Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můžete mi poradit nebo spíše inspirovat?

Popis: Qwartz hodinky, vodotěsnost 10 BAR, otočná luneta, kovový tah.

Vzhled: něco jako Omega Seamaster, Orient Mako, Seiko 7002, Seiko Samurai, Steinhart Ocean 44, atd.

Cena: do 4000,-

Najde se něco takového?

Předem děkuji za odpovědi všem.

Tomáš

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gustaf, Golana ambasador :D

uz jsem se chtel zaradovat, ze to logo prevedli do celostribrneho provedeni, coz by jim dost prospelo. ale na webu to maji porad stejne. no ale za ty prachy vyborna hodnota, to tvrdim furt.

Odesláno

KOlem téhle ceny se dají sehnat i Doxa s oranžovým cifrem, pokud se tedy nepletu :)

Odesláno

Gustaf, Golana ambasador :D

uz jsem se chtel zaradovat, ze to logo prevedli do celostribrneho provedeni, coz by jim dost prospelo. ale na webu to maji porad stejne. no ale za ty prachy vyborna hodnota, to tvrdim furt.

Posted ImagePosted ImagePosted Image mnaja, prostě mě i tenhle jejich model nadchnul....Těžko říct, jak je to s tím logem, ale tohle celostříbrné vypadá dobře. Taky si myslím, že je to za málo peněz poměrně slušná muzika.

Odesláno (upraveno)

tyhle Golany mi příjdou jak mňamozní potápky za pár peněz.Ty co postnul Gustav taky jdou,ale ty čísla a ta datumovka :suicide_anim:

Popřípadě dokoupit nějaký řemen s barev.prošitím.

post-8590-098052100 1324997653.jpg

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno (upraveno)

tyhle Golany mi příjdou jak mňamozní potápky za pár peněz.Ty co postnul Gustav taky jdou,ale ty čísla a ta datumovka :suicide_anim:

Popřípadě dokoupit nějaký řemen s barev.prošitím.

Vraby ,ty už jsem mu také nabízel, neboť jsem jejich vlastník, ale v černo červené kombinaci. Nesplňují požadavky na vzhled na Seamastery.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Vraby: Je to tak - tyto Golany jsou krásné (v té červené ještě hezčí), ale chtěl jsem kovový tah a vzhled jako Seamaster/Submariner.

sry to jsem nějak přehlédl.
Odesláno

Děkuji za návrhy.

Vlasta66: nějak si nemůžu pomoct, Invicta na mě působí strašně lacině - už jsem to procházel, ale bohužel.

Kuncák7: zajímavá alternativa.

Martz: Jsou krásné, já vím. Ale původně jsem chtěl něco méně sportovního.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...