky online kalorickým tabulkám, na které jsem tady narazil. Asi 3 týdny jsem ladil jídelníček a něco o tom četl a pak vysadil definitivně bílé pečivo a brambory (což bolelo, šťouchačky já rád). Takže díky, že jste mě nevědomky navedli na správnou cestu!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Chodím cvičit 2 - 3x týdně, vesměs kardio a plavání. Ale stejně to šlo nahoru páč v práci 90% času prosedím. U mě to bylo jednoznačně tím žrádlem, protože jsem víc kalorií přijímal než spaloval. A teď rozhodně hladem netrpím a na pivko chodím uplně stejně jako dřív :) pohoda

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Se podělím o aktuální zkušenost spojenou s hubnutím i když pro

hubnutí jako takový to fakt není.

Přes půl roku se mi váha moc nehýbe, plus mínus tři kila,

což při skoro 2 metrech a 105kg je to nic.

Začal jsem makat, nic. Jídlo - v pohodě, hlídám se.

Zbývá jen lékař kontrola tuk/svaly atd.. ale to se mi nějak

příčí, a hlavně jsem měl neskutečně náročný rok, teda ještě mám. Takže jsem se to rozhodl ne vyřešit, ale celý "zlomit".

Půstem. Detox a doufám že nastartování procesu změny váhy na

stabilních 95 +- kilo.

Kromě třídenního půstu ze zvědavosti před rokem žádný zkušenosti. Snažil jsem se dost o tom přečíst a našel

jsem dost relevantních informací na zahraničních webech

a jdu na to.

V sobotu jsem jedl velice mírně, skoro vůbec.

V neděli jen pomeranč a večer banán.

Včera (den 1) nic.

Dneska (den 2) nic.

Piju vodu, včera hodinku lehkej rotoped.

V práci jsem si šéfem a naordinoval jsem si pokud možno

bezstresový light týden, a kupodivu to půjde.

Před začátkem jsem vyhodil váhu aby mě to neovlivňovalo.

Je mi zatím fajn, chtěl bych vydržet 7 dní, tak mi držte palce.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem taky zase najel na řízené hubnutí. Cílem ale nejsou primárně kila dolů, ale detox + zavedení (a dlouhodobé udržení zdrav. životního stylu).

Co se týče cvičení, plánuju jet tak 2x týdně činky, 1-2 rotoped a 1-2x HIIT. To už jsem zkoušel, a bez změny stravování to asi moc nepůjde, takže to hlavní budu zkoušet tam. Byl jsem shodou okolností během 3M u 2 léčitelů a doporučují omezit mléčné + pečivo, takže asi skončím na paleo/primal stravě :-) no uvidíme. Kromě toho budu teď chodit na detox od různých breberek (viry, plísně, bakterie...) plasmou a zapperem (nějaké hi-tech léčitelství), což by mohlo pomoci.

Tak uvidíme, jak to půjde...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...