Návštěvník Zmizík Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 v Praze ne Tak hipster na kole.
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jakej ma efekt cviceni rano nalacno?kazdymu vyhovuje neco jinyho...Samozřejmě ať si každý dělá co chce :-) Jenom píšu svůj subjektivní názor - tělo má rychlejší přístup k uloženým tukům, máš to za sebou a snídaně pak chutná dvojnásob :-)
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 A pak seš z toho tak vystresovanej, že se blbě rozhlídneš a zdravýho tě přejede trolejbus.To spíš hrozí těm, co při chůzi žerou kebab a čumí do telefonu :-)
panedge Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Covece nevim,co jsem to studoval,tak telo nepali vic,nema zadnej jinej pristup nez kdyz cvicis nazranej a vecer treba.
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Covece nevim,co jsem to studoval,tak telo nepali vic,nema zadnej jinej pristup nez kdyz cvicis nazranej a vecer treba.Ok, ale to, že to máš za sebou, mi nevymluvíš Já bych třeba po cvičení večer neusnul.. Ale každej funguje jinak, o tom žádná.
panedge Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Tak ze to mas za sebou to je pravda:-))Ja jsem rano priblblo,takze jsem rad,ze vubec chodim a funguju:-)A kdyz cvicim rano,tak pak bych celej den vic jedl a neco zobal.
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Tak ze to mas za sebou to je pravda:-))Ja jsem rano priblblo,takze jsem rad,ze vubec chodim a funguju:-)A kdyz cvicim rano,tak pak bych celej den vic jedl a neco zobal.To já taky, ale prostě se přinutím, překousnu prvních deset minut a pak už jsem probranej jako nikdy. A posnídaňovou kávičku si vychutnám s pocitem vítěze :-) No vidíš, já se pětkrát denně naprásknu tak, že se do mě už nic dalšího nevejde..
morepower Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Souhlasim s Mr. Igelitem, že to musí bejt jednoduchý. Já většinou mívám těch cca 5 jídel dopředu taky rozhodlých, protože podle nich nakoupím. Akorát je sním během 4 hodin. O to víc musím počítat s tím, abych se nezaplácl hned prvním jídlem, ale funguje to dokonale. Myslím to pořadí jídel, zelenina na začátek, po ní cca do 10 minut přichází hlad, pak maso, co můžu. Někdy na dvakrát, protože metabolismus pálí jak vzteklej a po cca 20-30minutách mám zas hlad a pocit prázdnýho žaludku. Pak další bílkoviny a tuky, nejčastěji vejce, nebo sýry no a na závěr pak teprve přílohu. Tady je fakt poznat, co zaplácne. Jinak ranní cvičení mě dost baví, ale jenom když je teplo. Vyběhnu, všichni ještě spí a všude to voní, paráda. Ideální pro dvoufázovej trénink, kdy pak odpoledne se jdou tahat kila. Tady čistě rozlišuju na baví×nebaví, o efektivitě jindy.
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Například já jsem hodně systematický člověk, rád mám vše naplánované. V podstatě se dá říct, že čtyři z pěti denních jídel mám vymyšlená/připravená ve více verzích a jenom je obměňuju tak, aby se mi nic nezajedlo. Ušetřím čas a mysl :-) A dělám dost věcí hormadně a dopředu.. Ale je fakt, že já jsem na tohle dost úchyl :-)No jistá forma OCD je v tomto případě výhoda. Já jsem požitkář, ale snídám a večeřím každý den už několik let v podstatě totéž, jediná variabilní položka je oběd.
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 No jistá forma OCD je v tomto případě výhoda. Já jsem požitkář, ale snídám a večeřím každý den už několik let v podstatě totéž, jediná variabilní položka je oběd.Pár lidí už mi řeklo, že jsem tak trochu autista. Mám třeba na stole srovnanou propisku, klíče, flashku, telefon, žvýkačky a sklenici do obdélníku :-)
morepower Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Pár lidí už mi řeklo, že jsem tak trochu autista. Mám třeba na stole srovnanou propisku, klíče, flashku, telefon, žvýkačky a sklenici do obdélníku :-) se ti z toho musí blbě pít, ne?
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Buď v klidu, nejsi v tom sám igelite.
