Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Jo, já bych jako základ viděl pohyb, alespoň hodinu denně. Denně! Ne 3x týdně vlažný fitko proložený kecáním. Ideálně pak pohyb vícekrát za den. Jako další bych viděl kvalitní potraviny, omezeně sacharidů a ty nejlépe soustředit maximálně do dvou jídel, lépe do jednoho, po kterém nenásleduje aktivita. No a kvalitní spánek alespoň 8 hodin denně. Takže to tak náročný vlastně není...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na druhou stranu, bezdomovci chlastaj jak duhy a tlustý moc teda nejsou... takže nějak to jít musí... :-)

pokud si chceš pořád dávat ty pivečka navečer, tak ti asi nic moc stejně nepomůže. Jako pomohlo by asi se celý zbytek dne někde procházet, popobíhat apod :)

Odkaz ke komentáři

Jo, já bych jako základ viděl pohyb, alespoň hodinu denně. Denně! Ne 3x týdně vlažný fitko proložený kecáním. Ideálně pak pohyb vícekrát za den. Jako další bych viděl kvalitní potraviny, omezeně sacharidů a ty nejlépe soustředit maximálně do dvou jídel, lépe do jednoho, po kterém nenásleduje aktivita. No a kvalitní spánek alespoň 8 hodin denně. Takže to tak náročný vlastně není...

Pobavil :D Dík

Odkaz ke komentáři

:D Vlastně je to brnkačka :D Spánek 8 hodin, minimálně hodina cvičení denně a stávající zaměstnání, to u mě není realný :-)

Jo, pamatuju si, že na škole jsem stíhal 2x denně fitko a do toho ještě bazén, kolo nebo tenis :D  

Odkaz ke komentáři

Alkohol je proste pruser :( zpomaluje to metabolizmus.(snad jsem to napsal spravne) Ale zas co z toho zivota pak zbyva :))) Chce to vse delat tak trochu se selskym rozumem a samozrejme ze v 7 vecer si nedam knedlo vepro zelo ale jen brambory,maso a zeleninu v neomezenem mnoustvi(zeleninu) Jinak je to jednoduche jako facka.

Odkaz ke komentáři

:D Vlastně je to brnkačka :D Spánek 8 hodin, minimálně hodina cvičení denně a stávající zaměstnání, to u mě není realný :-)

Jo, pamatuju si, že na škole jsem stíhal 2x denně fitko a do toho ještě bazén, kolo nebo tenis :D

Tak život je otázkou priorit, o tom žádná.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak... pro běžně zaměstnaného člověka, s rodinou, naprostá pohodička  :lol2:

Já jdu zatim cestou jídelníčku a stravního režimu, do toho sportovní aktivita sborem 2x týdně hodina (squash) a docela to jde. V létě přidam kolo, a nazdar.

Jsem běžně zaměstnaný člověk s rodinou a je to v pohodě. Neřekl bych "naprostá pohodička", to ne, to bylo možná někde na škole, ale jde to. Je to jen otázka priorit, jak píšu Tomasovi_2002. Ale jo, chce to trochu snahy, to nezastírám. Kdyby to bylo jednoduchý, dělal by to každej...

Odkaz ke komentáři

Hele kluci bez urážek. Nemám vůbec potřebu někomu něco dokazovat. Ale tak nějak mi to nedalo se nevyjádřit, protože stravovací režimy a jejich různý varianty jsou pro mě dost aktuální. A přišlo mi, že tohle vlákno někdo třeba opravdu chce číst a získat z něj třeba i dobrý informace. Taky mi to nedalo, když tady čtu vyložený blbosti a mýty. A taky si uvědomuju, že sem sám jako idiot spoustu těch mýtů a blbostí následoval dlouhý roky.

Jinak jsem normálně aktivní sportovec, ale už v kategorii veteránů. Hlavně lift a zápas.

A sralo mě, že musím pořád hlídat váhovou kategorii, shazovat do ní a podobně. Taky mě štve počítání kalorií a dělání modly ze stravovacích režimů, jakýchkoli. Je sice pravda, že na každýho funguje něco trošku jinýho, ale základní principy jsou stejný a jednodušší než si spousta lidí myslí. Takže tak  :blink:  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...