Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

lidi by si měli uvědomit, že se hubne u stolu, ne v posilovně

pokud začneš cvičit a neupravíš stravu, nezhubneš. Přibereš na svalech. A cvičení jako takové není na hubnutí moc vhodné, už vůbec ne pouze 30minut. Na shazování tuků je nejlepší nějaký aerobní pohyb pokud možno aspoň hodinu. Kolo, chůze(pokud máš aspoň nějakou vytrvalost, tak běh), běžky (pomalu), plavání.

Odesláno

lidi by si měli uvědomit, že se hubne u stolu, ne v posilovně

pokud začneš cvičit a neupravíš stravu, nezhubneš. Přibereš na svalech. A cvičení jako takové není na hubnutí moc vhodné, už vůbec ne pouze 30minut. Na shazování tuků je nejlepší nějaký aerobní pohyb pokud možno aspoň hodinu. Kolo, chůze(pokud máš aspoň nějakou vytrvalost, tak běh), běžky (pomalu), plavání.

Jídelníček jsem upravil. Bohužel jsem zjistil, že s těma 5 pivama denně to prostě asi fakt nepůjde :D Tak to zkusím omezit aspoň na víkendy a uvidíme, zda to bude mít vliv :-)

Odesláno (upraveno)

Můžu doporučit udělat si vlastní analýzu jídelníčku, to pak člověk kouká, kolik toho úplně zbytečně nasaje, je toho na netu spousty: http://www.dwn.cz/fitlinie, https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.psc.android.kaloricketabulky&hl=cs určitě se dají najít někde i kalorické tabulky v excelu. Ale hlavní je změna životního stylu, diety jsou dočasná záležitost. Držím palce.

Upraveno uživatelem luciasek
Odesláno

Mě přijde jako super aplikace "Kalorické tabulky" pro Android. Krásně si tam člověk může zapisovat co sní a vypije - v číselnících jsou snad všechny nápoje a jídla co znám. Oproti tomu pak můžete zapsat i absolvované sportovní aktivity. Třeba i to co cvičím teď já tam je v číselnících uvedeno.

Takže třeba včerejšek mi vyšel takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

No a pak jsem tam zapsal těch 5 piv a vyšlo to takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

:cheers:

Odesláno

čistě teoreticky si můžeš dopočítat, kolik bys zhruba měl mít aktivit, abys spálil jen těch 5 piv(170-250Kcal x5=850-1250Kcal) 

při mých 75kg bych musel běžet 10km/hod zhruba 105-155minut, při vyšší váze to více. Ale zase s vyšší váhou se víc doporučuje chůze, svižná Chůze ? 5,0 km/h v kopcovitém terénu = 0.084Kcal/min/kg, tedy 850/0,084*75=135minut chůze

Odesláno

Na konci loňského roku jsem si dal předsevzetí, že ve dny, kdy cvičím, nebudu chlemtat pivo. Dopadlo to tak, že jsem přestal cvičit.

...ale teď jsem zase začal bo jsem šel váhově nahoru a já hrozně nerad kupuju nové hadry...aerobní cvičení v kombinaci s hlídáním si kalorického příjmu a výdeje je asi nejlepší způsob. Hlavně díky té aplikaci se člověk průběžně učí a zjišťuje, co a v jakém množství ho zasytí na určitou dobu. Ale stačí z toho na dva měsíce vypadnout, jako se to stalo mě, a už to jede...

Odesláno

Tak já se úplně vykašlal na nějaký počítání kalorií. Vycházelo to stejně divně a hlavně to nefungovalo. Změnil jsem stravovací režim úplně od píky, a zatím to funguje. Přestal jsem snídat, přestal jsem taky jíst vločky a müsli, neobědvám. Nažeru se pořádně až večer...

Odesláno

Tohle téme je často lepší jak HUMOR:-))

jo, je to vtipný, jak se často lidi držej nesmyslů i když jim nefungujou. Nebo mě ještě pobaví, představa lidí o "zdravém" jídle. Třeba rybí prsty jsou z ryby, tak jsou zdravý. A že jich sním, a furt nehubnu.. :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...