Hantronix Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Tak jsem po dlouhé době narazil na melodiovky, tak jsem si hned jedny z nostalgie objednal. GTUP GT-1985 (7 melodií, částečně vodotěsné a co víc - celokovové). Teď když je na ALZE Black friday, tak za 488,- Kč. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 (upraveno) Tak jsme se po dlouhé "šuškandě" konečně dočkali. "Replika" prvního modelu Gshock DW-5000R-1A je i na oficiálnich stránkách. https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.DW-5000R-1A/ Upraveno 29. listopadu 2024 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Tak ty Mr-G jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna V 20. 7. 2024 v 10:10, t2 napsal: Nová Casia ABL 100 Má je tady někdo? Uvažuju o nich, ale nejdřív by mě zajímaly nějaké zkušenosti. Jaká je výdrž baterie? A je dobíjecí? Co bluetooth? Není s ním problém? Co aplikace do mobilu? Synchronizuje jen kroky nebo třeba i čas? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Nove Ironmany https://www.hodinkee.com/articles/timex-japan-releases-a-trio-of-metal-og-ironman-8-laps?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-011025&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna su to predsa len digitalky Nové G-Shock DW-5600 v kolaboraci s dílem japonského umělce jménem Katsushika Hokusai. článek zde: https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/g-shock-s-dw-5600-takes-on-the-flair-of-hokusai-s-most-well-known-works-in-new-collaboration 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Na koho se nedostalo DW 5000R má další a levnější šanci: DW 5600RL-1JF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna V čem se liší od 5600E? Nevidím rozdíl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Asi jen potisk sklíčka, aby se podobal na DW 5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna A jo, je to tak. Dal jsem si je vedle sebe, už to vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna (upraveno) Příští měsíc by se měly začít prodávat dva přírůstky k 5000U. Černé GW-5000HS-1 a bílé GW-5000HS-7. Upraveno 17. ledna uživatelem Milan59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno středa v 08:34 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:34 Pacman série. Nejvíc mě zaujaly kalkulačky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se