Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No jo, utíká to fest :(

Máš je ještě?

No a protože si tě pamatuju jak si tě pamatuju, tak mě právě překvapuje, že po pár letech budeš řešit takovéhle věci.

Nemám, prodal sem je myslím maamaovi. Hele čteš, co píšu? Měřim 180 a vážím cca 88, to zas není nějaká extrémní nadváha. A důvod sem psal taky, já už se fakt snad rozbrečím.

Odesláno

Jasně že vím o co ti jde. Ale ta tvoje lenost a pohodlnost je prostě stejná, jako mají tlustý lidi, co chtějí zhubnout. A zrovna u tebe, jak si tě pamatuju a který tady vždycky střílel brilantními vtipy a sršel energií, bych tu lenost a skluz mezi lidi bez vůle, nečekal.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jasně že vím o co ti jde. Ale ta tvoje lenost a pohodlnost je prostě stejná, jako mají tlustý lidi, co chtějí zhubnout. A zrovna u tebe, jak si tě pamatuju a který tady vždycky střílel brilantními vtipy a sršel energií, bych tu lenost a skluz mezi lidi bez vůle, nečekal.

Jéžiš tak já Ti na krabičky teda kašlu a du si vypěstovat ňáký kuře nebo prase, ať mám za dva měsíce co na dezerťák.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A to vo těch brilantních vtipech dám přečíst paní.

Odesláno

Tak zalistuj v hloubi chronomagu. Já když občas narazím na svoje několik let starý příspěvky, tak s hrůzou zjišťuju, že asi stárnu, nebo co.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak zalistuj v hloubi chronomagu. Já když občas narazím na svoje několik let starý příspěvky, tak s hrůzou zjišťuju, že asi stárnu, nebo co.

Nemusím listovat, brilantním vtipem srším furt pryč.

Odesláno

Kua, tak jsem se zase včera ožral tak, že jsem si dal taky novoroční závazek - a sice že nebudu tolik chlastat... :-)

Tak to jsem zvědavej...

Odesláno

Co to žrádlo v prášku "Mana" ?

http://www.mojemana.cz/#proc

To by mohlo bejt bezstarostný.

Jinak se mi zdá, že se blbě vyspal spíš Karlos než Zmizik :D

Mana je fajn, ale já jsem při zemi, beru to jako doplněk stravy, rozhodně nejedu jen na ní. Nedokážu si představit pít jen to. Chybělo by mi maso, zelenina, atd.

Když není čas nebo se mi zrovna nechce vařit, umíchám koktejl z many a vím, že mne to zaplní žaludek, chutná dobře, v neposlední řadě obsahuje vše, co by v zdravém jídle mělo být.

Odesláno

Prave sem povecerel par kolecek uheraku a zajidal to bramburkama co zbyly od silvestra, zaplnilo to zaludek a chutnalo taky dobre... Snad uz zasoby brzy dojdou :D

• po 5 týdnech...
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

a od dnes je toto moje oblubene vlakno... nie rychle zeny a krasne auta!

hodinky a cigara?

hry a audio?

Odesláno

příjem potravy denně na cca 2/3 dřívějšího... Denně 40 minut kolo. výsledek: -6 kg, za posledních 10 dnů však ani deko. Asi jsem to nekde nějak posral. :-o

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...