Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hotovo, dobojováno, zkracování dělal nakonec p. Městka. Taky s tim měl co dělat, bylo to skutečně jen tuhý. Uvnitř je jen nezávisle volná tyčka, nic víc, posílám foto. Kdo si koupí tyto hodinky tak ať si fakt raději koupí ten držák a kvalitní šroubováček a jehlu, aby vyšťouchla tu tyčku.

edit: kolem cca 22h vytvořím ve fotogalerii fotovečerníček :D dřív na to asi nebudu mít čas...

post-3900-090246000 1325001717.jpg

Upraveno uživatelem lastam
  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkus Parexo. Jinak přeji příjemné ponošení. Ráda jsem pomohla.

• po měsíci...
Odesláno
  V 26. 12. 2011 v 20:36, 'ricous' napsal:

Gratulace, i když s tím, tahem ti neporadím.

S tím naštváním tě chápu - něco podobného jsem zažil u svých PO, kdy na nich nešlo jen tak vyměnit tah za gumu - musely být spešl stěžejky, na které jsem měsíc čekal...

kde se takové stěžejky shání?
Odesláno

Viktore jak ses dostal ke stěžejkám? Já mám nějaký noname mesh (2500 model) a nemůžu se tam vystěžejkovačem vůbec dostat, je nějakej širokej, sakra. A nechci je poškrábat.

Odesláno

Naprosto v pohode, je tam dost prostoru, sundat tah bez poskrabani pouzdra bylo horsi, kolega drzel hodinky a ja se dvema vystezejkovaci v kazde ruce, ale nakonec to slo ... :)

Odesláno
  V 17. 2. 2012 v 13:42, 'Alda' napsal:

Viktore pěkné pěkné :smile_anim: , akorát by mě sralo na takových voňafkách to ošmechtlané pouzdro od koncovek orig. tahu. Jde to vidět na fotce č. 4. Se divím, že ti to nevadí :D

Byla to jen necistota, uz jsem to utrel :D
Odesláno (upraveno)

Tak na tom meshi je to naprostá paráda, a z fotek se mi zdá, že to ubírá na mohutnosti hodinek, což se mi moc líbí. Pěkně jsi mě navnadil, jdu nahodit mesh na Speedy...

Upraveno uživatelem kloubik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...