t2 Odesláno 23. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Ještě jedna varianta: GMW-B500KL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 DLC varianta je parádní. Jen, aby takhle hezké zůstaly i po roce nošení...
tovaryš Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 ..to těžko...když si vezmem, jak náchylný jsou GW 5000...a to maji na sobě gumovej bezel tak trpí jen spodní kryt...
Frostie Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 myslím, že to nebude až tak tragické
tovaryš Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 ...ale na denní nošení, potažmo Heavy Duty by to asi nebylo....jak už tady někdo psal - stylovka ....
Frostie Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 ...ale na denní nošení, potažmo Heavy Duty by to asi nebylo....jak už tady někdo psal - stylovka ....To ano
t2 Odesláno 12. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Movado Bold: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nové G shocky: GWX 5700CS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Myslím, že zatím zůstanu u klasiky 80tých let. Je to ale jenom můj názor..
t2 Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Nové géčka DW 5(6/7)00 BBMA: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A taky Seiko SBEP005: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.amazon.co.jp/???????-PROSPEX-LOWERCASE??????-?????????-SBEP005/dp/B07CBC1X1C/ref=cts_wa_2_vtp
t2 Odesláno 8. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Dneska jsem v práci při brouzdání po netu našel TOHLE: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byl jsem z toho úplně hotovej! Nejenom psychicky ale i fyzicky. Byl jsem po zbytek pracovní doby roztržitej, roztěkanej a skoro jsem se třásl jako nějaká smažka, která viděla jak si něko poblíž šlehnul. Tak jsem začal přemýšlet jestli by nestačilo koupit jen bezel a pásek. Jak by asi vypadaly ty moje nový černý 5735, nebo GW 5000? Ale tak jednoduše to asi nepůjde. Asi se mi líbí, jsem patrně ztracen. Není to ten pravej G shock v tom původním stylu Hummeru do války. Je to trochu metrosexuální disco, ale zase jednu kladnou věc to v sobě má. Tyhle géčka se nestydí řvát: WOLE já jsem v kovu, ve zatě! Sakra nevíte někdo proč pořád oslavujou loňský výročí i letos? Kdo to má pořád platit?Je to v sérii s ještě dvěma pro mě nezajímavejma plastovkama: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak jsem ještě našel tyhle Frogy: GWF-D 1000 JCG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Limitek na bázi DW 5600 je jak much: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jenže tyhle jsou vyjímka. Nepomatuju něco takovýho, že limitka vzniká na základě DW 5000 v pořádným pouzdže se screwbackem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a na posledním místě ještě jedny (čtvery) plastovky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 skvele napsano a diky za info.ten novy model dole vypada taky sympaticky. du si hledat..
lub Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 tak jsem nasel https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/g-shock/gbd-800-8er/ super, bt a cisty digi (digi verze obdobnych gba800), dobrej modul i vzhled.. rad bych vyzkousel na behani namisto sgw200.
siwi Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Je to sice až na výjimky cirkus, ale tak nějak hezky se na něj kouká
t2 Odesláno 26. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Dvě nové barevné varianty 5610:modré: GWM5610MD-2JF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. žluté: GWM5610MD-9JF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quattroRS Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Nič proti týmto novým verziám, ale keby Casio malo v ponuke toľko modelov, koľko má v ponuke farebných verzií, tak je najväčším výrobcom hodiniek na svete Dvě nové barevné varianty 5610:modré: GWM5610MD-2JFGWM5610MD-2JF xx.jpgžluté: GWM5610MD-9JFGW-M5610MD-9JF xx.jpg
tovaryš Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 https://www.g-central.com/g-shock-gw-b5600-and-gw-b5600bc-tough-solar-bluetooth-resin-squares/
t2 Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2018 GX 56 SLG-1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Přesně. Trefa do černýho. Konečně mají zase pozitivní displej.
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Nevypadaj marne... CASIO DB-380-1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se