Prokop Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2006 Tak se konečně i tato oblíbená varianta 36 velikosti dočkala většího brášky. Právě toto větší provedení je možné na speciální přání vybavit i kalibrem 96. Aby to bylo správně pochopeno, tak do pouzdra na kalibr ETA 2824-2 pochopitelně nejde dát kalibr 96, ale máme již hotovou i takovou konstrukci, která je ušitá na míru kalibru 96. Zkrátka, už jsme něco podobného pro naše zákazníky dělali, a tak tato modifikace nemusí být pro majitele kalibru 96 z říše snů.
JJ Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2006 Jsou pěkné, to ano, ale přece jen k tomu ciferníku mi víc sedí listové ručky původního quartz modelu (jakož i jeho zlatá barva, ale je mi jasné, že to by dnes, po zavržení pozlacování, lezlo hodně do peněz).
Prokop Odesláno 5. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2006 S tím mohu souhlasit. Kolega Helikar se ale nyní zamiloval do profilovaných. Ne, vážně, kdo je bude chtít s listovými (černými nebo zlacenými nehraje roli), není v tom žádný problém, to je u nás bezpříplatková individualizace.
X-Bob Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Ne ne ne, mě se líbí ručky profilované ("šípové") Kolegu Helikara chápu Ale jsou jinak parádní, ikdyž osobně bych preferoval černé ručky.
typograf Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Prime, je reálné pouzdro upravit na kalibr 50 nebo 74 a na kolik by taková úprava cca vyšla?
Lukáš Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 JJ napsal: Jsou pěkné, to ano, ale přece jen k tomu ciferníku mi víc sedí listové ručky původního quartz modelu (jakož i jeho zlatá barva, ale je mi jasné, že to by dnes, po zavržení pozlacování, lezlo hodně do peněz). Jo to jsou ty pravé ručky. A musím napsat Prime, že mám zase nad čím přemýšlet, ten model s 96 to je prostě paráda!!! Konečně pořádné Primky
Milda Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 typograf napsal: Prime, je reálné pouzdro upravit na kalibr 50 nebo 74 a na kolik by taková úprava cca vyšla? Take by me to zajimalo ?
babaq Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Kombinace ocelového pouzdra a zlatých ručiček mi nepřipadá ani trošku šik. Popravde ty ručičky vypadají jako pěst na oko, značně humpolácky. Ale to je můj osobní názor a nikdo jiný jej nemusí sdílet...
JJ Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Mimochodem mýlím se, nebo je ciferník opravdu celý ve jedné rovině? To snížené mezikruží u původních se mi velmi líbí (na fotce, co jsem postnul dobře vidět ve spodní polovině ciferníku).
Prokop Odesláno 6. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 typograf napsal: Prime, je reálné pouzdro upravit na kalibr 50 nebo 74 a na kolik by taková úprava cca vyšla? Je to naprosto reálné. Myslím, že by to ani nemělo být nedostupné z hlediska cenového. Dokonce jsem přesvědčen, že na kalibr 50 už je pouzdro vyrobeno. Na kalibr 74 asi ne, tam by to bylo asi nákladnější. Počítám, že Lineu s kalibrem 50 bude chtít více lidí. Cenu takhle od boku nevypálím, ale pokud je o to vážný zájem, tak se pustím do kalkulace. Pokud by bylo vícero zájemců, bylo by to samozřejmě jednodušší.
Prokop Odesláno 6. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Lukáš napsal: JJ napsal: Jsou pěkné, to ano, ale přece jen k tomu ciferníku mi víc sedí listové ručky původního quartz modelu (jakož i jeho zlatá barva, ale je mi jasné, že to by dnes, po zavržení pozlacování, lezlo hodně do peněz). Jo to jsou ty pravé ručky. A musím napsat Prime, že mám zase nad čím přemýšlet, ten model s 96 to je prostě paráda!!! Konečně pořádné Primky Když bude zájem, mohu jeden funkční kus Sv.V. hodinek s kalibrem 96 přivézt na naše vánoční besídky k fyzické prezentaci.
Prokop Odesláno 6. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 babaq napsal: Kombinace ocelového pouzdra a zlatých ručiček mi nepřipadá ani trošku šik. Popravde ty ručičky vypadají jako pěst na oko, značně humpolácky. Ale to je můj osobní názor a nikdo jiný jej nemusí sdílet... Vkus je individuální a zrovna tento problém jde řešit, jak už jsem psal, bez jakéhokoliv příplatku! Každý si může vybrat ze 3 typů ruček a jakékoliv povrchové úpravy a nic ho to nebude stát. To je součást našeho servisu a osobního přístupu.
