montemar Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 letacek, co mi pristal ve schrance.. asi pujdu zkusit, hlavne kvuli novym chutim, ty stavajici me uz trochu nudi.. uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 V Makru se objevily Roiba kapsle pro kávovary Nespresso.Jsem si jedny koupil na ochutnání.Hnus fialovej. Jen pro info ať nevyhazujete prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 tak tyhle cellini vypadaj sympaticky, i cena neni nejak podezrele nizka.. za zkousku nic nedas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Tohle je ta Rioba (to je privátní značka Makra pro kávu), vypadají podezřele podobně Rioba je v Makru za 73 s daní tuším. Ale fakt nejsou dobrý, přirovnal bych to k rozpustnýmu kafi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 A není to dobrý ani když se to pořádně osladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 nojo, jsou hodne podezrele podobny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Nespresso na náměstí Svobody v Brně, tedy alespoň podle jejich stránek. Byl už tam někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Já jo, koupil jsem tam zase zásobu kapslí, obsluha příjemná jako v Praze, obchod vlastně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Tak to se tam zítra otočím pro zásoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tohle je ta Rioba (to je privátní značka Makra pro kávu), vypadají podezřele podobně Rioba je v Makru za 73 s daní tuším. Ale fakt nejsou dobrý, přirovnal bych to k rozpustnýmu kafi.Jak vidím tyhle plastový kapsle s alobalovým víčkem, je hned jasné, že to nebude žádná hitparáda. Ty kapsle se daj koupit za korunu kus, do toho 7g kafe za dvě kačky, něco za papundeklovou krabici a zbytek marže.Já do mašiny strkám jenom hliníkový origo kapsle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Výrobní náklady nemá smysl řešit, ono i ty hliníkové kapsle jsou pro Nestlé zlatý důl. Hlavní je to, že ty origo jsou fakt chuťově úplně jinde.Upřímně řečeno po té tragedii co sem nakoupil kdysi v Lidlu už nemám chuť testovat kompatibilní kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Já taky, testovali jsme kapsle z Lidlu, Makra, nějaké plnící i plněné... pak se stejně s pokorou vrátili ke klasice: Ristretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 A teď mi řekněte, čím to je...před časem jsme tu řešili, že jeden prodejce, který dokonce plnil kapsle Blue Mountain, očernil Nespresso, že do kapslí přidávají zvýrazňovače chuti a nějaké pěnidlo...Nespresso zase hovoří o 100% kávě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tchýně má jednu takovou neorigo kapsli natvrdo zaseknutou v kávovaru a neví co s tím Nebýt to tchýně, tak bych se snad i zeptal, jestli někdo nevíte co s tím, ale víte jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 ...tak snad se spokojí s tím, že jí řekneš, že je to rozbitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Řekl jsem jí, ať to zkusí pošťouchnout prstem, že se to třeba rozjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Nyní v D kapsle Dallmayr, marketing OK, víc nevim jedu JURA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Ať nejsem off topic - moc nám chutnala a chybí limitka Monsoon Malabar. Co je jí, podle vás, chuťově nejblíže? Slečna na prodejně na čerňáku říká, že Indriya. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) tak Indriya je pro mě všeobecně nejlepší, takže já jí doporučuji každýmu:-)) kup jendo balení a testuj, to je na tom nejlepší Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 taky kupuju jen Indriyi a Dharkan. Na mléčný čůča FORTISsio Lungo (jak jinak) Občas zkusím limitku - naposledy Monsoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se