zde Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Takovej vedlejsi efekt, z tlaku 150/100 jsem na 114/75. Coz znamena mimo jine, ze vpodstate nemuzu vstat, aniz bych neupad :-oVšak buď rád, čím nižší tlak, tím delší život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Co to má být? ahoj,zkoušel jste někdo MANU? a pokud ano jakej výsledek a jak dlouho jste to zkousely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Ani nechtej vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 odjinud: českej klon Soylent Green a spol. prášek, kterej si rozmícháš ve vodě, a má ti to nahradit jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Já sem se tuhle schejbal pro kočku a prdla mně úplně nová košile vod Hawes&Curtis, ale né, že knoflík ale prostě se roztrhla vepředu vedle knoflíků.Nemáš si kupovat takový hujdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 A mysLis fakt stezejku nebo je to eufemismus pro nejakou cast tveho tela? :-) Myslím fakt stěžejku. Skleněný voko nemám, uši mi držej dobře, nos taky a nic jinýho co by mi mohlo upadnout jsem už léta neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Od 1. 1. mínus 11 kg, skoro všechno z tuku...Vzhledem k zdravotním problémům a silné nadváze nemůžu jiný pohyb než chůzi - takže se snažím aspoň 5 km denně, jím hodně ryb a libové drůbeže, hodně zeleniny, trochu (cca o 1/3 oproti "ideálnímu množství") jsem omezil sacharidy, dávám pozor, abych nejedl příliš málo, jím pravidelně po 4 hodinách a hodně pestře. Nekupuju a nejím nic, na čem není uvedeno složení a kalorická hodnota, vše si píšu do kaloricketabulky.cz. Tak nějak přirozeně jsem z jídla vytěsnil chemii a veškeré prefabrikáty, stejně tak uzeniny a tmavé maso (krom občas šunky z hovězího masa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Studena voda versus tepla...nekdo to tady psal. Ma to vliv na hubnuti? To slysim poprve tak proto se ptam. Jinak brambory jsou rozhodne lepsi prilohou nez ryze. Na kazde telo funguje neco.jineho ale zaklad je co do te pusy davate. Cviceni je az na druhem miste.Bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Otužování by mělo zvyšovat výdej energie, takže pomoct může. Podle velikosti vlivu to ale bude ještě za cvičením. Nicméně jako doplněk po vyřešení stravy a pohybu určitě fajn, a to nejen kvůli hubnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Od 1. 1. mínus 11 kg, skoro všechno z tuku...Vzhledem k zdravotním problémům a silné nadváze nemůžu jiný pohyb než chůzi - takže se snažím aspoň 5 km denně, jím hodně ryb a libové drůbeže, hodně zeleniny, trochu (cca o 1/3 oproti "ideálnímu množství") jsem omezil sacharidy, dávám pozor, abych nejedl příliš málo, jím pravidelně po 4 hodinách a hodně pestře. Nekupuju a nejím nic, na čem není uvedeno složení a kalorická hodnota, vše si píšu do kaloricketabulky.cz. Tak nějak přirozeně jsem z jídla vytěsnil chemii a veškeré prefabrikáty, stejně tak uzeniny a tmavé maso (krom občas šunky z hovězího masa).Tak ať ti to novoroční předsevzetí vydrží co nejdéle, kolego...držím palce...já zatím -13... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tondaa73: nejde o novoroční předsevzetí, mezi svátky jsem měl dost nehezký zdravotní problém, takže primárně se musím dát zdravotně dokupy. Proto hodně řeším i co a jak jíst atd... Hubnutí je logický, ale vedlejší produkt... Ale hodně dbám, abych hubl tuk a nic než tuk. To je pro mne mnohem důležitější než kila samotná... A gratuluji. Mínus 13 je hodně, možná až moc - pozor na jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Studena voda versus tepla...nekdo to tady psal. Ma to vliv na hubnuti? To slysim poprve tak proto se ptam. Jinak brambory jsou rozhodne lepsi prilohou nez ryze. Na kazde telo funguje neco.jineho ale zaklad je co do te pusy davate. Cviceni je az na druhem miste.Bohuzel.Plaváním se bohužel nehubne ale je to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Conrad: to nemusí být vždy pravda. Plavání je energetický výdej a jako takový při správné stravě hubnout pomůže, obzvláště v teplé vodě. Navíc při vyšší nadváze jde o, spolu s chůzí, pohyb velmi vhodný. Je pravda, že to není primárně hubnoucí aktivita, ale pomoci může. Stejně tak různá balanční cvičení, jóga atp. Třeba já mám velký podíl tuku v těle (přes 40%), takže cokoli, co zvýší podíl svalové hmoty (která následně pomáhá tuky pálit) sekundárně pomůže i hubnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tondaa73: nejde o novoroční předsevzetí, mezi svátky jsem měl dost nehezký zdravotní problém, takže primárně se musím dát zdravotně dokupy. Proto hodně řeším i co a jak jíst atd... Hubnutí je logický, ale vedlejší produkt... Ale hodně dbám, abych hubl tuk a nic než tuk. To je pro mne mnohem důležitější než kila samotná... A gratuluji. Mínus 13 je hodně, možná až moc - pozor na jojo Hlavně to zdravíčko, kámo, to je nejdůležitější...A s jojo mám praxi...stopro zase přiberu, ale bude to trvat tak 5...6...7 let...cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Můžeš to nějak rozvinout, pls? Já měl za to, že je to naopak... Studena voda versus tepla...nekdo to tady psal. Ma to vliv na hubnuti? To slysim poprve tak proto se ptam.Jinak brambory jsou rozhodne lepsi prilohou nez ryze. Na kazde telo funguje neco.jineho ale zaklad je co do te pusy davate. Cviceni je az na druhem miste.Bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Je na to velmi jednoduchá odpověd...rýže má vic sacharidu než brambory a navic brambory jsou hypoalergenní. Celkově cukry jsou na dvě věci...na ***** je to pouze energie.Mnohem lepší ji brat z ovoce-pomeranče,jablka,kiwi,grep.Jsou to rychlé cukry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Romane plavanim se opravdu moc nehubne.Ani kdyz se chodi 28 dni v mesici,jako chodim ja.Nastane tzv. Tuleni efekt,telo ma tendenci problemove partie obalit tukem,aby nevychladlo a bylo kde brat energii .Co je fajn,ze ale ani nepriberes,nepretezujes se,protoze to nejde udejchat,nebude nic bolet-pokud stridas plavecke styly,lze to udelat i pestre,s deskou,piskotem,packama,ploutvema procvicovat jednotlive partie no a potkat i hezky holky jen v trenkach.Vylezes ven,ses nabitej energii. Asi je fajn to zaradit jako doplnkovy program ke cviceni,nebo behani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Petre: jasny. Ja to beru. Jako na protazeni je to fakt dobry. Ja jsem spis do fitka. Plavat chodi mlada pani. Chceme az se udela lip zkusit behat. Ale chapu ze strava je zaklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Když už tady všichni tak hubneme, tak se zeptám čím si svoje úspěchy vážíte? Mám váhu za 300,- a je to přesné jak předpověď počasí. A chodit se vážit do stodole na decimálku se mi nechce a v koupelně by vypadala blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Takovej vedlejsi efekt, z tlaku 150/100 jsem na 114/75. Coz znamena mimo jine, ze vpodstate nemuzu vstat, aniz bych neupad :-oTak nevstávej...zůstaň ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se