Lukáš Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 PRIM napsal: Lukáš napsal: JJ napsal: Jsou pěkné, to ano, ale přece jen k tomu ciferníku mi víc sedí listové ručky původního quartz modelu (jakož i jeho zlatá barva, ale je mi jasné, že to by dnes, po zavržení pozlacování, lezlo hodně do peněz). Jo to jsou ty pravé ručky. A musím napsat Prime, že mám zase nad čím přemýšlet, ten model s 96 to je prostě paráda!!! Konečně pořádné Primky Když bude zájem, mohu jeden funkční kus Sv.V. hodinek s kalibrem 96 přivézt na naše vánoční besídky k fyzické prezentaci. Rád bych je viděl, co takhle je vzít i na dražbu CH.l.e.? Díky
Milda Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 PRIM napsal: typograf napsal: Prime, je reálné pouzdro upravit na kalibr 50 nebo 74 a na kolik by taková úprava cca vyšla? Je to naprosto reálné. Myslím, že by to ani nemělo být nedostupné z hlediska cenového. Dokonce jsem přesvědčen, že na kalibr 50 už je pouzdro vyrobeno. Na kalibr 74 asi ne, tam by to bylo asi nákladnější. Počítám, že Lineu s kalibrem 50 bude chtít více lidí. Cenu takhle od boku nevypálím, ale pokud je o to vážný zájem, tak se pustím do kalkulace. Pokud by bylo vícero zájemců, bylo by to samozřejmě jednodušší. Linea s kalibrem 50, zajimala by me tedy pripadna kalkulace ceny ? Mozna by se zde naslo vice zajemcu?
typograf Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 PRIM napsal: typograf napsal: Prime, je reálné pouzdro upravit na kalibr 50 nebo 74 a na kolik by taková úprava cca vyšla? Je to naprosto reálné. Myslím, že by to ani nemělo být nedostupné z hlediska cenového. Dokonce jsem přesvědčen, že na kalibr 50 už je pouzdro vyrobeno. Na kalibr 74 asi ne, tam by to bylo asi nákladnější. Počítám, že Lineu s kalibrem 50 bude chtít více lidí. Cenu takhle od boku nevypálím, ale pokud je o to vážný zájem, tak se pustím do kalkulace. Pokud by bylo vícero zájemců, bylo by to samozřejmě jednodušší. Výborně. Teď už zbývá jen ta (kulatá, nezapuštěná, větší) korunka, aby se hodinky daly příjemně natahovat. Než dodělám návrh ciferníku (bude to ještě nějakou dobu trvat), tak to možná v Eltonu technologicky vyřeší. Jo a ještě ty ručky: modré - nelakované. Už se těším. :)
Viktor Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 pan socka napsal: Také bych měl zájem o jeden kousek Linea se strojkem s mimostředovou ručkou. Zatím zvažuji Prim kalibr 50, který nemám, nebo kalibr ETA, který také nemám. Ale mám jeden dotaz, vyrábí se ETA bez datumu, automat s mimostředovou sekundovou ručkou? Jen ETA 2895 je automat s mimostředkou, má i datum, ale to není na závadu. Prostě se na ciferníku neudělá datumové okénko - jako třeba tady:
Prokop Odesláno 6. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Lukáš napsal: PRIM napsal: Lukáš napsal: Jo to jsou ty pravé ručky. A musím napsat Prime, že mám zase nad čím přemýšlet, ten model s 96 to je prostě paráda!!! Konečně pořádné Primky Když bude zájem, mohu jeden funkční kus Sv.V. hodinek s kalibrem 96 přivézt na naše vánoční besídky k fyzické prezentaci. Rád bych je viděl, co takhle je vzít i na dražbu CH.l.e.? Díky Zkusím to tak zajistit. Osobně jsem myslel spíše na toho 20.12., protože na tu dražbu se to moc nehodí.
Prokop Odesláno 6. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Pro případné zájemce o Linea 40 s kalibrem 50: Do konce týdne to zkusím rámcově zkalkulovat!
nachtflug Odesláno 7. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2006 To Prim: Pridavam s k zaujemcom o model Linea 40 s kalibrom 50. Som velmi zvedavy ako to dopadne....
Lukáš Odesláno 7. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2006 PRIM napsal: Lukáš napsal: PRIM napsal: Když bude zájem, mohu jeden funkční kus Sv.V. hodinek s kalibrem 96 přivézt na naše vánoční besídky k fyzické prezentaci. Rád bych je viděl, co takhle je vzít i na dražbu CH.l.e.? Díky Zkusím to tak zajistit. Osobně jsem myslel spíše na toho 20.12., protože na tu dražbu se to moc nehodí. Pokud by to nevyšlo, tak nevadí. Myslel jsem, že byste je hodil na pravou ruku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se