spineshank Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Nějak mně Nespresso omrzelo :/ Doma ráno Dharkan, v práci 4x Indriya, doma večer 1-2x Cubania.. Nevím jeslti si na doma nekoupím páku.. zase :/na páku se vyprdni,nech si dát kafe rovnou místo krve,to bude lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 pánové zeptám se nemravně. Nějakou dobu pokukuju po Nespressu jako náhradu za tchibo cafissimo a dneska mi skocila do schránky akce na jakýkoli Nespresso kávovar + aeroccino zdarma. Coz bych rád využil. Moje otázka zní. je rozdíl KRUPS a DeLonghi? Díky za speedy odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) myslím že rozdíl je jen v designu Upraveno 13. února 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Je nějaký zádrhel u těch levných mašin když si dělám většinou kávu jen pro sebe 1-2x denně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 navíc máš garanci že pokud bude problém,přijedou a přivezou náhradní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Ok jedu pro to .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Takze tak A ted jen koupit nejaky nadobi. Ty pixie kalisky mi prijdou desne veliky ne ? To je tan na lungo i ten malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 (upraveno) V Nespressu mají natrvalo nové 3 řady Decaffeinato. Odvozené od základních modelů. Silnější Arpeggio a Vivalto Lungo a jeste něco. Nakoupil jsem, vyzkouším a dám report.Ani jsem tu novinku nezregistroval v mailu, jakoby to nepromovali.Komu vadila jemná chuť decafu, tak teď by mohl najít řešení. Upraveno 21. února 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 J to je v nabidce cca mesic,pri posledni/objednavce to bylo jako novinka,ale objednal jsem klasiku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 My decaf pijeme každý večer, bych nespal. Poslední kafe max ve tři, jinak čumím půl noci do stropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 tak to u nás nehrozí,okolo 20 hod něco volume10-12 okolo 21,30 volume 7-10 většinou a spíme naprosto v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 V Nespressu mají natrvalo nové 3 řady Decaffeinato. Odvozené od základních modelů. Silnější Arpeggio a Vivalto Lungo a jeste něco. Nakoupil jsem, vyzkouším a dám report.Ani jsem tu novinku nezregistroval v mailu, jakoby to nepromovali.Komu vadila jemná chuť decafu, tak teď by mohl najít řešení.Jen doplňuji, že to třetí je Volluto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Tak jsem to do kanceláře taky objednal - Arpeggio bez kofeinu - a u kojících matek velký úspěch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Všiml jsem si že jsou nové skleničky Touch. Nemáte někdo ? Přemýšlel jsem že koupím Pixie ale tohle je taky pěkné. Zatím laboruju s nespressem co mi bude víc chutnat takže zatím jedeme doma mléčný nápoje na což by se mi líbila jak sada touch tak pixie . Z čeho pijete ristretto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Na ten Touch jsem koukal, ale porcelán potažený gumou mě neoslovil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 já rád skleněné věci,takže používáme hrníčky ze serie Glass s podšálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Lidi, poraďte, co do kanclu místo dosloužilého Dolce Gusto. Max. 2-3 kafe denně. Je to Nespresso lepší? Na kolik vyjde kapsle (kafe) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Je lepší. 11czk cca/ kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Teď jsem na to koukal, ty kapsle jsou menší, ale asi to mají lépe vymakané. Můžete mě jen v kosce napsat, proč je lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se