Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

No, tak už jedu jedno presso za druhým... :D Nechápu, jak jsem dodnes mohl žít bez Nespressa, fakt díky chronomagu, že mě navedl na tu správnou cestu... :D A ještě jednou velké díky pro FrantiškaH.

Jinak zatím mi nejvíce chutnalo Indriya from India. Čekám na schválení voucheru a objednám ten startovací 150ks paket.

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Nespressari, potrebuju radu, chceme našim k Vanocum koupit nespresso a maj teď na Mallu akci včetně aeroccina, co si o tom myslíte? Nejsou to žádná heavy drinkers, když si daj 2 denně tak to bude tak na hranici maxima

dík

Odkaz ke komentáři

Hoši, tak dneska "velký" průser... :)

Objednal jsem si kapsle balíkem "Na poštu". A přišlo se na chybu v jejich systému... :D Dalo mi to na výběr z brněnských pošt, takže jsem zvolil "602 00 Brno Nádražní 3". Na mail mi přišlo potvrzení s totožnou adresou. A dnes večer SMS a mail z české pošty, že mám připraven balíček na poště Nádražní 3, Ivanovice na Hané... :D Na infolince se omluvili, tak jsem zvědav na kompenzaci.

Odkaz ke komentáři

ja bejt Clooney, tak ti jeste nakopu. mas si to objednat PPLkem :)

Díky... :D PPLkem si to neobjednám, protože moji adresu zaváží takovej divnej typan, co dopředu vůbec nevolá, takže mi některé zásilky vozí třeba 3 dny, než mě zastihne doma... :D Za chvilku vyrážím do Ivanovic... :D

Odkaz ke komentáři

No, tak už jedu jedno presso za druhým... :D Nechápu, jak jsem dodnes mohl žít bez Nespressa, fakt díky chronomagu, že mě navedl na tu správnou cestu... :D A ještě jednou velké díky pro FrantiškaH.

Jinak zatím mi nejvíce chutnalo Indriya from India. Čekám na schválení voucheru a objednám ten startovací 150ks paket.

Vítej mezi Nespressoholiky. Indriya je bašta, ale nejvíc mi chutná Ristretto Origin India, ale ta je jenom do velkých office Nespresso mašin. Jiný tvar kapsle.
Odkaz ke komentáři

NIGHTinGALE: Ja jsem ji nakonec jeste sehnal. Nebyla za vylohou, ale jeste ji neli. V podzimnim Nespresso magazinu Zurich je o ni clanek. Hawaii dela mene, nez 1% svetove produkce, nejakych 2000 akru. Jedina kava na svete made in USA. Dokonce povezu do Ceska jednu mistni forumovou objednavku. Jeden clen nezavahal a pres SZ objednal.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Já tedy nemám přímo nespresso, ale Dolce Gusto (princip úplně stejný). Káva je to opravdu dobrá a ze začatku si člověk říká, jaká je to super koupě. Stroj za pár šušňů a pak už jen kapsle. No ten stroj je dost dotovanej a veškerej zisk těch firem je právě z těch kapslí. Teď po nějakejch 2-3 letech si myslím, že by bylo lepši si koupiz nějakej lepší kávovar v cenové relaci 20K+, beztak si myslím, že už v těch kapslí u nás bylo utopeno i více :) ... Jinak to neberte jako nějakou zásadní kritiku, mně to kafe z těch stroječků fakt moc chutná, jen jsem se tak zamýšlel :-P

Odkaz ke komentáři

Neber to jako kritiku, ale Nespresso a dolce gusto se co do kvality kafe fakt neda srovnat a pro cloveka kterej vypije do cca 60 - 100 kafi mesicne velka masina nema cenu, protoze jak uz je psane vyse stejne to kafe z toho nebude jako v kavarne, vecne resis nacatej pytlik kafe aby nezvetral, bordel v kuchyni atd. kdezto nespresso je cerstvy neustale, neudela bordel a kafe je vzdy stejne a super.

Vyse uvedene neplati tolik pokud pijes late apod. ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...