Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No prime, gratuluji, to je krááása - zase jedny opravdu skvělý solitery. Aby byly perfektní, potřebovaly by zdá se mi jen upravit font datumky, aby ladil s fontem číslic, tohle je na kontrast příliš blízko, ale ne stejné - vím, že to asi nelze přetisknout bez ztráty garance. Ale náádhera, gratuluji.

Ještě se musim kapinku poslintat - takhle přesně si představuju navázání na primácký inženýrský prostěvidimkolikjehodin dizajn, který tak obdivuju - neboli, jak píše pansocka, na ty ošahaný komunistický šmejdy! :D

bravo, prime. Gratulace majiteli!!

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Základní design ciferníku je moc pěkný. Ale to logo, to logo! Mně tam prostě nesedí. Tam by se hodil bochánek nebo něco jednoduchého psacím písmem...

Kromě toho se mi zdá poměrně nešťastné to big date - je to takové ani decentí malé ani pořádně velké (a la například Lange & Söhne Saxonia).

Ale je-li spokojen zákazník, je to v pořádku a hotovo.

Odesláno

panesocko, máš recht - pak ať se nikdo nediví těm neustálým diskusím o ceně, když si prim fajnovosti nechává pro sebe! Tohle by podle mého soudu dost podpořilo prodej řekněme numery.

Odesláno
Pekny kousek. Jaky je to kalibr?

Je to ETA 2896 (pokud se nepletu). To znamená, že by neměl být problém použít např. Etu A07 161 s ukazatelem rezervy chodu.

Prime mám pravdu, nebo se pletu, nebo je velký problém získat jakýkoliv kalibr od Ety po jednom kuse?

Jo a ještě jedna věc: Logo PRIM se mi líbí!!! ...... nazdar :cool:

Odesláno

Jasan decebale, ten má přeci každej :D

Ale v tom to nejni - mě se prostě špatně čte datum na trojce, protože jsem línej ohybat ruku do pravýho úhlu. Ale uznávám, že je v případě big date a číslovanejch indexů je to ................:)

Odesláno
Grande date to je parádička.

Proč nejsou takovéto  povedené kousky prezentovány na webu Prim? To samé platí pro Jawa Rider, Kupka l.e.  + spoustu dalších, nám neznámých, hodinek. Když majitelé těchto kousku svolí, stačí sepsat příběh, nafotit a šup s tím na web.

Je to paradox, ale některé věci mi jdou daleko rychleji vložit sem, než na náš web. Tam je to pro mě složitější, protože musím vymyslet do jaké sekce vlastně tyto hodinky dávat, aby se nepletly se standardní kolekcí.

Odesláno
panesocko, máš recht - pak ať se nikdo nediví těm neustálým diskusím o ceně, když si prim fajnovosti nechává pro sebe! Tohle by podle mého soudu dost podpořilo prodej řekněme numery.

Je mi to skutečně líto. Není to otázka neochoty! Prostě nevím kam dřív skočit. Jsem rád, že se o to stihnu podělit s Vámi.

Odesláno
Pekny kousek. Jaky je to kalibr?

Je to ETA 2896 (pokud se nepletu). To znamená, že by neměl být problém použít např. Etu A07 161 s ukazatelem rezervy chodu.

Prime mám pravdu, nebo se pletu, nebo je velký problém získat jakýkoliv kalibr od Ety po jednom kuse?

Jo a ještě jedna věc: Logo PRIM se mi líbí!!! ...... nazdar :cool:

ETA kalibr s rezervou chodu už jsme minimálně ve dvou hodinkách realizovali, takže mohu potvrdit, že to jde.

Stejně tak jsme již dělali lupu ve skle nad datovým okénkem.:) To jsem také nestihl ani nafotit.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...