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 se ti z toho musí blbě pít, ne?Pije se z toho v pohodě, ale sklenici musím následně opět naplnit, protože poloprázdná působí ledabyle. A zapomněl jsem dodat, že žvýkačky musí být samozřejmě nápisem nahoru.
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Na podobné úchylky je tu vlákno. Držme se kil dole
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Na podobné úchylky je tu vlákno. Držme se kil dole To byl samozřejmě vtip (jen to s tou sklenicí), ale je to k tématu - pitnej režim :-))
odjinud Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Taky cvičím aerobku ráno nalačno, takže povídku k tomu znám: Svaly jedou na curk v krvi. Ten stačí cca na 30-50 min. intezivního pohybu typu běh, rotoped atd. Pak poklesne pod určitou mez a tělo začně štěpit tukové zásoby. To tý doby při aerobce tuky nevyužívá.No a fígl je v tom, že po ránu je hladina cukru v krvi je nejnižší (prostě v noci člověk nejí), takže ta doba se o něco zkracuje.Současně taky platí, že třeba aerobka na 30 min. denně je na hubnutí málo.
Návštěvník Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Já teda stravu řešit odmítám. (co se týče počítání kJ atd..) Navíc si myslím, že nejím úplně špatně až teda na alkohol. Když jsem dělal aktivně triatlon tak jsem si jednou počítal denní příjem a vyšlo mi nějakých 44 tis. kJ žral jsem absolutně pořád, ovšem při 7% tělesného tuku (taky můj treninkový týden sestával z bratru 22-25 hodin- to si při práci neumím představit). Potom mi odešly kolena a půl roku mi zůstaly stravovací návyky, ale už bez sportu. No byl jsem celkem dost vyžraný musím říct, je teda fakt, že jsem chodil aspoň cvičit (78kg -> 95 kg -stačil mi půl rok. Pořád mi teda trochu břicho zůstalo, respektive těch 7% už nebudu mít nikdy.Jíst by měl podle mě každý tak jak mu vyhovuje, já obecně na postavu kašlu. Mám ještě nějaké sportovní cíle a zajímá mě spíše ten výkon/zdraví. Podle mě spousta lidí podceňuje jednu zásadní věc a to je jíst v klidu a dobře žvýkat. On toho potom i člověk je schopen sníst méně. Podle mě třeba sledování televize u jídla je minimálně nešťastné..Věřím, že nízkofrekvenční strava může v pohodě fungovat, ale třeba nedokážu si to spojit s ranním tréninkem plavání, to bych cestou do práce 3x omdlel. Totéž s kolem, tam jak člověk jednou dostane hlad, tak už je pozdě (bavím se o závodní cyklistice/plavání, kdy chci jet/plavat v tempu) Jinak aerobní pásmo je super na spalování tuků, ale zase Vás to nenaučí běhat/jezdit na kole atd... ikdyž nějaký základ je samozřejmě v tomto nutný.
SCIFI Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jestli mají výživový poradci vlákno o hodinkách bude asi stejně vtipný.
morepower Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Taky cvičím aerobku ráno nalačno, takže povídku k tomu znám: Svaly jedou na curk v krvi. Ten stačí cca na 30-50 min. intezivního pohybu typu běh, rotoped atd. Pak poklesne pod určitou mez a tělo začně štěpit tukové zásoby. To tý doby při aerobce tuky nevyužívá.No a fígl je v tom, že po ránu je hladina cukru v krvi je nejnižší (prostě v noci člověk nejí), takže ta doba se o něco zkracuje.Současně taky platí, že třeba aerobka na 30 min. denně je na hubnutí málo. S takovými principy počítá i nízkofrekvenční stravování. Když se postíš určitou dobu, hladina inzulinu je nízká a pokud to zakončíš tréninkem, lépe se pálí špeky.
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Taky je potřeba říct, že každý máme jiný metabolismus, takže zatímco mně stačí kardia docela málo, tak někdo když se dva týdny nehýbe, už šaltuje na další páskovou díru :-) Na druhou stranu docela obtížně nabírám svaly.. No a pak jsou exoti, co na to úplně kašlou, jedí nepravidelně, samej fastfood, chlast, párkrát zavítaj do posilovny a maj útlý pas a ňadra dmoucí :-) Je to holt nefér..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se