LukashX Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Díky za odkaz, maj tam zajímavý kousky. Docela mne to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Timex hodil jeho povedený modul Q digital do plastových pouzder. Příjemnej počin. https://timex.com/products/q-timex-lca-35mm-resin-strap-watch-tw2w45100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Nová Casia ABL 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Celkom sa mi páčia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Mně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Zaujímavé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července (upraveno) Nové géčka GD-010. V Casiu použili do géček modul s desetiletou baterií. Design je na první pohled docela "vojácký". Potud vše ok. Ale už druhý pohled odhaluje takovou pocitovou lacinost, skoro low costovost. Připomínají mi Timexy. Osvětlení je bohužel jen ledkou (cena nepustí) a co hůř, nejvíc Casio promuje, že jsou z bioplastu. Tudíž eko, hm to je hlavní přednost géček? A po deseti letech šup do popelnice. Nojono, eko. Přijdou ve třech barvách a se stejným bezelem vyjdou ještě anadigi GA-010. Upraveno 22. července uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července (upraveno) Novinka, vypadá to fakt pěkně. Upraveno 23. července uživatelem Mano1990 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července V 20. 7. 2024 v 10:10, t2 napsal: Nová Casia ABL 100 retrodesign super, takovy A168 s krokomerem. jen s tou jejich posranou aplikaci at jdou dopr.. dokud nevydaji novou, jednoduchou, tak casia s BT za me nepouzitelne. zrovna vcera jsem ji ve vzteku odinstaloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 17 hodinami, lub napsal: retrodesign super, takovy A168 s krokomerem. jen s tou jejich posranou aplikaci at jdou dopr.. dokud nevydaji novou, jednoduchou, tak casia s BT za me nepouzitelne. zrovna vcera jsem ji ve vzteku odinstaloval. Ony počítají i kroky tyhle Géčka? Jinak já myslel, že konečně udělali nějakou fungující appku a ono nic, tak to mě docela odradilo od koupě. To asi sáhnu po těch obyč bez BT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna V 22. 7. 2024 v 18:50, t2 napsal: Nové géčka GD-010. blizsi info https://www.g-central.com/specs/g-shock-gd-010/ zacinaji me zajimat. jednoduchy modul, velky pouzdro a paradni displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna první video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Tak to vypadá, že se v prosinci dočkáme reedice prvních G-shock, v prosinci by měl přijít na trh model GW 5000R s ocelovým pouzdrem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Ty bych mohl potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) Nové anadigi od Omegy: Seamaster Regatta Přesnost +/- 7 vteřin ročně!!! To je něco. Upraveno 17. září uživatelem t2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září tu je nieco k nim:) https://forum.chronomag.cz/topic/173123-omega-seamaster-regatta-2024/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Nové modely GM-2110D. Různé barvičky za docela fajn cenu. Vypadají hezky, ale bál bych se, že se to hned poškrábe jestli neudělali nějakou úpravu (jasně, jsou to G-Shocky, ale stejně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Třetí varianta třetí generace Casiotronů: TRN 50ZE-1A 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Dnes clanek na novinkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 19. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu V lidl shopu za 299.90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se