Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Nové géčka GD-010. V Casiu použili do géček modul s desetiletou baterií. Design je na první pohled docela "vojácký". Potud vše ok. Ale už druhý pohled odhaluje takovou pocitovou lacinost, skoro low costovost. Připomínají mi Timexy. Osvětlení je bohužel jen ledkou (cena nepustí) a co hůř, nejvíc Casio promuje, že jsou z bioplastu. Tudíž eko, hm to je hlavní přednost géček? A po deseti letech šup do popelnice. Nojono, eko. 

Přijdou ve třech barvách a se stejným bezelem vyjdou ještě anadigi GA-010.

GD-010-1.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 7. 2024 v 10:10, t2 napsal:

Nová Casia ABL 100 

abl-100-retro-model-with-bluetooth-and-step-tracker-1.thumb.jpg.7360078dbb9adebe795d647766c56502.jpg

retrodesign super, takovy A168 s krokomerem. jen s tou jejich posranou aplikaci at jdou dopr.. dokud nevydaji novou, jednoduchou, tak casia s BT za me nepouzitelne. zrovna vcera jsem ji ve vzteku odinstaloval. 

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, lub napsal:

retrodesign super, takovy A168 s krokomerem. jen s tou jejich posranou aplikaci at jdou dopr.. dokud nevydaji novou, jednoduchou, tak casia s BT za me nepouzitelne. zrovna vcera jsem ji ve vzteku odinstaloval. 

Ony počítají i kroky tyhle Géčka? Jinak já myslel, že konečně udělali nějakou fungující appku a ono nic, tak to mě docela odradilo od koupě. To asi sáhnu po těch obyč bez BT. 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...